sevgi zamanla biter mi??

masumprenses

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2009
326
0
96
33
Denizli
kızlar 3 senelik bi ilişkimiz vardı ama artık bitti diyebilirim ne o beni arıyo ne ben onu geçen gün msjlaştık ben bizim aşkımız bitti artık sevgi zamanla bitiyo dimi dedim o da evet öyle oldu dedi peki ne yapalım tekrar eskiye dönmek için dedi bende ayrılalım dedim oda senin tek bildiğin zaten ayrılmak en ufak bişiyde hemen ayrılalım diyosun dedi dünde ayrılmayı düşünüyomusun diye msj attım düşünmüyorum değil ama kararsızım dedi sizce sevgi zamanla bitiyo mu yoksa başka sorunlar mı var?Ya yardım edin kafayı yemek üzereyim ben onu çok seviyorum oda beni çok sevdiğini hiç bırakmıycağnı söylüyodu ama sanırım ayrılmanın vakti geldi yardım edin nolur yorumlarınızı bekliyorummafoldumben

Son düzenleme:
Sevgi çoğu zaman biter ve yerini alışkanlık alır siz bunu sevgi sanarsınız.. Bunun ayrımını yapmayı çok iyi bilmeniz gerekir. Bu arada sevginizi bitiren zaman değil başka sebeplerdir.

bence iliskinize de kendinize de karsinizdakine de bir sans daha verin.. herkesin bazen 1 sansa daha ihtiyaci olur cidden.
bu arada sevgi kolay kolay biten birsey degil ama bazen durtuklenmesi aciga cikarilmasi gereken birsey zamanla insan hissetmeyebiliyor..

gereken özen gösterilmedikten sonra her duygu biter..
alışkanlıklar başlar oda özensiz ise zarar vermeye başlar köle efendi ilişkisi başlar...
önem vermek lazım sevgiye gereklı değeri göstermek lazım..
sevgi zamanla bitermi biter karşındaki ve sen yeterınce sevgıyı ciddiye almazsanız biter:

:sinifsinif:ya kızlar şimdi msjlaşıyoruz ben yeni birini buldunmu dedim oda sen varsın ya napayım başkasını dedi sizce napayım bana yol gösterin kafam o kadar dolu ki napıcağmı bilmiyorum nasıl davranayım ne diyeyim??

e canim sevmiyo musun sen bu adami ne bicim sorular bunlar yani..
bir sans daha verin birbirinize, icinizden soylemek istediginiz hangi duygunuz varsa acikca soyleyin.

saniyorum iliskiniz artik siradanlasmis..yeni heyecanlar katmak gerek..ayrica bi iliskide devamli ayrilmak erkegi biktirir.seviyorsunuz madem iliskinize zaman taniyin..bilmiyorumkismile

Gerçek sevgi bitmez...

aynen katılıyorum önce aşık olursunuz zamanla aşk yerini sevgiye bırakır ölene dek de sürer :asigim: bence sevgilin en ufak bir şeyde ayrılalım demenden falan sıkılmış olabilir erkekler bizim gibi ilişkinin enini boyunu tartmıyolar canım bence sen de takılma öyle şeylere bak ne güzel sen varsın demiş sana demek ki ayrılığın lafı geçse de o atmamış seni kalbinden sen de aşkınıza sevginize odaklan tatlım bir de baya zaman olmuş ya ufak hediyelerle falan da ilişkinizin monotonluğunu giderebilirsin eğer gerçekten seviyosan bence sevgi bitti galiba gibi cümleleri ilişkinize asla sokma eminim her şey daha güzel olucak yerimseniben

Tek bildiğim böyle konuşmalar yaparak sevgi varsa yok edeceğiniz. Farkındamısın sevdiğin halde öyle bir davranıyorsun ki arkadaşınla yapacağın muhabbetlere dönüştürmüşsün işi.
Bence kendine gel,böyle sorular sorarak,ayrılalım diyerek ilişkini son'a sürüyorsun. Ona sevgili buldunmu diye nasıl sorarsın aklım almıyor,seni sevgilisi gibi hissetmemesine neden olacaksın böyle giderse ve arayışlara itiyorsun farkında olmadan.
Eskisi gibi olmazsa yenisi olur merak etme ama böyle davranma buyrunnnnnnnnn

sevgi zor biterrr.ama bu düşünceler emek verdiğin sevgiyi bile bitirebilirr..bence sen kendi içindeki sevgiyi sorgulamalısın onun başka birini bulup bulmadığını soracağına.ve bu sorularla sevginizi çıkmaza sokuosun

canım seviyorum diyorsun ama tavrın soğutmaya yönelik çocuğu resmen
içten içe onun hala seni sevdiğini kanıtlıyorsun böyle farkındayım
ama böyle yapmadan izin ver bence o sana zaten göstericek sevgisini
ama bu kadar ruhsuz sanki 2 yabancıymış gibi sorular sorma
gören de 40 yıllık evlisiniz de birbirinizden bıktınız sancak

Ben anlamadım ki seni canım.
Önce sevgi bitti diyorsun, sonra çok seviyorum diyorsun.
Seviyor musun sevmiyor musun?

yaa severken sebepsiz bu tavırlar neden?? sizin ki belkide monotonlaşmıştır,biraz farklı şeyler yapmaya çalışın,sevdiklerimiz kıymetini elimizden çıkmadan anlayabilsek ahhh...ne güzel olrdu...birde canın yanıyor bakkk

ayrıldık arkadaşlar:gitme:facede iki kız eklemiş bende bütün erkeklerin ark isteğini kabul ettim ve ona msj attım 'bi daha girmemek üzere hayatımdan defol git hatırlanmamak üzere by by'dedim cvp olarak 'ne oldu yine'yazdı bende tlf kapattım hala kapalı sizce açmalımıyım yoksa bitirmelimiyim ya akıl verin lütfen çok ihtiyacım o kadar çok sorunnum var ki hangisiyle nasıl başedicem bilmiyorum:1no2:

yahu senin yaptığın işmi şimdi böyle yaparak halletiğinimi sanıyosun niye önce konuşmadın sormadın bu kızlar neyin nesi diye hemen sende onun gibi davranmışsın bi konuş bi anla neoluyor ondan sonra telefonu kapat şimdi kendi kendini üzmüş olursun ancak madem yardım edin diyorsun telefonunu aç ve sor bakalım herşeyi konuş bakalım ne diycek.....

iki kiz ekledi diye mi bitirdin yanlis yoldasin oncelikle sakin ve yapici davran yoksa inan kaybedersin..sanirim cocuk sana sabirli sende tasirmak icin herseyi yapiyorsun..eklerken sana soracak bi durumu yok hem kizlarla arasinda bisey olsa senin gordugunu bilerek neden yapsin..yetmiyor gibi sizde erkekleri eklemissiniz..o yapsa bile misilleme yapip kendini dusurme onun gozunden..boyle iliski nereye kadar yurur kiiakannehir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…