Sevgili annemin yaptigi

Cok tesekkur ederim siz de cok tatlisiniz, akil verdiniz Allah razi olsun, benim yetmedigim durumlar oluyor iste boyle
Hepimiz cok cok mutlu olalim ailelerimizle insallah

Annen haklı canım arkadaslara katılıyorum. Madem bebeği sevmek istiyorlar önce bir selam verip kendilerini tanitmalari gerekti kadın nereden bilsin onlarin akraba olduğunu, hatta ben olsam belki annenin yerinde orda tepki verirdim.

Anneniz kesinlikle haklı dandun diyerek cocuk alınmaz bir slm verilir en azından hakketten ilkellik ve annenizle eşinşz samimilermiş damadının yanında dusuncesını beyan etmesınde ne var ki..üstelik eşinizin ailesi değil akrabasıymış cokda alınacagı bir durum yok ortada,sizin aglamanız abartı bana göre.

İlk çamı eşinin Akrabları devirmiş. Yanındaki bebeğin bakıcısı bile olsa Allah'ın selamı esirgenmez. İkinci çanı anneciğin devirmiş. Ama haklı olarak o sinirle ilkel demiş. Son çamıda sen devirmişsin annene seni bakıcı sanmışlardır demekle. Ama üzülme. Eşinin Onkadar yakın akrabası olsa eminim düğünde vs. Tanışmış olurlardı. Anneni bu kadar sevdiğine göre araları iyi. Ve kendinisi tenzih ederek söylemiş olacağını anlamıştır. Bence üzülme. Eşin sen olayı büyütünce öyle söyledi bence. Sana nazlanmak istemiş.

Anneniz haklı tabiki. Hatta işte bebek orda gidin sevin gibi bişe olmuş bu.yoksa bebeği nerden bilip sevecekler gormedilerse.sizin gidip annenizi tanistirmaniz bile gerekirdi o akrabalara.kadin şuraya gelmiş bakıyor torununa.kiymetini bilin bence Anneniz in. Anneniz biraz da buna bozulmuş olabilir.yani kimse selam vermedi tanistirmadiniz da.annenizin gönlünü alın. Eşinize de bu kadar basit birsey için ağlayıp da gozunde annenizi kötü duruma düşürmeyin.ne olursa olsun ne derse desin o sizin Anneniz. Üzülmesin ne olur.

Benim annem de hayatta olsada keşke torununa baksa böyle!!! ne güzel maşallah özendim size.

Aklıma takılan , o iki akraba sizle konuştuktan sonra mı bebeğe yaklaştı ?

Anneniz haklı. Üstelik eşiniz " nereden geldiğimi unutmam " cümlesiyle fazla tali yola sapmış. Gereksiz bir düşünce. Alakası yok.

Sizin fazla abarttığınızı düşünüyorum. Madem araları iyi sizin bu şekilde müdahale etmemeniz daha doğru olur.
Belki siz büyütmeseydiniz, eşiniz de içinde çok irdelemeyecekti.
Annenizi kırmayın.. Güvenebildiğiniz birine bebek emanet ediyorsunuz. Bu bir şans.

Eşinin kıymetini bil Allah'a şükret mutluluğunuzun daim olması içinde dua et gerisi yalan

çok patavatsız bir insan değilim ama ben olsam ben de ilkel derdim, ya da medeniyetsiz :) annen haklı dark'ım.. insan önce bir selam verir, iki kelime konuşur, daha sonra da bebeği sever.. ama anneni yok sayıp direkt bebeği sevmeleri çok çirkin olmuş..

eşinin alınacağı bir şey de yok.. çok sevdiğim bir söz vardır, "deliden veli, veliden deli doğar" diye.. o aileden olması, o karakterde olacağı anlamına gelmez.. maşallah, rabbim düzeninizi bozmasın ama sen annenden çok şikayet etme eşine canım benim.. allah korusun, gün olur söylediklerin sana dönerse çok üzülürsün.. bir insan, kendisi annesine laf söyleyince üzülmüyor da başka biri "öf" dese içi acıyor.. birazcık tahammül et, o da daralmıştır belki..

Bence annenin tepkisi normal de senin ağlaman anormal ve eşinin ben nerden geldiğimi biliyorum demesi garip.
Eşinin niye bu kadar zoruna gitti madem bu kadar annenle iyi anlaşabilen birisiyse onun ne hissettiğini de daha iyi anlaması ve evet anne ayıp etmişler haklısın cevabı vermesi gerekirdi.

Bakıcılar da bir insan ve onlarda selam verilmeyi hak ediyor. Bu düşünce tarzı da ilginç gerçekten.

Anneniz emekli bi öğretmen olarak haklı konuşmuş bence bu tam tabiriyle ilkellik,sen arabadaki çocuğu sev bi merhaba biz akrabalarıyız vs deme,annenize haksızlık ediyorsunuz bence,bakıcı bile olsa neden ne sıfatla seviyorsun çocuğu kimsin bi açıklama yapılmazmı,yoldan geçerken bile ne tatlı bir Bebek biraz sevebilirmiyiz vs izin alınmazmı,alınmalı bu çocuğun başında biri var dimi ama.

Annen saçmalamamış aslında ama eşine demesi hoş olmamış. Yoksa şikayet ettiği şey doğru bir şey. Bi çocuğu seviyorsun ve yanındaki insanın suratına bakmıyorsun. Haklı, ilkellermiş biraz.

Ben de oyle dusunuyorum
Hatta laf sokmak bile istese o an orada birsey soylese asla kizmam cunku o iki kisinin yaptigi bir kabaliga karsi esim laf isitmis gibi oldu
Genel olarak kizdigimiz seyleri aninda paylassak daha iyi olur bence de, hem biriktirmemis oluruz hem de mesaj dogru kisiye gider

Ah canim Alah rahmet eylesin annenize
Kesinlikle kimseyi uzmek istemiyorum, fazla hassaslastim sanirim

Akrabalar bizim yanimizdaydi arabaya birlikte gelmistik
Haklisiniz ben abartiyorum, ne annem ne esim kimse uzerinde durmadi annem hatirlamiyor bile
Bebis olunca boyle oldum ben galiba, uykusuzluktan hepsi

annenin yorumuna öküzce demen hoş mu ?
Canim disaridan bakan bir insan icin oyle oldu haklisin ama aramizda , gercekten kimsenin yuzune birsey demedim demek de istemem beni bilen bilir burada kimseyle kirginlik darginlik olsun istemem, mukemmel iliskiyi saglamaya calisa calisa bu hale geldim bir de yorgunluk uykusuzluk cabasi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…