bizim günümüz pazartesi ve cumartesi..pazartesi eve gelirken baktım yine çamaşır vardı..birde köşeye çarşaf germiş..ön balkonundada çarşaf var..çok değişikler..ama bu cumartesi bakıcam asacak mı..
Hayır benım ustekı abla var ıste allh dusmanımn basına vermesın sankı geve konsuda otryor kendısı xd hergun bı terane sımdıde dogmamıs cocuma taktu kafayı aglarsaymıs bana gunumu gosdercekmıs bebek sesıne gelemezmıs onun uatundekı kızxazda gecen ay dogm yaptı oldruyo benı sıo gecenn koru coxynu sıstr dıe kapıya dqgnyomus gecen en sonunda ınaadına gıdıp butun pencerlerı acrım duysun dıe dıo banads ole dedı bebek aglaarsaymıs bana hapcanı bılrmıa xd gelde yap baklm dedım bende sendw. Xırkef olrm gerekırse cocum ıxın dedı.
Vala ben 4 kattayım o kaadın 5 te yazıkı 6 katta otran kuCaz yenı 1 aylık bebek var kı dıo her gece kapımda banada yapcakmıs aynısını xd bende ınadına onun odasın altına hapcam odahı hadı gelaın laf soelaın bwnım laz damarımı kaldrdı zdapartmanda oturmasın o zaman hanımefendi. Ne demek bebek ağlamasın
Vala ben 4 kattayım o kaadın 5 te yazıkı 6 katta otran kuCaz yenı 1 aylık bebek var kı dıo her gece kapımda banada yapcakmıs aynısını xd bende ınadına onun odasın altına hapcam odahı hadı gelaın laf soelaın bwnım laz damarımı kaldrdı zd
Hergun gurultu kopuo yukarda xıkmyorum bıle dusun xd ben kırasaym dıe ses etmyodum megersem bende. Once ev sahıbım kendı ortrhomus kadın gene aynymıs ev sahıbım elınde. Gwlını ardına koyma o napyosa sende yap dedı xd bı ben deıl bına ıllah edıo xd gecen balkonu sıldım yıkamam kı aslara su gıtmesı. Bu fos dıe bı legen suyj asa boslagı buhuk ıhtmal pısdı su baktım ardında. Camsr astı ta benım balkona ındı camasrlaeı caraaf fln aldım bı guElce kırtm camsırını demıre surdum ıyce tozy alsın dıe xd bagrdı bana bende ddım sense sarkıtma dedım xdaynen hiç taviz verme, ne tipler var yaa. Kendisinin hiç sesi çıkmıyor herhalde, büyük konuşmasın
Hayır benım ustekı abla var ıste allh dusmanımn basına vermesın sankı geve konsuda otryor kendısı xd hergun bı terane sımdıde dogmamıs cocuma taktu kafayı aglarsaymıs bana gunumu gosdercekmıs bebek sesıne gelemezmıs onun uatundekı kızxazda gecen ay dogm yaptı oldruyo benı sıo gecenn koru coxynu sıstr dıe kapıya dqgnyomus gecen en sonunda ınaadına gıdıp butun pencerlerı acrım duysun dıe dıo banads ole dedı bebek aglaarsaymıs bana hapcanı bılrmıa xd gelde yap baklm dedım bende sendw. Xırkef olrm gerekırse cocum ıxın dedı.
Vala ben 4 kattayım o kaadın 5 te yazıkı 6 katta otran kuCaz yenı 1 aylık bebek var kı dıo her gece kapımda banada yapcakmıs aynısını xd bende ınadına onun odasın altına hapcam odahı hadı gelaın laf soelaın bwnım laz damarımı kaldrdı zd
Hergun gurultu kopuo yukarda xıkmyorum bıle dusun xd ben kırasaym dıe ses etmyodum megersem bende. Once ev sahıbım kendı ortrhomus kadın gene aynymıs ev sahıbım elınde. Gwlını ardına koyma o napyosa sende yap dedı xd bı ben deıl bına ıllah edıo xd gecen balkonu sıldım yıkamam kı aslara su gıtmesı. Bu fos dıe bı legen suyj asa boslagı buhuk ıhtmal pısdı su baktım ardında. Camsr astı ta benım balkona ındı camasrlaeı caraaf fln aldım bı guElce kırtm camsırını demıre surdum ıyce tozy alsın dıe xd bagrdı bana bende ddım sense sarkıtma dedım xd
Gercekten bu tarz insanlarla uğraşmak çok zor..ne konuşmaktan anlıyor nede zordan..mustakil evde otursunHayır benım ustekı abla var ıste allh dusmanımn basına vermesın sankı geve konsuda otryor kendısı xd hergun bı terane sımdıde dogmamıs cocuma taktu kafayı aglarsaymıs bana gunumu gosdercekmıs bebek sesıne gelemezmıs onun uatundekı kızxazda gecen ay dogm yaptı oldruyo benı sıo gecenn koru coxynu sıstr dıe kapıya dqgnyomus gecen en sonunda ınaadına gıdıp butun pencerlerı acrım duysun dıe dıo banads ole dedı bebek aglaarsaymıs bana hapcanı bılrmıa xd gelde yap baklm dedım bende sendw. Xırkef olrm gerekırse cocum ıxın dedı.
Cocuk 1 aylık komsunun nasıl ıstedını tutura bılır sen gel yasa anlarsın bıde bı bınada kural varsa uyulacak ben asa suu akmasın dıye balkonumu sılerım ben bunu bu denlı dusnuyosam ustumde dusunecek balkonda camar asılı asa pıs su dokuyor ben onun ıcın bıkez daha makına acamam ben hamıleyım coxum yok komsumun cocuna hapyıor 1 aylık nebek susutan anlarmı sence banada dıhorkı senın coxun dogsu. Ben bır aglama sesı duymucam dıhor ozman ısldr desır benım cocum dogunca bana laf solıcek adam anasının karnından dogmadı bugune kadr saygımı bozmadım ama laz damrıma basıo hafıten hafıften benım lazlımı cıkrcak ortaua ona acıo.markadaşım senin klavyen mi bozuk?
hiç bir şey anlamadım, P pitho86 cevaplarından az buz anladım konuyu
çocuğunu sustur diye kapıya dayanması hoş bir olay değil tabiki ama, bazılarının çocuğu istediği olmayınca ortalığı birbirine katıyor. onlara ses çıkarmıyorsa komşu, çocuk bağır çağır evi yıkıyorsa boş yere komşu haklı.
zelibon silkelemeye çok karşıyım. hiç sevmem yapmayı da yapanları da.
ama madem böyle bir şey yapıyorsunuz, merak ettim neden ctesi ve ptesi?
ctesi evini temizlesen hoop 2. gün milletin çöpü üzerinde.
bari haftada 1 olsa, belki kadın ctesi işini hallettiği için böyle yapıyordur,
düşündüm ben olsam sanırım ben de bir şey gererdim balkonuma gelmesin diye ptesi.
Haftanın 2 günü çalışan ve ev hanımlarına uysun diye yaptılar sanırım. .haftada 1 defada olsa farketmez alt katta oturana her hakkı kendisinde görüyor malesef..uyarsan bile yapıyor. .ki 1 yıldır uyarıyor üst komsum.arkadaşım senin klavyen mi bozuk?
hiç bir şey anlamadım, P pitho86 cevaplarından az buz anladım konuyu
çocuğunu sustur diye kapıya dayanması hoş bir olay değil tabiki ama, bazılarının çocuğu istediği olmayınca ortalığı birbirine katıyor. onlara ses çıkarmıyorsa komşu, çocuk bağır çağır evi yıkıyorsa boş yere komşu haklı.
zelibon silkelemeye çok karşıyım. hiç sevmem yapmayı da yapanları da.
ama madem böyle bir şey yapıyorsunuz, merak ettim neden ctesi ve ptesi?
ctesi evini temizlesen hoop 2. gün milletin çöpü üzerinde.
bari haftada 1 olsa, belki kadın ctesi işini hallettiği için böyle yapıyordur,
düşündüm ben olsam sanırım ben de bir şey gererdim balkonuma gelmesin diye ptesi.
Herkese karşı bu şekilde sadece 1 kişiyle konuşuyor. .biz apartmanda komşulugu severiz..kendisi sevmiyor heralde biz onu kabul ettik.konuşmak zorunda değil kurallara uysun yeter..Selam konusunda ise ben de berbatımdır. Bazen o kadar dalgınlaşıyorum ki inanın selamı duymuyorum kişiyi bile görmüyorum.yanımda biri varsa selam verdi niye böyle davrandın falan diyor şok oluyorum. Kafam çok yoğun bugünlerde ama yapım bu, hep biraz böyleydim.
Yani o anı siz yaşadınız hissedersiniz ama komşunuz selam konusunda doğrı söylüyor olabilir.
Ha bıde benım annemlerın sıtede dedın gıbı bırı var en alta otruyor bahceye sogan faln ekmıs dedım sıte luxs bır sıte xd herkes sıkayet etmıs burası mıstakılbahcedeıl dıe kadın bu sende patayes ekmıs mısal bunun gıbıler gıtsın muatakıl yasasın ne bılm dubleks alsın bahcesı kendıne aıt olsu. Yasmayan anlayamazHaftanın 2 günü çalışan ve ev hanımlarına uysun diye yaptılar sanırım. .haftada 1 defada olsa farketmez alt katta oturana her hakkı kendisinde görüyor malesef..uyarsan bile yapıyor. .ki 1 yıldır uyarıyor üst komsum.
Ama kendinizde yapmazsınız. .burda farklı olan konu bu hakkın sadece kendisinde olduğunu düşünen biri olması. .silkeleme günü ne ya ,milletin her hafta kılı tüğü tozu benim balkonuma gelecek , yapmak istemiyorsam bile mecbur balkonumu temizliycem camımı silmek zorunda kalıcam . ben olsam böyle yapan komşulara karşı yasal ne hakkım varsa kullanırdım sonuna kadar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?