sevgili alt komşum......

Ben de silkelemeye karşıyım ama her ne kadar elektrik süpürgesine yüklensek de arada bir insanın silkeleyesi geliyor yaa :)
Hiç yapmıyorum diyemem.

Uyarsaydın demiş ama üst kattaki komşunuz iki kat inip kendisini uyardığı halde işe yaramamış.Daha nolsun siz mi gidip toplasaymışsınız astıklarını!
Toplu yaşanan alanlarda resmi kurallar ne kadar etkinse bireysel çatışmalar o kadar azalır.Örneğin bir ofiste sigara içme yasağı yoksa,çalışanlar sürekli münakaşa halinde olur mecburen.Ama kural kesin olduğunda kimsenin kavgasına gerek kalmadan kurala uyulur.Kısacası apartman toplantınızda veya bizzat yöneticinize bu kuralın daha kesin uygulanmasıyla ilgili konuşmalısınız bence.Belki de bu hanım sizin başka şeylerinizden de rahatsızdır ondan sizinle muhatap olmuyordur.

işte ben de onu anlamıyorum :)
ne gerek var mite ve akarlar gitmiyo ki
ben balkonu kullanmıyorum ama kullanıyor olsam birisi pisliğini sokağa dolayısıyla balkonuma silkelese aşırı sinir olurum
senin çarşafındaki deri parçaları ve saçlar falan neden benim evime düşsün ki

Ne olursa olsun yine de silkelememeniz gerekirdi. Ayrıca selam alıp vermek zorunda değilsiniz ki ya.

bana selam vermesi gerekmiyor..hatta vermemesi iyi oldu..garip bir insan..konuşmadığımız ve defalarca uyarılmasına rağmen silkelenme gününde çamaşır asıyorsa kapısına gitmezdim..umarım asmaz..ama pazartesi günü silkeleme günü olmasına rağmen yine çamaşırı vardı..

benden rahatsız değil memnundur büyük ihtimal bir şey silkelemediğim müddetçe tabiki....çünkü evde iki kişiyiz çalışıyoruz..akşamları evde tv seyreder yatarız yada arkadaşlarımızla görüşürüz..varlığımız yokluğumuz bir yani..ama yönetimden memnun değiliz zaten bu konularda konuşulur..

Diyelim ki silkelemek bazi durumlar icin zorunlu ki degil tabi ki.

Neden kendi balkonunuza degil de sokaga silkeliyorsunuz? Kimse bunun cevabini vermemis.

çünkü komşumuzun yalnız yaşamadığının kurallara uyması gerektiğinin farkına varması gerekiyor..hiçbir şekilde uyum sağlamadı..sadece kendi silkelesin ve haftanın her günü çamaşırı olsun balkonda ona yeter..üstekilerin bir şey yapmaya hakkı yok..bencil insan sevmem..
dediğim gibi ben normalde birşeyler silkeleyen biri değilimdir..

bizimde balkonlar aynı şekilde ön balkon büyük ve ordan silkelemek yasak..biz dua ediyoruz iyiki ara katta oturmuyor diye..valla büyük konuşmayayım ama silkeleme günü harici silkelerse tutup çekerim halısını çarşafını..bencillik apartman yaşantısına göre değil..

sizin evlerde elektrik süpürgesi yok mu
silkelemek kadar zor bi işi neden yapıyosunuz
amacınız ne eyy silkeleyen hanımlar

buna komşum cevap verse daha iyi olur..üst katımdaki komşumda çocuğunun toza alerjisi var astımı var diye ince halı almış silkeleme gününde onları silkeliyor..ama komşumuz yüzünden süs balkonundan silkeliyor..benimse silkelemeyle ilgili bir derdim yok..sadce alt komşuya kurallara uyması gerektiğini hatırlatıyoruz..çünkü uymuyor..inşallah tamamen kalkar bu kural..ama yine uymaz adımız gibi eminiz..

eğer ara katta otursaydı bizede aynıları olacaktı..Allah sabır versin..

biz kiracı ev sahibi ayırt etmeyiz..mesela alt kattaki bundan önceki kiracı hala bizleri arar..arada görüşürüz..biz evlenmeden önce ailemle hep kirada oturduk ama hiç bu tarz problemler görmedik..bu apartmanımızdada yoktu bayan gelene kadar..
sende cevabını ver ev sahibi bayana...ben parayı verdiğim sürece bu ev benim..ben oturuyorum de çık işin içinden...gereksiz insanlar..

bizim günümüz pazartesi ve cumartesi..pazartesi eve gelirken baktım yine çamaşır vardı..birde köşeye çarşaf germiş..ön balkonundada çarşaf var..çok değişikler..ama bu cumartesi bakıcam asacak mı..

Vala ben dıcemı dedım ben yenı bınada otrmyorum kı benım aılem luxs sıtede ev sahıbı kımsen kımseye lafını duymadım bu bınada otrmyı bılmıo ben 4 katta otryorum kadın5 ktta ben dıl benım altkılerde sıkyetcı bızım on balkona mecbur asyoruz arka baljonumuz bına boslu gunes fln almıo bıde normlde ordan halı fln sırklır neyse yemk yer sofrayı sırkldr bende dedım balkonuna sırklesonra supur copr dok ben ole yapyorm dedımbana nedesın keyf benm dıoyonetımede dedık yonetım kızmıS kadına elınden gelenı ardına koyma dıo musyonetıme yonetım cıldrıo en son ımza toplandı zabıtya gıdıldı kadın ceza odedı ama bu sefer daha pıslıklestı xd sımdı balkonda otryoz cay ıcıoz sak dıe su fokuo asa sona cocuk bı dogsun bı sesnı duyum ozaman sen gor dıyo banaxd bende dedım hele bı gel bk ozaman bende artık bu saygıyı goremesın dedım ıla cırkeflık dıosan cırkefın alası olurum dedım sustu

Ha bıde gecen ay suyu patladı banyo akıotepemden esım cıktı soledı suyunuz akıo dıoz benden deldır senn karın patltmıstr demıs xd tabı esım ben gıbı sakın feıldr karadenız damrına basmıs kadın xd bıbagrdı benmkı bana bak duvarı kıtçrpmı patlatck manyk dedı butun bınaduyoz suny yaptr cabuk dedıkyaptrmm dıo esım yonetımeındı anlTı yonetım ana vanadan suyunu kestı kadın cıkdrıo acn suyumu fıo yonetım yaptr acm defı pasa pasa yaptrdı xd kadı ruh hastası kadının ustındekıde dertlı xd üsuprge acrım tıkltır bebek aglr agltma der dıo yanı bına komle sıkuetcı

Allah kolaylık versin..sabırlar versin valla işiniz çok zor..eminim üstümüzde olsa oda aynısını yapardı. .inşallah ıslah olur ne diyeyim..herkes apartmanda oturamıyor işte. .birde bebeğinin hesabını yapıyor nekadar ayıp. .

Inadına cocun odasını onun odasının altında yapcam xd evden xıkmaya nıyetım yok ev alsa suan ev alırım zaten sırketımızvar durumm kotj deıl de esımın ısne yakın burası oyuzde. Druyorum o benı daha tanımadı bugunekadr ternıyemı bozmadım ama cocum olurdabı gık der bana doverım vala xd

Cok iyi demissin. Birlikte yasamayi bilmeyen deny.lara az bile.

Bende senn yaptını yaprdım gunude ser gunse cırp xd sırkleme gunsesırklerım oda asmasın ozman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…