hoşbuldukk :) ben 21 yaşındayım boy 1.78 kilo 81.3 hedefim 60 olmak diyetime sadık kalırım spor ewde yapıorum leslie, suyuda çok içiyorum..benim 2 sene öncesine kadar kilo problemim yoktu hatta hiç yaşamadım ama ewlendim we başaka bi şehire gittik yani tayin olduk şuanda bitlisteyiz şark görevi için 3 ay oldu geleli daha arkadas edinemedim 1 yaşında kızım war zaten bu kilolardA hamilelikten kalma arkadasm,ailem yanımda olmadığı için bunalım yaşadım hamilelikte yiyip içip yattım 28 kilo aldım hamilelikte suan 19 kilosunu wermiş durumdayım kaldı bana 21 böle işte :)
19 kg vermen çok harika demekki devamı yine aynı azimle getirebilirsin.
Kızın da daha küçükmüş kiloların tam yerleşmiş değil
İnşallah hep birlikte verelim kiloları
merhaba kızlar
bugun açıkçası evde yalnızdım ve aynı yemekler olunca kendime kısır yaptım tabii evde durunca devamlı yiyesim geliyor ipin ucu biraz kaçtı
gerçi dengelemeye çalıştım spor yapmadım yeterince efor harcadım bugun ter attımbirazdan menümü de yazacağım inşallah
bu arada dün aramıza katılan brcada, tanıştığımıza memnun oldumbence sen bu azimle verirsin çok da genç bir anneymişsin maşallah bebeğini benim için de öp
turnal ve nisab sizler de hoşgeldiniz
sabah aslında erken kalktım sayılır 8:30da... ama kahvaltı 9:30u buldu
aslında tost yapacaktım ama bir küçük tost için koskoca makineyi çalıştırmak istemedim
suyum istediğimden az oldu maalesef2lt bile değil
sabah - 09:30
- 2 dilim çavdar ekmeği
- domates sos (1 domates+1 küçük soğan+1 tatlı kaşığı salça+1 tatlı kaşığı zeytinyağı)
- 1 kk peynir
- tahin-pekmez
- 1 kupa nane-limonlu yeşilçay
öğle - 13:45
- 1 tabak dolusu kısır
- 1 kk kadar kakaolu helva:26: (tvde görünce canım çekti yaaaa:26:)
ara - 17:00
- 2-3 yk kadar kuru üzüm
- 3-4 ceviz
akşam - 20:00
- 2 tahta kaşık tavuklu bezelye yemeği
- yarım dl çavdar ekmeği
- 1 kase yağsız salata
su - 1,7lt
spor - yok - temizlik yaptım
diyecektim yazmamışımoh oh maşallah arkadaşım ne varsa yemişin menüde bir ben eksigim
slm kızlar bende yarından itibaren yazıcam menümü hadi hayırlısı çok başlayıp bıraktım ama işallah bu sefer azim edicem
Tabiiki hoşgeldin.Herkese merhaba bende zayıflamak istiyorum daha önce 23 kilo vermiştim ama bu yıl kpss ye hazırlandığım için verdiğim kiloları geri aldım.tek başıma diyet yapamıyorum desteğe ihtiyaçım var benide aranıza alırmısınız :)
çok pis azim yaptım aynalara bakasım gelmio gerçi çok fazla belli olmuo boydan ama ben alışamadım görüntüme :)
günaydın kızlar bugünkü sabah menüm biraz kaçırdım 5+6 tane sosis 1 kibrit kutusu peynir 1 bardak ayran vee 1 bardak süt birde ilaçlarımı içtim ağzım acı oldu mandalin yedim 1 tane baya çok olcak galiba:26::26:
oh oh maşallah arkadaşım ne varsa yemişin menüde bir eksigim
canım evet kaçmış sanki... özellikle hem ayran hem süt hem peynir biraz fazla olmuş mandalinayı da aradan sayalım barigünaydın kızlar bugünkü sabah menüm biraz kaçırdım 5+6 tane sosis 1 kibrit kutusu peynir 1 bardak ayran vee 1 bardak süt birde ilaçlarımı içtim ağzım acı oldu mandalin yedim 1 tane baya çok olcak galiba:26::26:
tebrikler canımgünaydınnn kızlar bugün sabah tartılayım bi dedim tartı bana 80.3 ü gösterdi çok mutlu oldum :) bu haftaki hedefim 1.5 kilo vermekti werdim bile hadefi 2ye tamamlamak istiyorum :) we bu sabah ki menümde domates çok az peynir bir dilim ekmek ve şekersiz çay tabi sirkeli ballı suyu unuttum aceleden ama olsun suyu çok içerim bugün :)
olsun canım bu zamanlar herkeste ödem oluyor bol suyla halledersinVee gelelim bana bugün gayet iyiyim. Biraz şişkinliğim var malum dönemden dolayı biraz demiyim baya var.
Bacaklarım balon gibi oldu. Hiç sevmiyorum ya ne vardı her ay olmasaydı
Akşama menü yazarım. Spor yapabilirsem yürüyüş olacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?