Sevgili annemin yaptigi

Ah canim senin esin ne guzel aldirmamis gizelce cevaplamis
Benimki kirildigini susarak belli etti bana cok dokundu keske anneme niye oyle dedin anne bosver gec deseydi
Iki gundur bunu dusunuyorum iste elimde degil

Annem akrabasina lf soyleyince aslinda kendisine de soylemis oldu
Yani sen de ilkeldin ama simdi iyisin der gibi oldu sanki
Ya da esim oyle anladi hakli olarak
Offf bilemedim
ben esının sandıgın gıbı anladıgını sanmam
ozaman soyle yap bugun geldıgınde bas basayken canım bırsey sorcam ıcıme sınmedıde gecen gun annem boyle dedı ya kafama takıldı kırıldınmı acaba dıye dusundum yanlıs anlamanı kırılmanı hıc ıstemem de elını tutarak

kırıldım derse kusuruna bakma nolur annemı tanıyorsun senı oglu gordugu ıcın herkesden ayrı gordugu ıcın sana laf soylemek amaclı soylemedı de

kırılmadım derse op yıne aynı seyı soyle

Degil mi ama
Annemin tabiri cok okuzce oldu
Hic yakismadi ki bu insan bir emekli ogretmen, insan nasil konusmasi gerektigini bilmeli

Annenin rahatsız olması normal , bende olsam hoşuma gitmezdi . Tek sıkıntı dile getiriş şekli , damadının alınacağını düşünmeliydi . Zaten eşin de annene saygısından susup , lafı sana söylemiş .

Annene , haklı da olsa üzüldüğü ve mahçup olduğunu söyleyebilirsin . Her düşündüğünü dile getirmesine gerek yok , annende alınmış galiba .

Bu arada sen de annene benzeme yolunda ilerliyorsun galiba :) İnsan annesi için , tabiri öküzce oldu diye yazar mı ?

O bayanlar annenizi tanimaz ama keşke siz tanitsaydiniz.Hakli olarakta anneniz gucenmis burda size düşüyordu tanistirmak.Aglanacak bir durumda yok ortada acikcasi eşinizde alınmış. Ama sonucta herkes hicbirsey olmamış gibi devam ediyor sizde öyle yapin.

Demekki annen esini gercekten seviyor, oglu gibi goruyor alinacagini dusunememistir. Sen de boyle esine bir sey oldugunda. Sen anneni ezme kadin belliki baya icerlemis.
Bak benim teyzelerim babami kardesleri gibi gorurler boyle her seyi pat diye soylerler. Esin aileden artik onu 3. Sahis gibi dusunme, senin esinse annenin oglu olmus.

kusura bakma ama annen haklı bakıcıda olsa hizmetçide olsa insan olarak selam vermek gerekiyor onların yaptıgı terbiyesizlik eşinde annene hak verdiği için sana öyle konuşmuş, ama asıl konu sen annenden sıkılmışsın ve her soylediği batar duruma gelmiş uygun hal yolunu bul ve anneni evine göndermeye çalış ,çünkü benim annemde ne yardımcımın yapgını begenir nede benim herşeye bir kusur bulur ve benim eşimde senin eşin gibi beni sakinleştirir , o yüzden seni anlayabiliyorum.

O an ne diyecegimi sasirdim annemi cogu kisi tanimaz onu demek isterken sacmasapan bisi soylemis oldum
Cok tesekkur ederim yorumunuz icin
Olur arada öyle boş yere kafanıza takmayın.eşiniz de sorun etmemiş :)
ne mutlu size ki anneniz yanınızda,bebeğinizi güvenle emanet edebiliyorsunuz.sağlıkla sıhhatle büyütün kuzunuzu.

Degil mi ama
Annemin tabiri cok okuzce oldu
Hic yakismadi ki bu insan bir emekli ogretmen, insan nasil konusmasi gerektigini bilmeli
Anneniz haklı, dediği laf da abartı değil oyle odalara gidip ağlanacak bir şey yok.

Ama sizin annenizin söylediği bir şey için "ÖKÜZCE" demeniz?? Daha neler artık. Annenizin üslubunu eleştirecek kişi siz değilsiniz bence.

eşinin yanında söylemesi hoş olmamış
üslubu bir kenara bırakırsak bence annen haklı, hiç hoşlanmam selamsız sabahsız insanlardan...

Ben bisey anlamadim.Kadin bisey dememis ki .Elbette ayip selam vermemeleri.Resmen yok saymislar onu.Esinin incileri mi dokuldu.Odaya kapanip aglamak ne demek.Siz annenizin gitmesi icin bahane ariyosunuz sanirim.

Akrabalar sizi gormeyip duymadiysa bebegi nerden tanidilar evleriniz mi yakin ? Eger anneniz normaldede fevri bi insansa bu cok normal . Ki anladigim kadariyla altin kalpli bi esiniz var Allah bozmasin . Esiniz sorun etmemis siz kendinizi esinize karsi mahcup hissetmissiniz sanirim . Bence buyutmeyin olmus bitmis o ana geride donulmez . birsey yapmasi gereken varsa oda anneniz ama oda durumun farkinda degil . Mesajinizi okuyunca tedirgin oldum sanirim bende yirtik dondan firlar gibi saldiriyorum bebeklere . Bebek gorunce ordaki insanin bi onemi yok tsnimiyo olsam bile uzaktan uzaktan seviyorum hic basindaki insana selam diyip abidubibidi yapmadim. ne ilkel insanmisim

Annen haksız gibi yazmışsında annen baya baya haklı. Bakıcı bile olsa ne fark eder bi selam veremicek kadar öküz olunur mu, hiç haz etmem öyle tiplerden. Annene takmışsında kulp takar gibisin, anladık eşin çiçek sen çiçek annen böcek. Bide bunun için ağladım yazmışsın, eşin nerden geldiğimi unutmadım demiş sen iyice ağlamışsın falan

Çok tuhaf geldiniz bana. Ama sizin gibi insanlar çok cidden.Umarım bu saçma davranışlarınızı annen hissetmemiştir.

Bu kaadar basit bi olay ve annenin alenen haklı olduğu bi konu, senin annen içi şu dediklerin;

""Annemin tabiri cok okuzce oldu
Hic yakismadi ki bu insan bir emekli ogretmen, insan nasil konusmasi gerektigini bilmeli""

Yazık ya annen arkasından böle düşünen bi kızı olduğunu hiç öğrenmesin inşallah.

Sana hak veren arkadaşlara ayrı şaştım kaldım. Annen için yaptğın hiç bi kötü yoruma şu anlattğın olay yüzünden inanmıyorum. Eminim gene sağından solundan tutup anneni haksız çıkarıyosundur.

Eşin sen ve senin ailene karşı bir eziklik içinde mi, neden nerden geldiğimi unutmam dedi,konuyla alakası ne, annen haklı benim akrabalarım ilkel demek gibi birsey bu, bende ordan geldim der gibi
Esim bence alindi
Yani akrabalarimi begenmedin ama beni begeniyorsun ben de oradan geldim der gibiydi sanki ya da ben buyutuyorum buradaki cogu arkadasin dedigi gibi

Ama annen haklı.

Bakıcı sandılarsa bile ne olacak ki, bakıcılar insan değil mi selam verilmesin konuşulmasın? Medeniyet gereği bir selam verirsin. Bebeği alıp yanında duran kadını yoksaymak çok tuhaf.

Akraba kadınlar bence de mağaradan gelmişten hallice.

Bakıcıda olsa bir merhabayi hakediyor bence. Anneniz hakli bende oyle soylerdim ama uslubunu bilemem tam olarak.sonucta ortada bi ayip varsa zaten ayiptir. Sizde aglamalar falan abarta abarta bi hal olmussunuz. Esiniz gogus geriyor iste. Akildan cikmayacak bi durumda yok fikrimce.

Annenize karşı biraz ön yargılısınız gibi sanki.
Çünkü anneniz haklı
Selam vermeden bebek sevmek... olmamış.
Yok aslinda degilim sadece oyle dan diye ilkel demesine sok oldum, yani istedigini dusunebilir tabii hakli da olabilir ama esimin hatirina insan demez

Cok ozur dileyerek soyluyorum
Annemin ilkel diye kaba bir sekilde tanimladigi akrabalarinin arasindan gelmis yani
Esim lafi bana soktu hakli da az bile soyledi
Cok utandim cok
Anneniz saraydan düştü heralde
Siz de biraz daha tepki verin ya, ben eşinizin yerinde olsam ağzının payının verilmesini isterim sizin tarafınızdan.En azından anneniz öyle dediğinde "Anne saygısızlık yapma niye böyle hakaret ediyorsun, eşimin akrabası sonuçta eşim de burda." Deseniz eşiniz de size kırılmazdı.Anneniz olmasına bakmayın, doğru söz çekinmeden herkese söylenmeli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…