Silkelenmek derken dev halıları silkelemekten bahsetmiyoruz eyyy Z zeytinagaci konuya farklı bir bakış açısı getirmese birisi şoklara giricem artık.
Ufak tefek silkelenmesi gereken parçalar oluyor örneğin yattıgım yataktaki nevresimin çarşafını her yataktan çıktığımda hiç bir şey olmasa dahi silkelemeden asla yatağımı düzeltip yatak örtüsünü seremem. Gibi...
Ne olursa olsun yine de silkelememeniz gerekirdi. Ayrıca selam alıp vermek zorunda değilsiniz ki ya.
Uyarsaydın demiş ama üst kattaki komşunuz iki kat inip kendisini uyardığı halde işe yaramamış.Daha nolsun siz mi gidip toplasaymışsınız astıklarını!
Toplu yaşanan alanlarda resmi kurallar ne kadar etkinse bireysel çatışmalar o kadar azalır.Örneğin bir ofiste sigara içme yasağı yoksa,çalışanlar sürekli münakaşa halinde olur mecburen.Ama kural kesin olduğunda kimsenin kavgasına gerek kalmadan kurala uyulur.Kısacası apartman toplantınızda veya bizzat yöneticinize bu kuralın daha kesin uygulanmasıyla ilgili konuşmalısınız bence.Belki de bu hanım sizin başka şeylerinizden de rahatsızdır ondan sizinle muhatap olmuyordur.
Diyelim ki silkelemek bazi durumlar icin zorunlu ki degil tabi ki.
Neden kendi balkonunuza degil de sokaga silkeliyorsunuz? Kimse bunun cevabini vermemis.
Bizimde üst katımızda var böyle bi edepsiz, demediğimi bırakmadım o kadar yüzsüz ki suratına tükürsen yarabbi şükür der.
Silkenlenme günü pazartesi ve arka balkondan çünkü ön balkonda herkesin masa sandalyesi var yemek yeniyor.
Bu lanet kadın p.tesi hiç bir şey yapmaz salı çarşamba yemek yediğimiz balkon tarafından tamda sofra kuruluyken silkelenir. Bilinçli yapıyor.
Bazıları gerçekten kaşınıyor alt üst farketmez yani pislik yapacak olan her türlü yapıyor.
sizin evlerde elektrik süpürgesi yok mu
silkelemek kadar zor bi işi neden yapıyosunuz
amacınız ne eyy silkeleyen hanımlar
Sızın gen camsr dwyomıs ben camasr yıkyorum asıyorum hanı carsafımda varsa katlarım benım balkon hızamı gecmesı. Dıy benımdekı ustekı asıo carsaf tabalkonuma grıo gıcık bısey oguzden nen katlayark asarım neyae benım uatekı camsr mı var balkonda bırımı otruo hıcfark etmeZ halı sorker balkon yıkaar kac kez tartıstım dıyoruö asa bak camsrvarsa srkelme yıkma senn yuznde 2 dwfa makına calatrmkzorunda deıpm dıom hıx oralı degıl alahın daglısı bıde bıgun bana geldı grultu hapma dıo kala kaldm evde tek basımayım ne grlrsu hem ben senn altınm dedım oglun tepınıo tepmde bısy demıom ben gurtl yapmyom dıom sıkıntılı kadın
Evet bazıları gercekten kasılt yapyo benım ustekı ev sahıbıymıs xd ole dıo bana sen kıracısın aen sus dıo bır ıkı bole oldu ev sahıbını aradım yakomauLarına edep ogret yada evındwn xıkacam dedıö ev sahıbı azına gelnı aaydı kadına ama kadın her kıracıya yapyomus benım otrduö evı almak oatemıs ev sahıbımız satmamıa her gelene yapıo evı satcamı sanıo sorun benleonn dıo
Bazı insanlara apartmanda yaşama dersi verilmeli...
Ne güzel kuralları olan bir apartmanda yaşıyorsunuz. Bildiği halde hala çamaşır asıyor... Tamamen suç onda. Asla uyarmazdım bundan sonra da. Medeniyetin m'sini bilmeyen birinin lafıyla hareket edemem. Bazen dinsizin hakkından imansız geliyor...
Vala ben dıcemı dedım ben yenı bınada otrmyorum kı benım aılem luxs sıtede ev sahıbı kımsen kımseye lafını duymadım bu bınada otrmyı bılmıo ben 4 katta otryorum kadın5 ktta ben dıl benım altkılerde sıkyetcı bızım on balkona mecbur asyoruz arka baljonumuz bına boslu gunes fln almıo bıde normlde ordan halı fln sırklır neyse yemk yer sofrayı sırkldr bende dedım balkonuna sırklesonra supur copr dok ben ole yapyorm dedımbana nedesın keyf benm dıoyonetımede dedık yonetım kızmıS kadına elınden gelenı ardına koyma dıo musyonetıme yonetım cıldrıo en son ımza toplandı zabıtya gıdıldı kadın ceza odedı ama bu sefer daha pıslıklestı xd sımdı balkonda otryoz cay ıcıoz sak dıe su fokuo asa sona cocuk bı dogsun bı sesnı duyum ozaman sen gor dıyo banaxd bende dedım hele bı gel bk ozaman bende artık bu saygıyı goremesın dedım ıla cırkeflık dıosan cırkefın alası olurum dedım sustubiz kiracı ev sahibi ayırt etmeyiz..mesela alt kattaki bundan önceki kiracı hala bizleri arar..arada görüşürüz..biz evlenmeden önce ailemle hep kirada oturduk ama hiç bu tarz problemler görmedik..bu apartmanımızdada yoktu bayan gelene kadar..
sende cevabını ver ev sahibi bayana...ben parayı verdiğim sürece bu ev benim..ben oturuyorum de çık işin içinden...gereksiz insanlar..
Allah kolaylık versin..sabırlar versin valla işiniz çok zor..eminim üstümüzde olsa oda aynısını yapardı. .inşallah ıslah olur ne diyeyim..herkes apartmanda oturamıyor işte. .birde bebeğinin hesabını yapıyor nekadar ayıp. .Ha bıde gecen ay suyu patladı banyo akıotepemden esım cıktı soledı suyunuz akıo dıoz benden deldır senn karın patltmıstr demıs xd tabı esım ben gıbı sakın feıldr karadenız damrına basmıs kadın xd bıbagrdı benmkı bana bak duvarı kıtçrpmı patlatck manyk dedı butun bınaduyoz suny yaptr cabuk dedıkyaptrmm dıo esım yonetımeındı anlTı yonetım ana vanadan suyunu kestı kadın cıkdrıo acn suyumu fıo yonetım yaptr acm defı pasa pasa yaptrdı xd kadı ruh hastası kadının ustındekıde dertlı xd üsuprge acrım tıkltır bebek aglr agltma der dıo yanı bına komle sıkuetcı
Inadına cocun odasını onun odasının altında yapcam xd evden xıkmaya nıyetım yok ev alsa suan ev alırım zaten sırketımızvar durumm kotj deıl de esımın ısne yakın burası oyuzde. Druyorum o benı daha tanımadı bugunekadr ternıyemı bozmadım ama cocum olurdabı gık der bana doverım vala xdAllah kolaylık versin..sabırlar versin valla işiniz çok zor..eminim üstümüzde olsa oda aynısını yapardı. .inşallah ıslah olur ne diyeyim..herkes apartmanda oturamıyor işte. .birde bebeğinin hesabını yapıyor nekadar ayıp. .
günaydın bayanlar...güzel bir hafta diliyorum hepinize...
oturduğum apartmanı çok seviyorum..çokta güzel komşularım var..özellikle 4 tanesiyle ayda bir mutlaka toplanırız..zaten 10 dairelik bir apartman..alt katıma bir aile taşındı..Allahın selamı sonuçta günaydın iyi günler demeden geçmem ki tanımasam bile..kadından hiç cevap yok..başkalarına karşıda böyleymiş...sonra bir sabah ona artık selam bile vermeyeceğimi söyledim..cevapsız kaldığı için..oda işte çocukla ilgileniyorumdur duymamışımdır falan dedi..ama sonuç olarak konuşmadık tabiki..
neyse asıl konuya geleyim..bu komşumuz saolsun haftanın her günü çamaşır asar..ıslak olmasa bile kuru yorgan çıkarır sen silkelenme diye..benim üst katımdaki defalarca aşağıya indi bak silkeleme günü pazartesi cumartesi o günlerde bizede müsaade et diye..ama dinlemedi..
bende çok birşeyler silkeleyen biri değilim cumartesi baktim çamaşır var..ama yinede banyo paspaslarımı silkeledim..hemen kafasını çıkardı insan uyarır toplardım falan diye..bende dedimki selamımı bile almayan insanın kapısına gidip çamaşırlarını topla diyemem..ki bugün silkeleme günü uyarmayada gerek yok dedim..pazartesi ve cumartesi çamaşır asma herkesin temizlik yapmaya hakkı var dedim..biraz bu şekilde konuştuk..sonra içeriye girdik..
siz benim yerimde olsanız bir şey silkeleyeceğiniz zaman haber verir misiniz bundan sonra....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?