Cok tesekkur ederim siz de cok tatlisiniz, akil verdiniz Allah razi olsun, benim yetmedigim durumlar oluyor iste boyleSiz sadece birbirinizin agzindan cikan laflara kulak acin.
Kocanda uzulmesin annenin dedigi bi ilkel lafina, sende olasi bi durumda uzulme boyle bi kelimeye.
Gercekten goz yaslarina yazik.
Ayrica cok sirinsiniz.
Kocan hemen gelmis seni teselli etmis uzulmene kiyamadigi icin.
Maasalah size, hep boyle sevgi dolu birbirinize bagli kalin
Annen haklı canım arkadaslara katılıyorum. Madem bebeği sevmek istiyorlar önce bir selam verip kendilerini tanitmalari gerekti kadın nereden bilsin onlarin akraba olduğunu, hatta ben olsam belki annenin yerinde orda tepki verirdim.merhaba canlar
Burada herkese yorumlar yaptim yeri geldi belki akil verdim ama icinden cikamadigim bir konuda yardimlarinizi ve yorumlarinizi rica ediyorum, simdiden herkese tesekkurler
Beni bilenleriniz vardir iki aylik bir oglum var, annem bayadir bizim evde kalip bana yardimci oluyor (esim israr kiyamet cagirdi, annem yalniz yasiyor ve evi cok buyuk isinmiyor kis gunu diye)
Esimle annem cok iyi anlasirlar, karsit goruslerde olmalarina ragmen iki medeni insan konusurlar, evde cok huzurlu yasar gideriz. Annem problem bir insan hic birseyi begenmez, insan secer, ayirir, dan dun fikirlerini beyan eder. Zordur annemle anlasmak, ben anlasamam esim cok iyi anlasir o derece anlayisli ve nazik bir esim var Allah bozmaz insallah agzimizin tadini
Cok uzattim durumu iyice anlatabilmek icin kusura bakmayin
bir gun disari gezmeye ciktigimizda annem bebise bakarken esimin iki akrabasi ile karsilastik ve akrabalar bebisi gorelim sevelim dediler, ben ve esim az uzaktaydik yani gormedik duymadik birsey
Meger iki bayan anneme merhaba selam vs dememisler direkt olarak oglumu almis sevmisler ( annem neden sorun etti veya sorun ettigi icin mi az sonra anlatacagim seyi soyledi bilmiyorum)
Neyse biz yeniden arabaya bindik eve gectik aradan saatler gecti aksam oturuyoruz sohbet arasinda annem esimin o iki bayan akrabasina ilkel dedi ben sok oldum, neymis kendisine selam vermemisler merhaba yok selam yok orada var miyim yok muyum onemli olmadan aldilar oglani sevdiler, insan bir kendini tanitir merhaba der dedi annem
Esim hic sesini cikarmadi, ben sok oldum. Ne diyecegimi bilemedim sadece dedim ki anne belki seni bakici falan sanmislardir tanimiyorlar ki seni dedim.
Konu kapandi
Ama ben cok uzuldum odaya gectim agladim ,esim geldi uzulme aglama lutfen dedi, ben sonucta nerden geldigimi unutmam dedi ben daha cok uzuldum. Annene birsey deme lutfen dedi, kendisi de o gunden beri anneme hic boyle bir konusma olmamis gibi yani eskisi gibi davraniyor ama ben hala kendime gelemedim
Bana bir akil verin kizlar, eksik birsey yapmam gereken birsey var mi esime veya anneme karsi? En onemlisi de su sacma olayi nasil aklimdan cikaririm?
annenin yorumuna öküzce demen hoş mu ?Degil mi ama
Annemin tabiri cok okuzce oldu
Hic yakismadi ki bu insan bir emekli ogretmen, insan nasil konusmasi gerektigini bilmeli
Ben de oyle dusunuyorumAnnen haklı canım arkadaslara katılıyorum. Madem bebeği sevmek istiyorlar önce bir selam verip kendilerini tanitmalari gerekti kadın nereden bilsin onlarin akraba olduğunu, hatta ben olsam belki annenin yerinde orda tepki verirdim.
Ah canim Alah rahmet eylesin annenizeAnneniz haklı tabiki. Hatta işte bebek orda gidin sevin gibi bişe olmuş bu.yoksa bebeği nerden bilip sevecekler gormedilerse.sizin gidip annenizi tanistirmaniz bile gerekirdi o akrabalara.kadin şuraya gelmiş bakıyor torununa.kiymetini bilin bence Anneniz in. Anneniz biraz da buna bozulmuş olabilir.yani kimse selam vermedi tanistirmadiniz da.annenizin gönlünü alın. Eşinize de bu kadar basit birsey için ağlayıp da gozunde annenizi kötü duruma düşürmeyin.ne olursa olsun ne derse desin o sizin Anneniz. Üzülmesin ne olur.
Benim annem de hayatta olsada keşke torununa baksa böyle!!! ne güzel maşallah özendim size.
Amin canim Allah razi olsunBence biraz hassas doneminizdesiniz ,cok takilmayin hayat bu olur böyle seyler.rabbim daha buyuk dert vermesin
Akrabalar bizim yanimizdaydi arabaya birlikte gelmistikAklıma takılan , o iki akraba sizle konuştuktan sonra mı bebeğe yaklaştı ?
Anneniz haklı. Üstelik eşiniz " nereden geldiğimi unutmam " cümlesiyle fazla tali yola sapmış. Gereksiz bir düşünce. Alakası yok.
Sizin fazla abarttığınızı düşünüyorum. Madem araları iyi sizin bu şekilde müdahale etmemeniz daha doğru olur.
Belki siz büyütmeseydiniz, eşiniz de içinde çok irdelemeyecekti.
Annenizi kırmayın.. Güvenebildiğiniz birine bebek emanet ediyorsunuz. Bu bir şans.
Canim disaridan bakan bir insan icin oyle oldu haklisin ama aramizda , gercekten kimsenin yuzune birsey demedim demek de istemem beni bilen bilir burada kimseyle kirginlik darginlik olsun istemem, mukemmel iliskiyi saglamaya calisa calisa bu hale geldim bir de yorgunluk uykusuzluk cabasi :)annenin yorumuna öküzce demen hoş mu ?
Bi okur ufler insanEşine nazar değecek dikkat et :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?