Sevgide acımak var mıdır ?

Yumim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2017
1.082
573
38
Sevgi nasıldır ? Nedir ?
Bir insanı sanki canınızdan bir parça olarak görüyor, ondan ayrılamıyorsanız üzüleceğinden korkuyorsanız bu sevgi midir? Onu sanki kendi çocuğunuz gibi hissediyor,koruyup kollamak gereği duyuyorsanız bu sevgi mi?
Çok masum,çok iyi :KK43: üzülmesine dayanamıyorum.Aşk değil bu duygu yok bende. Ama bu nedir bilmiyorum. Ne yapacağımı hiç bilmiyorum.

Son düzenleme:
Sevgi nasıldır ? Nedir ?
Bir insanı sanki canınızdan bir parça olarak görüyor, ondan ayrılamıyorsanız üzüleceğinden korkuyorsanız bu sevgi midir? Onu sanki kendi çocuğunuz gibi hissediyor,koruyup kollamak gereği duyuyorsanız bu sevgi mi?
Karşı cinsle olan ilişkiden bahsediyorsanız lütfen kimseyi çocuğunuz gibi görmeyin.
O ne biçim tabir hem ya.
İnsan kendi çocuğuyla, töbe estağfurullah.

Cocugun gibi goruyorsan sevgi degildir. Ya da sevmenin turu anaç sevgidir.

Karşı cinsle olan ilişkiden bahsediyorsanız lütfen kimseyi çocuğunuz gibi görmeyin.
O ne biçim tabir hem ya.
İnsan kendi çocuğuyla, töbe estağfurullah.
O tabir yani,onun bir anlık üzülmesi bütün psikolojimi mahvetmesi.

Sevgi nasıldır ? Nedir ?
Evet sevgidir ama aşk anlamında hoslanti anlaminda bi sevgiden daha çok COLIN COLIN inde dedigi gibi anaç bi sevgidir. Sizin konunuzu okurken en yakin arkadaslarim ve karnimdaki geldi hemen aklima :)

boyle yaparsan seversin. tam tersini yaparsan sevilirsin.
sen hangisini istiosan.

Annesi gibi hissedip, öyle de davranırsanız sonuç hüsran olur

Çok masum,çok iyi :( üzülmesine dayanamıyorum.Aşk değil bu duygu yok bende. Ama bu nedir bilmiyorum. Ne yapacağımı hiç bilmiyorum

Çok masum,çok iyi :KK43: üzülmesine dayanamıyorum.Aşk değil bu duygu yok bende. Ama bu nedir bilmiyorum. Ne yapacağımı hiç bilmiyorum
Kim bu adam? Sürekli üzülüyor mu kıyamadığın nedir?

Evet üzülmesi,üzülmesine dayanamıyorum ben de
Onu hayatımdan çıkarınca üzülüyor
Bi tam anlatsan keşke.
Kimdir necidir
Demek ki hayatında ki çıkardığında üzülüyor.
Konunun özeti; üzülüyor/kıyamıyorum.

Back
X