- 18 Ağustos 2013
- 71
- 122
- 93
- Konu Sahibi KumrallAdaMaviTuna
-
Fikirlerinizin uyuşmadığı adamın nesini seviyorsun anlamadım?
Tabii ki %100 fikir uyumu olmaz da sizdeki görüşler çok zıt geldi bana.
Zıt kutuplar çeker yalanına hiç bir zaman inanmadım,onu da ekleyeyim...
İyi de bu konu dediğin iş,eğitim,kariyer öyle değil mi?Ama sadece bu konuda zıtız diğer her konuda çok iyi anlaşıyoruz kestirip atamamamın sebebi o ..
ay ne biçim zihniyet bu.Neymiş Erasmus'a giden kızlar şeymiş yollamazmış!
Neymiş Erasmus'a giden kızlar şeymiş yollamazmış!
sadece iş eğitim kariyer de değil ki olay..İyi de bu konu dediğin iş,eğitim,kariyer öyle değil mi?
Sonuçta gelecek planlarının en önemli basamaklarında takılmış oluyorsunuz.
ay ne biçim zihniyet bu.
kendini geliştirmesi için teşvik etmelisin tabii ki ama böyle seni de kısıtlamasına izin verme..
psikolojini bozar seni aşağıya çeker.
yanlış anlama onu küçümsemiyorum. aksine ben mesela lise mezunuyum. ama bahsettiğim şey psikolojik olarak seni ezer belki ileride evleneceksiniz ama o seni kendinden üstün görecek ve aşağılık kompleksine kapılacak?
ay bilemedim ya. çetrefilli konu..
Zaten ben daha anlaşılır olması amacıyla iş ve kariyerden girdim.sadece iş eğitim kariyer de değil ki olay..
bugün seni erasmusla yurt dışına yollamıyorum diyen adam yarın neden o erkek arkadaşınla ders çalıştın diyecek mesela, ya da o bluzun yakası çok açık değiştir diyecek... benim bahsettiğim kısıtlamalar bunları da kapsıyor...
ÇüşErasmus'a giden kızlar şeymiş yollamazmış!
O zaman öylesini bul,bırak adam adam bile değil,üstteki cümleye ithafenben de yanımda güçlü, çalışkan ve zeki bir erkek görmek isterim.
Reddettiğine pişmansın bak,beraberliğin süresince taşırsın bu adamı sırtında,gerek var mı cidden.Üniversiteden tanışmak isteyen birileri oldu, reddettim çünkü birbirimize sadığız gerçekten öyle bir niyetim yok sadece nasıl aşacağım bilemiyorum kusuruma bakmayın saçmaladım biraz sanırım
erkek arkadaşından izin alman, ya da onun seni yollamıyorum'larına pabuç bırakman ileride bu kısıtlamaların dozunu attırmasına yol açacak sadece...Haklısınız, Erasmus'a gitmeme ailem izin veriyor zaten ona sormadım izin için ve para biriktiriyorum part time çalışıp.. Gerçekten istiyorum çünkü keşke beni desteklese benim her koşulda onu desteklediğim gibi
Erasmusa giden kadınlar o... Oluyor demesi bilr o adamın kafa yapısını belli eder. Artı olarak bende bu modele yakın bir abi var. Sen o adamı zor çalıştırırsın. Çalışan bir adam olduğuna emin olmadan sakın evlenme.çalışmayan evde kum torbası gibi yatan adam çok zor ve genelde sonu boşanma ile sonuçlanır. üstelik sakın onu dinleyip eğitimi eksik bırakma. Şuan evli değilsin birşey değil. Yarın öbürgün bulur birini terkeder. Sen geçen zamanına yanarsın. Ayaklarının üstünde sağlam dur ve daha sevgili olduğun insanı bu konuda dinleme. Senin annen baban var o sadece şuan için sevgilin ve her an gidebilir.ki bu evlenincede olabilir. Sen sağlam baski hayata yarın öbürgün boşanıcam rşim çalıştırmadı eğitimi tamamlayamadım nasıl geçincem diye konu açma buraya. Her dediğine erkeğin veya evet denmez kölesi değilsin. Mantıklı olan herşeye evet denir ama mantıksız olana değil. Lütfen aşkınızdan önce mantığınızla hareket edin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?