• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sevgi zamanla biter mi??

canım neler yapıyorsun sen böle yaa
belki arkadaşları onlar
çok abartıyorsun bence
bi ilişki kitabı fln alıp okumanı öneriyorum
en küçük şeylere kadar takıyorsun
sevgilini zırhla saklayamazsın yani 2 kız eklemesi seni aldatması değil ki
oyuncak bebeğin gibi odana kitleyip güvende tutamazsın onu
ona güvenmen gerek ki güvenmemeni gerektircek bişey yapmamış bence

:sinifsinif:ya kızlar şimdi msjlaşıyoruz ben yeni birini buldunmu dedim oda sen varsın ya napayım başkasını dedi sizce napayım bana yol gösterin kafam o kadar dolu ki napıcağmı bilmiyorum nasıl davranayım ne diyeyim??

ayrıldık arkadaşlar:gitme:facede iki kız eklemiş bende bütün erkeklerin ark isteğini kabul ettim ve ona msj attım 'bi daha girmemek üzere hayatımdan defol git hatırlanmamak üzere by by'dedim cvp olarak 'ne oldu yine'yazdı bende tlf kapattım hala kapalı sizce açmalımıyım yoksa bitirmelimiyim ya akıl verin lütfen çok ihtiyacım o kadar çok sorunnum var ki hangisiyle nasıl başedicem bilmiyorum:1no2:

sen zaten btirmeyi kafana koymuştun ve öyle de olmuş hayırlı olsunfisfisfis

yaşın kaç blmiyorum ama çok çocukça davranmışsın:delphin:

ayrıldık arkadaşlar:gitme:facede iki kız eklemiş bende bütün erkeklerin ark isteğini kabul ettim ve ona msj attım 'bi daha girmemek üzere hayatımdan defol git hatırlanmamak üzere by by'dedim cvp olarak 'ne oldu yine'yazdı bende tlf kapattım hala kapalı sizce açmalımıyım yoksa bitirmelimiyim ya akıl verin lütfen çok ihtiyacım o kadar çok sorunnum var ki hangisiyle nasıl başedicem bilmiyorum:1no2:

Eeee... oldu mu yani şimdi iş mi bu?
Kendi ellerinle yürüyebilecek bir ilişkinin sonunu hazırladın farkında mısın?
Tebrik ederim.

biraz ayrı kalsanız duygularınızın ne olduğunu anlarsınız belki
biraz zaman tanıyın belki özleyip onsuz olmayacağını anlarsınız hemen kestirip atmayın
hayırlısı olsun

hiç zamanla bittiğine inanmıorum yaşanmış şeyler bitirmesine sebap olur.6 yıllık ilşkim var allaha binlerce şükür hala ilk günkü gibi herşey.tabiki problemler oluo ufak ufak tabiki ama birbirize hakaret etmeden kötü şeyler söylemeden hallederiz. :Saruboceq: işte saygısız olmuyo canım saygı ve sevgi

kızlar 3 senelik bi ilişkimiz vardı ama artık bitti diyebilirim ne o beni arıyo ne ben onu geçen gün msjlaştık ben bizim aşkımız bitti artık sevgi zamanla bitiyo dimi dedim o da evet öyle oldu dedi peki ne yapalım tekrar eskiye dönmek için dedi bende ayrılalım dedim oda senin tek bildiğin zaten ayrılmak en ufak bişiyde hemen ayrılalım diyosun dedi dünde ayrılmayı düşünüyomusun diye msj attım düşünmüyorum değil ama kararsızım dedi sizce sevgi zamanla bitiyo mu yoksa başka sorunlar mı var?Ya yardım edin kafayı yemek üzereyim ben onu çok seviyorum oda beni çok sevdiğini hiç bırakmıycağnı söylüyodu ama sanırım ayrılmanın vakti geldi yardım edin nolur yorumlarınızı bekliyorummafoldumben

Sevgi bittiyse zorlamanın anlamı yoktur ki
sen de tabiki ayrılık diyeceksın sevmeyen biri nasıl yeniden sevsin bittiyse zorlanmaz
Yarın bir gün baska bırınde aradıgı seyı bulup o sana bitti derse daha çok üzülen olmak yerine bitirmek mantıklı

2 gün 1 hafta kendini dinle seviyorsan git konuş bence .)

Yaş kaç diye soracağım :) Gülümsüyorum bu haline gülmüyorum yanlış anlama, herşeyi yapan, kuran sensin karşı tarafın haberi bile yok senin içinde olan bitenden kendi kendine ayrılıyor kendi kendini yiyorsun ... sen bitirmek isteyip istemediğine karar vereceksin önce sonra da devam etmek istiyorsan karşındakine nelerden alındığını neden böyle davrandığını kıskanıyorsan kıskandığını anlatacaksın, 2 kızı eklemiş ee ayrılalım.. doğal olarak karşındaki sana yine ne oldu diyor.. Adama alışmış senin bu tavrına ne olursa olsun döndüğünü görmüş ve önemsemiyor gibi artık... Artık dön ya dönme karar sende.. Ama böyle yapmaya devam edersen hani mahvoldum diyorsun ya; o da tamam bitti derse asıl o zaman mahvolacaksın ..

EDİT: yazının üstünden çok yıl geçmiş pardon :)

Back
X