Sevgili/eş ile seviye farkı?

Zaten ben daha anlaşılır olması amacıyla iş ve kariyerden girdim.
Yoksa zaten zihniyet olarak çok yanlış bana göre.
Elalemin kızlarına şeymiş diyerek iftira atma kapasitesi zaten çok kötü.
evet lalem aynı kafa yapısındayız bu konuda...
konu sahibesinin ailesi onay vermiş burada sevgili kişisine dut yemek düşmeli bence

Çüş

O zaman öylesini bul,bırak adam adam bile değil,üstteki cümleye ithafen

Reddettiğine pişmansın bak,beraberliğin süresince taşırsın bu adamı sırtında,gerek var mı cidden.

Reddettiğime pişman değilim, çok bir şey de beklemiyorum ki sevgilimden azıcık çabalasın yeter. KPSS çalışsın mesela ne bileyim staj kovalasın uğraşsın, maaşı 2.000 lira olsa yeter gıkımı cikarmam yeterki geçinelim mutlu olalım, derdim para değil böyle gözükmek istemiyorum benim babam zaten bizi o kadarcik parayla gecindirdi Allah'a şükür umarım anlatabilmişimdir

Tamam da tüm yüklemlerinize bir bakın,-um.
Siz istiyorsunuz ,
İlişkide ortak istekler önemlidir ve ayakta tutan onlardır.
Siz bireysel olarak birşeyler istiyorsunuz.
Para ile alakası bile yok konunun,
Adam tembel,hımbıl ve dünya görüşü dar,
Size uymaz,
Hayatınızı değil,sevgilinizi değiştirin ve nefes aldığınızı hissedin.

E iyi o zaman rizki veren allah diye herkes yaysin mabadini :) ayni sekilde rabbim biz insanin kaderini cabasina bagli kildik diyor, bu durumda sizinki butun hayati okul ortalamasi duzeyinde yasayacak.. ayrica belli ki etiketlendirme seven biri, Erasmusa giden kizlar ne oluyormus? Sen yarin doktora yapmak istediginde "doktora yapan kizlar sey oluyor" diye kendi ezikligini kapatmaya calisip sana engel olacak. Bu kadar can alici konularda anlasamadiktan sonra her konuda komple uyum icinde olsan ne olur ki? Bunu sor kendine..

Seviye farkı değil aranızdaki zihniyet, dünya görüşü farkı
Bu ilişkinin devamında gelecek bir evlilikte kariyer hedeflerinizi sıfırlamanız lazım
Göz göre göre lades demeyin sakın

%100 katiliyorum
Yeminle anlamiyorum ben bu kadinlari, gorunen koy kilavuz istemez neden yontacagim diye ugrasiyorsun?

Neden bu kadar sert çıkmışsınız anlamıyorum ben daha kendisini keşfetmeye yolunu bulmaya çalışan ve daha 21 yaşında bi insanım gerçekten yeni yeni öğreniyorum hayatı, hayatımdaki ilk erkek arkadaşım ve uzun bi süre güzelce götürdük şimdi çatırdamaya başladı ben de sizlerden fikir almaya içimi dökmeye geldim lütfen bu kadar ağır hakaret boyutuna varan eleştiriler yapmayın!
%100 katiliyorum
Yeminle anlamiyorum ben bu kadinlari, gorunen koy kilavuz istemez neden yontacagim diye ugrasiyorsun?

Yani ben gerçekten anlamıyorum

Hayalleri vizyonu eğitimi olan bir kadınsın, bu kafada birine nasıl tahammül ediyorsun? Ne ortak noktanız var ki? Ayrılmak materyalizm değil kafa uyuşmaması sebebiyle olur sizin durumunuzda. Kafanız denk değil bu iş olmaz. İzin almak başlı başına saçmalık zaten anan mı baban mı

Bitir bence, tanışmak isteyenlerle tanış. Kampüste el ele gezeceğil, Erasmusa eğitimine köstek değil destek bir erkekle ol tavsiyem bu.

Sert ciktigimi dusunmuyorum, oyle anlasildiysam uzgunum. Benim yasim senden kucuk, yasla ilgili oldugunu dusunmuyorum zaten kucuk bir yas da degil bence. Gercekten kelimelerimi secerek kullanmaya calisiyorum ama Erasmus'a giden kadinlar hakkinde boyle pervasizca konusan birinin normal oldugunu dusunuyor musunuz? Bu erkek tipi bellidir, kadini serbest birakirsan "yoldan cikar" diye dusunuyor besbelli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…