sevgili alt komşum......

Bunu söylerken kendiniz yapmıyorsunuz ama..burda ki olay kendisinin yapması ve başkasının yapmasına müsade etmemesi. .başkalarıyla konuşup konuşmama konusuna gelirsek bu göreceli bir kavram..selam almazsan selamda verilmez .ama komşu komşunun külüne muhtaçtır. .bu sözü hep sevmişimdir. .

bence sen değil alt komşun konu açmalıydı, resmen kadını taciz etmişsiniz:) kimse kimsenin selamını almak veya konuşmak zorunda değil konuşmuyorsa salla gitsin ne çok takmışsın, silkeleme günüde tarihte kalsın ya silkeleme nedir herkes balkonunun içine silkelesin süpürsün temizlesin milletin başından aşağı toz gider camlarımı kapatıyorsunuz silkeleme gününde?

Napıcaz elektrik süpürgesiyle yatagın içinimi süpürücez? Mecbur silkeleniyor ufak tefek parçalar.

Selam konusuna takıntılı değilim..çok şükür çok geniş çevrem var..zaten onun gibi biriyle arkadaş dahi olamazdım. .kaldıki kendi bütün gün silkeliyor..ki ben normalde silkeleyen biri değilimdir. .fakat kendisi apartmanin kurallarına uymuyor..sadece kendi temiz ve kendi temizlik yapabilir..üst komsum 1 yıldır uyarıyor fakat sonuç yok..yalnız yaşamıyor sonuçta..

çocuk 1 aylıkmış. anladım şuan.
diğer bilmeceyi çözmeye çalışmaktan, konuyu kaçırıyorum

Napıcaz elektrik süpürgesiyle yatagın içinimi süpürücez? Mecbur silkeleniyor ufak tefek parçalar.
çarşafı çıakrıp silkeleyip geri mi seriyorsunuz?? enteresan...çıkadıktan sonra yenisini takmak seçenek olabilir mesela..sizin yatağınızda istemediğiniz ufak tefek dediğiniz kırıntıları neden balkonumda barındırmak zorunda kalayım peki?

ben de bu konudan muzdaribim.evim bahçe katında mis gibi terasım var,bahçeye açılan ...evimi çok seviyorum ama bıktım yukardan atılanlardan inanın.üstelik sitede oturanlar epey gerlir seviyesine sahip işi gücü olan insanlar.ama insanlık onla olmuyor tabi..
adam izmarit atıyor mesela..kültablası yok demek ki. doktor bi de bunu yapan adam.sonra çocukları terlik,kapak,meyve kabuk ne bulursa atıyor,ama anne baba çocuk işte ama yapmaz benimkiler diyor.bu sırada elinden tuttuğu kızı da evet ben attım bugün diyor.
sofra silkelemyin diye yazı bile astırdım,kapıcıyı gezdirdim evlere düşünün artık.şu cevabı vermişler,aşağı silkelemeyip ne yapalım,yer yapmamışlar ki silkelemek için....adam 400 m2 eve nasıl yapmamış sofra silkeleme yeri ilginç tabi...böyle bir yer var da haberim mi yok acaba benim..
daha neler neler..mecburen terasın üstünü kapattırıcam ben de..

sofra silkeleme yeri nedir yahu. ilk defa duyuyorum.
gitsin lavabosunda silkelesin.
biz eskiden nezih birde oturuyorduk herşey iyiydi güzeldi. şimdi aile apartmanında. dağda yetişmişler sanki.
en kötüsü de laftan anlamıyorlar kesinlikle

asmucum diyorum ya bizimki nezih bir site sözde..ama işte zihniyet değişik..
silkelemesin,el süpürgeleri var ya ondan alsın yeter zaten.

asmucum diyorum ya bizimki nezih bir site sözde..ama işte zihniyet değişik..
silkelemesin,el süpürgeleri var ya ondan alsın yeter zaten.
biz kalabalıktık 6 kişiydik. bize ev vermek istemiyorlardı düşün bide.
ama çocuk olmamıza rağmen bir gün çekirdek bile aşağıya atmamışızdır..
zihniyet değişmesi lazım, empati

Yıkamak,kurutmak,utulemek zahmetli cunku,gorunen pislikler silkelenince hoop tertemiz oluyo carsaflar,cunku temizlik anlayislari gorunenlerle sınırlı ,hijyenden bihaberler!

Kırıntı mı?? Yatakta yemek yiyorsunuz sanırım?? Neyin kırıntısı??
Siz her gün nevresim mi değişiyorsunuz??? Banada bu enteresan geldi.
Çarşafın üzerinde bahsettiğiniz saçma sapan şeyler olmuyor kırıntı nedir ya??

Yataktan çıktıktan sonra her gün çarşaf silkelenir bu böyle.
Her yiğidin yoğurt yiyişi ve temizlik anlayışı farklı.

Benim yatagmda kırıntı falan olmuyor. Sizinkinde oluyor demekki olmasına ragmen hala üzerine mi yatıyorsunuz?? Değişik.

Yerlere sürdüğün elektrik süpürgesini yatagın içine sokamayacagına göre mecbursun o çarsafı silkelemeye.
Ama dediğim gibi temizlik anlayışı işte herkeste farklı olur. Saygı duyuyorum.

Ne kadar değişik insanlarsınız ya, neden olduğunuzdan farkli görünme çabasındasınız.

Saçma sapan yerlere konuyu çekme çabanız neden???

Eminim sizler o kadar temiz o kadar titiz insanlarsınız ki her gün her allahın günü nevresiminizi değiştirir. Her gün evinizi dip bucak süpürür. Her gün dip bucak toz alır sabahtan akşama kadar temizlik yapmakla canınız çıkar adeta.

Gitsen görsen Evini b.k götürür gelir burda titizlik hastasıymış gibi yorum yapar. Te allam ya.

Tabi göz görmeyince de insan yiyo doğal olarak.

Ay şekerim ben çok titizim ay şekerim asla şunu yapmam bu neyin egosu? Komiksiniz.
Eminim ki hiç biriniz tırnak kadar bi çöpü bile savurmuyorsunuz sokağa. Eminim hiç bir zaman yapmadınız bunu.

Slkelenme olayına ben de çok tepkiliyim ama titizim diye bir iddia hiç olmadı.
Aslından ayrımim şu, benim pisliğim kirim olur elbette insanız sonuçta ama kendi evimde kalmalı kimseye rahatsızlık vermemeliyiz diye dusunuyorum. Buradaki tepki ona aslında.
Sizin evinizde ki kiri silkelemeniz demek sokaga, alt kata gitmesi demek kimse kimsenin kirini çekmek zorunda değil.
Benim gece yatmak iştemedigim tozu neden birileri çeksin ki? Çok bencilce.
Bunun yerine yatağa özel bir el süpürgesi alınır mesela sadece çarşaf supurulur çözüm bulmak işledikten sonra o supsupurgr kac lira ki.
Ben şahsen ustume her gün biri çarşaf silkse hoslanmam rahatsız olurum. Bu nedenle de en ust katta olmama rağmen hiç bir şey silkmem.
Haftada bir değiştiriyorum çarşafı çok temiz değilim ama başkasına rahatsizlik vermek istemiyorum işin özü.

Ya her binada boyle tipitipler olmak zorundami kendimi bu konuda takıntılı sanıyordum ama burda gördügüm kadarıyla hakliymışım ben. Giriş katta kendini titiz sanan bir hanım abla var pazartesi silkeleme serbest ama aynen sizin dediginiz gibi ćamaşıŕ asar oda yoksa hurclarını çıkarır döker

Silkelenme olayına bende karşıyım tepemden her allahın günü halı silkelenen bi insan olarak hemde yemek yediğim balkon tarafından.

Benim altımda kendi katım var altda başka kat yok ve bahçe var. Ona ragmen 1 tane halı çıkarıp silkelediğimizi bilmem. Halılar yıkamaya verilir serildiği her gün de süpürülür silkelenmez.

Bu muhabbet bizim tepemizdede var bu lanet kadını her gün uyarıyorum buna ragmen onu uyardıgım seyi neden kendim yapayımki.

Tek takıntım kalktıgm yatagın üzerindeki saçları toparlar. Çarşafı da yine kendi katım olan taraftan bahceye silkelerim. Tek olay bu. Titiz değilim temizlik hastası değilim sanırım bu da bi alışkanlık.

diğer konuyu bilmem bir de alt komşudan dinlemek lazım da,
kimse kimseye selam vermek zorunda değil ki? mesela ben de böyle benden gerekli gereksiz selam bekleyenlere falan uyuz olurum .

Ben carsaflari değiştirip yatagi süpürgenin yatak başlığı ile supuruyorum. Mantikli olan bu bence. Silkelenecek seyler illa varsa da balkonumun icine silkeleyip balkonu yikamayi tercih ederim

Selamımı duymuyonya uyarımıda duymazsın diye boşuna rahatsız etmek istemedim deseydin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…