- 17 Eylül 2015
- 1.460
- 3.886
- 83
- Konu Sahibi KumrallAdaMaviTuna
-
Kac kurtar kendini.Neymiş Erasmus'a giden kızlar şeymiş yollamazmış!
evet lalem aynı kafa yapısındayız bu konuda...Zaten ben daha anlaşılır olması amacıyla iş ve kariyerden girdim.
Yoksa zaten zihniyet olarak çok yanlış bana göre.
Elalemin kızlarına şeymiş diyerek iftira atma kapasitesi zaten çok kötü.
Çüş
O zaman öylesini bul,bırak adam adam bile değil,üstteki cümleye ithafen
Reddettiğine pişmansın bak,beraberliğin süresince taşırsın bu adamı sırtında,gerek var mı cidden.
Tamam da tüm yüklemlerinize bir bakın,-um.Reddettiğime pişman değilim, çok bir şey de beklemiyorum ki sevgilimden azıcık çabalasın yeter. KPSS çalışsın mesela ne bileyim staj kovalasın uğraşsın, maaşı 2.000 lira olsa yeter gıkımı cikarmam yeterki geçinelim mutlu olalım, derdim para değil böyle gözükmek istemiyorum benim babam zaten bizi o kadarcik parayla gecindirdi Allah'a şükür umarım anlatabilmişimdir
Erasmus yapmak istiyorum akademisyen olmak istiyorum ona bile karşı!
İyi günler hanımlar, konum bazılarına saçma gelecek ama içimi dökmek istedim.
Ben 21 yaşında, çok iyi bir üniversitede iyi bir bölümde okuyan bi kızım erkek arkadaşımla 18 yaşından beri beraberiz ve onu çok seviyorum ama beni rahatsız eden bir şeyler var kendime bile itiraf edemiyordum çünkü düşüncelerimden daha rahatsız oluyorum..
Erkek arkadaşım orta halli bir üniversitede iibf okuyor tamam bu olabilir tabiiki ama hiçbir şeye hevesi yok, staj yap diyorum yapmıyor ortalaması zaten 2 bile değil onun iyiliği için bir sürü fırsat araştırıp önüne koyuyorum faydalansın diye ama umurunda değil yaparız bir şeyler rızkı veren Allah diyip duruyor haklı ama çıldırıyorum!
Kuran'da çalışmak ile ilgili o kadar şey varken böyle argümanlarla gelmesi...
Geleceğim için çok çalışıyorum, ortalamam 3.80 in üzerinde ve Erasmus yapmak istiyorum akademisyen olmak istiyorum ona bile karşı! Neymiş Erasmus'a giden kızlar şeymiş yollamazmış!
İyi bir insan olması yetmiyor bazen kızlar ama gerçekten seviyorum ve pes etmiyorum.
Böyle düşününce kendimi materyalist iğrenç biri gibi hissediyorum ve suçluluk duyuyorum. Ama her kadın gibi ben de yanımda güçlü, çalışkan ve zeki bir erkek görmek isterim. Üniversiteden tanışmak isteyen birileri oldu, reddettim çünkü birbirimize sadığız gerçekten öyle bir niyetim yok sadece nasıl aşacağım bilemiyorum kusuruma bakmayın saçmaladım biraz sanırım
%100 katiliyorumYa kusura bakmayin yine yaziyorum ama hayatimdaki erkek yada siradan bir erkrk yanimsa su lafi etse yemin ederim cantami geciririm kafasina
Nasil susuyorsunuz nasil dayaniyorsunuz nasil sevgilim diyorsunuz bu heriflere ??
Bu ne terbiyesizliktir ya ne hakla boyle bir cumle kurabilir
Neyse daha fazla yazmiyorum banlanmaya bile degmez boyleleri oksijen israfi sadece
Seviye farkı değil aranızdaki zihniyet, dünya görüşü farkı
%100 katiliyorum
Yeminle anlamiyorum ben bu kadinlari, gorunen koy kilavuz istemez neden yontacagim diye ugrasiyorsun?
Haklısınız, Erasmus'a gitmeme ailem izin veriyor zaten ona sormadım izin için ve para biriktiriyorum part time çalışıp.. Gerçekten istiyorum çünkü keşke beni desteklese benim her koşulda onu desteklediğim gibi
Kafalar tamamen farklı. Böyle bir insanı sevmezdim bile ben
Seviye farkını konu birazcık daha dikkat çeker diye yazdım haklısınız doğru kelime zihniyet olmalıydı++++++++
Erkek arkadasim dedigin adamin ortalamasinin dusuk olmasindan daha buyuk sorunlari var.Neymiş Erasmus'a giden kızlar şeymiş yollamazmış!
Erasmusa da gittim
Yurtdışında da yaşıyorum
Neymişim gelsin bir yüzüme desin de göstereyim ben ona şey kadın nasıl oluyormuş
Sert ciktigimi dusunmuyorum, oyle anlasildiysam uzgunum. Benim yasim senden kucuk, yasla ilgili oldugunu dusunmuyorum zaten kucuk bir yas da degil bence. Gercekten kelimelerimi secerek kullanmaya calisiyorum ama Erasmus'a giden kadinlar hakkinde boyle pervasizca konusan birinin normal oldugunu dusunuyor musunuz? Bu erkek tipi bellidir, kadini serbest birakirsan "yoldan cikar" diye dusunuyor besbelli.Neden bu kadar sert çıkmışsınız anlamıyorum ben daha kendisini keşfetmeye yolunu bulmaya çalışan ve daha 21 yaşında bi insanım gerçekten yeni yeni öğreniyorum hayatı, hayatımdaki ilk erkek arkadaşım ve uzun bi süre güzelce götürdük şimdi çatırdamaya başladı ben de sizlerden fikir almaya içimi dökmeye geldim lütfen bu kadar ağır hakaret boyutuna varan eleştiriler yapmayın!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?