• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgi ve Lily'nin Günlüğü: İrade ve Azim ile Hedefe Doğru...

Dionisa

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2011
8.146
14
158
36
İstanbul
Eveeet yeni bir günlük ve her şeye yeniden başlama kararı...
Bu sefer tam anlamıyla başlayacağız ve hiç bırakmayacağız
İnşallah bu kararla işin sonunu da göreceğiz, hedefe ulaşacağız.
Bu topikte diyetin yanı sıra, sağlıklı yaşamla ilgili de paylaşım yapıp kilolarımıza elveda derken, kişisel bakımımızı da ihmal etmeyeceğiz. Su ve bitki çaylarıyla bedenimizdeki ödemi atarken, aynı zamanda metabolizmamızı da canlandırmış olacağız. Bu yolda gerekli motivasyonu da sağlamak için farklı yöntemler geliştirip her gün yepyeni güne capcanlı başlayacağız. Hem bedensel hem de ruhsal olarak kendimizi baştan yenilemeyi planlıyoruz.
Destek olmak isteyen ve bizimle bu yolda yürümeyi hedefleyenleri de aramızda görmekten memnun oluruz.

KURALLARIMIZ:
1- Her Pazartesi sabah aç karnına tartılmak zorunludur. Ve aynı gün içinde bildirim yapılacak!
2- Su eksik edilmeyecek(Günde en az 1,5-2 lt ).
3- Günde en az 15-20 dk spor yapılacak. (Ya da haftalık toplamda en az 2 saat)
4- En az 1 bardak bitki çayı tüketilecek ( Yeşilçay, formplus vs. ).
5- Menümüz 3 ana ve 2 ara şeklinde olacak.
6- Kaçamaklarımız sadece hafta sonu 1 gün 1 öğün olacak.
7- Aşırı kaçamak yapan sporla kapatmak zorundadır.
8- Hergün menü bildirimi yapılacak. Bugün yapamayan ertesi gün yazamadığı günü yazacak.

Hayırlı uğurlu olsun :))

KİŞİLER:
1- sevgi_melegi
2- lily86
3- yelkenlikiz

[TABLE="class: outer_border, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD="align: center"]Kişiler[/TD]
[TD="align: center"]Başlangıç[/TD]
[TD="align: center"]Topik Başı[/TD]
[TD="align: center"]1.Hafta[/TD]
[TD="align: center"]2.Hafta
[/TD]
[TD="align: center"]3.Hafta
[/TD]
[TD="align: center"]Hedef
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]Sevgi_melegi[/TD]
[TD="align: center"]94.8[/TD]
[TD="align: center"]70[/TD]
[TD="align: center"]69,6[/TD]
[TD="align: center"]-
[/TD]
[/TD]
[TD="align: center"]60[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]Lily86[/TD]
[TD="align: center"]80[/TD]
[TD="align: center"]74[/TD]
[TD="align: center"]73,1[/TD]
[TD="align: center"]73,8
[/TD]
[TD="align: center"]74,3
[/TD]
[TD="align: center"]62[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]Yelkenlikiz[/TD]
[TD="align: center"]88,5[/TD]
[TD="align: center"]84,4[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[TD="align: center"]?
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]Sinsin1983[/TD]
[TD="align: center"]54,7[/TD]
[TD="align: center"]54,0[/TD]
[TD="align: center"]54,0[/TD]
[/TD]
[/TD]
[TD="align: center"]50
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
1. Tartı Günü: 08.10.2012
[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD="align: center"]Kişiler[/TD]
[TD="align: center"]Geçen hafta[/TD]
[TD="align: center"]Bu Hafta[/TD]
[TD="align: center"]Giden Kg [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]Sevgi_melegi[/TD]
[TD="align: center"]69,6[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]Lily86
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[TD="align: center"]0
:36:
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Son düzenleyen: Moderatör:
selammmm

bende 4 haftadır dıkkatlı beslenmeye calısıyoırum 4 kg verdım haydı hayırlı olsun.

Yeni bir hafta ve yeni bir ayın ilk gününde yeni bir sayfa açıyoruz:16:
Ben de bugun çok güzel gittim ama spor eksik sadece...:17:

selammmm

bende 4 haftadır dıkkatlı beslenmeye calısıyoırum 4 kg verdım haydı hayırlı olsun.
merhaba yelkenlikız hoşgeldin:3:
kendinden bahseder misin? hani tanışmıyorz malum:34:
kimsin? yaş meslek vs?
kendimi tanıtaym
ben 26 yaşındayım
gıda teknikeriyim şu an çalışmıyorum ve yaklaşık bir yıldır kilo vermeye çalışıyorum şu an toplamda 6kg verebildim maalesef az olsun ama kalıcı olsun mantığındayım
daha önceden günlüğüm vardı ama paylaşım yapmadım kaldı öyle...
şimdi burdan sevgiyle yeniden başladık:1:

merhaba yelkenlikız hoşgeldin:3:
kendinden bahseder misin? hani tanışmıyorz malum:34:
kimsin? yaş meslek vs?
kendimi tanıtaym
ben 26 yaşındayım
gıda teknikeriyim şu an çalışmıyorum ve yaklaşık bir yıldır kilo vermeye çalışıyorum şu an toplamda 6kg verebildim maalesef az olsun ama kalıcı olsun mantığındayım
daha önceden günlüğüm vardı ama paylaşım yapmadım kaldı öyle...
şimdi burdan sevgiyle yeniden başladık:1:

merhaba hoşbulduk sende hoşgeldın
29 yasındayım ankaraadayım kpss ye hazırlanıyordum ıktısat mezunuyum bıttı kpss maratonu o donemde aldım kılo ondan once 78 e dusmustum 10 kadar vermıstım yıne cıktım sınav surecınde 88 e sımdı 84 lerdeyım duzenlı bı dıyet yapmıyorum ama dıkat etmeye calısıyorum spor yuruyus yapmaya calısıyorum bolsu ıcen bırıyım hayatım cok durgun hareketsızlıkte cok etkılı asıl olarak saglık sorunlarındn kılo vermelıyım pko var adet duzensızlıgı kılo almaya meyıl yumurtlama bozuklukları vs nedenıyle kadın dogumcum kılo vermemı ıstedı cocuk ıcın yanı;)
evlıyım 3 yıl olması yakın calısmıyorum su anda durum bu sekerım

merhaba hoşbulduk sende hoşgeldın
29 yasındayım ankaraadayım kpss ye hazırlanıyordum ıktısat mezunuyum bıttı kpss maratonu o donemde aldım kılo ondan once 78 e dusmustum 10 kadar vermıstım yıne cıktım sınav surecınde 88 e sımdı 84 lerdeyım duzenlı bı dıyet yapmıyorum ama dıkat etmeye calısıyorum spor yuruyus yapmaya calısıyorum bolsu ıcen bırıyım hayatım cok durgun hareketsızlıkte cok etkılı asıl olarak saglık sorunlarındn kılo vermelıyım pko var adet duzensızlıgı kılo almaya meyıl yumurtlama bozuklukları vs nedenıyle kadın dogumcum kılo vermemı ıstedı cocuk ıcın yanı;)
evlıyım 3 yıl olması yakın calısmıyorum su anda durum bu sekerım
memnun oldum canım:29:
ben de sağlık sorunlarının artmaması için kilo vermem şart artı insan önce kendi rahatsız oluyor
neyse artık kilo vrene kadar burdayız bir aradayz bu süreçte dikkat edeceğiz artık
evde olduğumdan hareketsizlik durumu aynı maalesef ama aşacağız birlikte inşallah:34:

Yelkencim beni azıcık tanıyosun ama tanıtayım.
Geçen seneden beri lily86 arkadaşımla kg vermeye çalışıyoruz
Bu sene içinde ameliyat oldum, kpss sınavı derken baya boşladım
En son 64ü görmüştüm ama tekrar aldım sınava yakın zamanda
Bekarım, çalışmıyorum, 22 yaşındayım
Diyabetim var. Glukofen kullanıyordum bıraktım kullanamadım başka bir ilaca başlayacağım.
İnşallah hepimiz hedefe ulaşırız:16:

memnun oldum canım:29:
ben de sağlık sorunlarının artmaması için kilo vermem şart artı insan önce kendi rahatsız oluyor
neyse artık kilo vrene kadar burdayız bir aradayz bu süreçte dikkat edeceğiz artık
evde olduğumdan hareketsizlik durumu aynı maalesef ama aşacağız birlikte inşallah:34:

inşallah hadı bakalım hepberaber kılo verelım benım uyku duzenımde bozuk onunda etkısı var :(

Yelkencim beni azıcık tanıyosun ama tanıtayım.
Geçen seneden beri lily86 arkadaşımla kg vermeye çalışıyoruz
Bu sene içinde ameliyat oldum, kpss sınavı derken baya boşladım
En son 64ü görmüştüm ama tekrar aldım sınava yakın zamanda
Bekarım, çalışmıyorum, 22 yaşındayım
Diyabetim var. Glukofen kullanıyordum bıraktım kullanamadım başka bir ilaca başlayacağım.
İnşallah hepimiz hedefe ulaşırız:16:

evettttttt ;) az tanısıyoruz :)
gecmıs olsun canım kpss de bı felakettı :(
64 az ama vermek bazan zor oluyor evet diyabetın vardı bende kullanıyorum glukofen yaklasık 2. haftadayım yenıden basladım bendede ınsulın dırencı var pko lularda oluyor ve gelecegımızde dıyabet var dıkkat etmezsek :( neyse dıkatlı olucaz ınsallah.

oo kızlar burası da glukofenciler topiği oldu:1:
bende de bir ara şeker çıktı dr verdi ama sonra kestirdim hehe:1:
şimdi normal ama tabii diğer ilaçlardan dolayı diyabet riski var
yüksek kortizon kullandım şimdi az ama izleri malum:1:

oo kızlar burası da glukofenciler topiği oldu:1:
bende de bir ara şeker çıktı dr verdi ama sonra kestirdim hehe:1:
şimdi normal ama tabii diğer ilaçlardan dolayı diyabet riski var
yüksek kortizon kullandım şimdi az ama izleri malum:1:

kortızonda kılo yapıyormus ve baska kotu etkılerıde oluyormus yaahu ılac kullanırken bı tarafı duzeltsekte bı tarafı yıkıyoruz ıste.

ben bugun yesıl cayımı ıcmedım yapayıımda ıceyım sızler ıctınız mı bakım?:52:

inşallah hadı bakalım hepberaber kılo verelım benım uyku duzenımde bozuk onunda etkısı var :(

evettttttt ;) az tanısıyoruz :)
gecmıs olsun canım kpss de bı felakettı :(
64 az ama vermek bazan zor oluyor evet diyabetın vardı bende kullanıyorum glukofen yaklasık 2. haftadayım yenıden basladım bendede ınsulın dırencı var pko lularda oluyor ve gelecegımızde dıyabet var dıkkat etmezsek :( neyse dıkatlı olucaz ınsallah.

Benim mideme çok dokundu alışırım belki dedim ama alışamadım 1 ay zar zor kullandım sonra diyetle dengeledim ara ara oluyor ama eskisi gibi değil
Bende de açlık şekeri çıkıyor işte insülin direnci diyorlar
Köşesinden diyabete giriş yapmışım dikkat etmezsem tümden olurum aman Allah korusun
Sende dengelersen bir şey olmaz Allahın izniyle
Kpss zaten hepimizi katletti:2:

Önceden rahat rahat içiyordum ama şimdi içemiyorum yeşilçayı
Kiraz saplı form plus içiyorum ben ödem attırıyor bol bol
wcye kanki oluyorum gün boyu :1:

kortızonda kılo yapıyormus ve baska kotu etkılerıde oluyormus yaahu ılac kullanırken bı tarafı duzeltsekte bı tarafı yıkıyoruz ıste.

ben bugun yesıl cayımı ıcmedım yapayıımda ıceyım sızler ıctınız mı bakım?:52:
ben içmedim şimdi de içemem sonra gece uykusuz kalırım hem dikkatli tüketmek gerekiyormuş tansiyonu yükseltici etkiye sahipmiş zaten içindeki kafein uyarıcı etki ediyor yarın artık
ben sporumu da yapamadım bugun biraz eksik oldu
ama menümü paylaşabilirim hem de gururla:1:hani menüler bakiiim:52:

Önceden rahat rahat içiyordum ama şimdi içemiyorum yeşilçayı
Kiraz saplı form plus içiyorum ben ödem attırıyor bol bol
wcye kanki oluyorum gün boyu :1:

evde var lıpton formpluslardan falan aayyy tıksınıyorum onlardan :) helekı sekerımsı tadı olanları meselaaa kayısılı acaberrylı olanı ben 10 yıldır cayda seker kullanmıyorum sekerlı ıcecek cok tuketmıyorum yanı dıs macunun sekerı bıle mıdemı bulandırıyor yanı halbukı tatlı severım ama cayda falan sevmem bıtkı cayındada sekerlı gelıyorlar bana :) ben suyu bol ıctıgımden wc ye sık cıkıyorum zaten

ben içmedim şimdi de içemem sonra gece uykusuz kalırım hem dikkatli tüketmek gerekiyormuş tansiyonu yükseltici etkiye sahipmiş zaten içindeki kafein uyarıcı etki ediyor yarın artık
ben sporumu da yapamadım bugun biraz eksik oldu
ama menümü paylaşabilirim hem de gururla:1:hani menüler bakiiim:52:

benım geceler zaten uykusuz :) gece 5:30 da yattım yanı sabaha karsı kalktıgımda 14:30 ıdı :)) yanı benım aksam ancak oluyor ayyy dengesızımm sekerım menu ısıne cok gırmek ıstemıyorum ama arada keyfım yeterse solerım bugun aksam yıgılma oldu mesela aksama kadarda bısıy yıyemedım mıdem almadı butun gun 2 erık bır bardak ıhlamur durdum aksam 6 da basladım 2 dılım kek ama dıyet desek yerıdır :) yumurtasız sutsuz az yag ıle kakaolu kek neyse ondan ııkı dılım 1 tabak yogurt corbası yarım tabak keepeklı makarna sebzelı 4 bardak cay sekersız tabı buyuk bı kasede popcorn :52::52: aksam cılgınlıgı oldu :))) sımdıde yesıl cay sadee. neyse bu kaacamak aksam oldu az daha dıkkat :)

biraz yarım yamalak oldu ama kaçamağım yok suyum az oldu bugun biraz 1,5ta kaldım :17: geç de kalktım ama kurallara bi nebze uydum sanki:37:
yarın daha doğru düzgün olur ama...

sabah - 10:45
- 1 dl çavdar ekmeği
- yarım kk peynir
- 5 yeşil zeytin
- domates-salatalık
- 1 bardak çay

öğle - 15:45 (çok acıkmıştım ama kardeşimi bekledim)
- 1 kepçe şehriye çorbası
- 2 parça tavuk ızgara
- 3yk patlıcan salatası

ara - 17:45
- 1 armut

akşam - 20:00
- 3 kepçe şehriye çorbası
- 1 domates+1 salatalık

su - 1,5lt
spor - yok:50:

şu anda da acıktım ama kısa zaman sonra yatarım ya da en kötü ihtimalle süt içerim hem uykuya da katkı sağlar hem kalorisi de düşük:1:

biraz yarım yamalak oldu ama kaçamağım yok suyum az oldu bugun biraz 1,5ta kaldım :17: geç de kalktım ama kurallara bi nebze uydum sanki:37:
yarın daha doğru düzgün olur ama...

sabah - 10:45
- 1 dl çavdar ekmeği
- yarım kk peynir
- 5 yeşil zeytin
- domates-salatalık
- 1 bardak çay

öğle - 15:45 (çok acıkmıştım ama kardeşimi bekledim)
- 1 kepçe şehriye çorbası
- 2 parça tavuk ızgara
- 3yk patlıcan salatası

ara - 17:45
- 1 armut

akşam - 20:00
- 3 kepçe şehriye çorbası
- 1 domates+1 salatalık

su - 1,5lt
spor - yok:50:

şu anda da acıktım ama kısa zaman sonra yatarım ya da en kötü ihtimalle süt içerim hem uykuya da katkı sağlar hem kalorisi de düşük:1:

cokda bozulmamıs canım ıyı masallah bende bugun spor yapamadım vakıt olmadı netten

evde var lıpton formpluslardan falan aayyy tıksınıyorum onlardan :) helekı sekerımsı tadı olanları meselaaa kayısılı acaberrylı olanı ben 10 yıldır cayda seker kullanmıyorum sekerlı ıcecek cok tuketmıyorum yanı dıs macunun sekerı bıle mıdemı bulandırıyor yanı halbukı tatlı severım ama cayda falan sevmem bıtkı cayındada sekerlı gelıyorlar bana :) ben suyu bol ıctıgımden wc ye sık cıkıyorum zaten

benım geceler zaten uykusuz :) gece 5:30 da yattım yanı sabaha karsı kalktıgımda 14:30 ıdı :)) yanı benım aksam ancak oluyor ayyy dengesızımm sekerım menu ısıne cok gırmek ıstemıyorum ama arada keyfım yeterse solerım bugun aksam yıgılma oldu mesela aksama kadarda bısıy yıyemedım mıdem almadı butun gun 2 erık bır bardak ıhlamur durdum aksam 6 da basladım 2 dılım kek ama dıyet desek yerıdır :) yumurtasız sutsuz az yag ıle kakaolu kek neyse ondan ııkı dılım 1 tabak yogurt corbası yarım tabak keepeklı makarna sebzelı 4 bardak cay sekersız tabı buyuk bı kasede popcorn :52::52: aksam cılgınlıgı oldu :))) sımdıde yesıl cay sadee. neyse bu kaacamak aksam oldu az daha dıkkat :)
kız bu ne:53: kek çorba makarna mısır.... karbonhidrat bombardımı olmuş:1:
bence uyku problemi yaşıyorsan yeşil çayı ve çayı öğlenden önce kes bakalım belki katkı sağlar bir de akşam yemeğinden 2-3 saat sonra 1 bardak süt iç eminim destek olur:34:
bi de şu konuda katılıyorum mesela liptonun kuşburnu çayı bana şekerli gibi gelir ben de 10-11 yıldır şekersiz içiyorum çayı...

kız bu ne:53: kek çorba makarna mısır.... karbonhidrat bombardımı olmuş:1:
bence uyku problemi yaşıyorsan yeşil çayı ve çayı öğlenden önce kes bakalım belki katkı sağlar bir de akşam yemeğinden 2-3 saat sonra 1 bardak süt iç eminim destek olur:34:
bi de şu konuda katılıyorum mesela liptonun kuşburnu çayı bana şekerli gibi gelir ben de 10-11 yıldır şekersiz içiyorum çayı...

yok uyku problemım yok yanı ben bunu tercıh edıyorum erken yatsamda ogleden once kalkmam genelde vakıt gecmıyor ben tv sevmem 29 yasındayım esım 41 yasında ama bız cızgı fılm kanalı seyredıyoruz genelde yanı gunduz kusagı programları sevmıyorum ondan tv yok nette kk dan baska yerde pek takılmam burdada hayat sureklı yok sıkılıyorum cıkıyorum ankarada hayat yok dısarda bı halt yok dısarı cıkmıyorum fazla yalnızım nerdeyse ankarada arkadasım bıkactene onlarda calısıyor esım calısıyor vs evde vakıt gecmıyor ondan vaktımı uykuyla gecırıyorum kı puzzle da yapıyorum vakıt gecsın dıye hayatım sıkıı durumda uykuyu tercıh edıyorum aslında. kız bombardıman olduda ben aman yemeyım demıyorum ben zaten dıyet yapmıuyorum ben dıkkat edıyorum bırazcık her zamanda degıl ben dıyet yaparsam hepten cekılmez bırı oluyorum ugrasamam bu sıkıntılı zamanda kendımle :) benım yasaklarım yok beyaz ekmek dısında onu tercıh etmıyorum gerısı keyfıme kalmıss:21: :52: işin kötü tarafı süt iç diyorsun ya sütüde şekerli severim eğerki taze süt degilse taze sütün tadı bı başka pastorızeler uht ler sekersız sevmıyorum hazır yogurtta sevmıyorum evde yapamıyorum herzaman sutcu bulmak zor buyuksehırde esım denk gelınce alıyor ıs yerınde vs amannnn ben boyle ıyıyım seker:32:

Lilymm menün güzelmiş kız ben hiç yazmıcam bugün döversin beni :22:
Yarın düzenli bi şekilde başlarım

Yelkenlicim, menü hakkaten biraz karısık olmuş :D
Aslında uyku yapıcı şeyler yemişsin karbonhidratı biraz kesmen lazım
Onlar insülin direncini tetikliyor diye biliyorum
Yanlışsa lily düzeltsin

Biraz yoluna koyarsak hallederiz bu işi
bıktım hantal hantal gezmekten
kilolu statüsünden çıkmak istiyorum:24:

Back
X