Sevgili/eş ile seviye farkı?

onun için firsat araştırıp önüne koymak niyedir ? kendi işini kendi yapsın olur boyu arkasını mi toplayacaksin.

eski sevgilimle aynı üniversitedeydik. ikimiz de ders adına aynı şeyleri yapıyorduk, bir sınava birlikte eşit miktarda çalışıyorduk ama o 40 alıyorsa ben 80 alıyordum.
çocuk benden kopya çekmese bu sene sınıfını bile geçemeyecekti.
benim kafamda profesör olma hayalleri varken o pratisyen olarak kalmayı, tus'a bile girmemeyi düşünüyordu. bense bu esnada diğer ülkelerin uzmanlık kabul sınavlarını araştırıyordum.
yazın farklı ülkelerde staj imkanlarını araştırıp ona anlattığımda "ne gerek var ya?" diyordu.
akademik olarak bu kadar farklıydık ama ben hiç de gocunmadım, deli gibi de aşıktım.
bu yüzden ilişkiniz bana garip geliyor, sorun var. bir şeyler eksilmiş demek ki.

ayrıca erasmus konusunda ağzının ortasına çarp bir tane.
benim erkek arkadaşım da bu konuda mızmızlanmıştı, senin bu konuda söz hakkın yok dedim. sustu oturdu. siz de böyle yapın. herkes nerede durması gerektiğini bilsin.

Sizin gibi IQ'su yüksek ama saf kızları hep böyle uyanıklar kapıyor , hayatlarınizi sömürüyorlar. yanlış seçim yapıp 8 yılın ardından boşanan biri olarak söylüyorum biraz mantıklı olun. materyalistlik fln değil bu. karşınızdaki insan iyi niyetinizden sonuna kadar yararlanacak ve siz sürekli bir şeylerden vazgeçerek yaşayacaksınız

Erasmus giden kızlarla ilgili düşüncelerini öğrendiğim anda kırk yıllık kocam olsa boşardım. Seviyesiz hadsiz çapsız adam. Milletin karısına kızına iftira atan adamdan sana da hayır gelmez. Ayrıca o kim oluyor ki seni yollayıp yollamamak ona düşüyor. Kendini seviyorsan bu gereksizden kurtul. hayatı boyunca onun bunun kızını diline dolaşmaktan başka hiçbir şey yapmamış, en büyük başarısı yemekten sonra elini pipisine ya da burnuna sokup tv izlemek bu arada da karisinin hizmet etmesini beklemek olan bir adamla karsi karsiyasin. Kac kurtul daha cok gencsin.

Sorunu bölümü değil tembelliği. Çok gıcık bir durum.
Allah herkesin kaderini kendi çabasına bağlı kılar. Beyefendiye bunu hatırlatmalı ve yolundan devam etmelisin canım.

Canm benim anlaşıp anlaşmamk senin hayattan ne beklediğine bağlı atıyorum sen akademik açıdan kendini geliştirmek istiyorsun oysa biraz tembel davranıyor akademik anlamda yükselme hedefleri olmamasını da geçtim bu konuları saçma buluyor. Kafasını değiştirir mi bilmem. Eğer böyle giderse evlenince çok buyuk sorunlar çıkacaktır

Erasmusa giden kızlar ŞEY deyinceye kadar daha yaşınız genç, ısrarından vazgeçme sabrın tam olarak tükeninceye dek belki değişir değişmezse de zaten sabrın taşmış olur için rahat bitirirsin diyecektim ama keşke lise mezunu olsaydı da böyle olmasaydı.

Hayattan beklentileriniz çok farklı. İlişkiniz daha ne kadar sürer bilemem ama rahatsız olmaya başladığınıza göre fazla sürmeyeceği belli.

Aileniz size güvenip, Erasmus için destek oluyorsa sevgilinize söz düşmez. Hayalinizden vazgeçip, sevgilinizle ayrılırsan ileride çok pişman olabilirsin.

şimdiden hayatını kısıtlıyor hem de çok haksız düşüncelerle. lütfen kendini bunun suçlu hissetme çünkü bu durumu sorgulamakta çok haklısın. evlenince seni çalıştırmaz da. sonra bunca emeğin hoop çöpe. sadece sevmek yetmez. otur etraflıca düşün ve kararını cesurca ver.

Hayata başka pencerelerden bakıyorsunuz, ya siz ona uyacaksınız ya o size uyacak yani olduğunuzdan başka insanlara evrileceksiniz; ilişki gelişimini tamamlamış ve kopuş başlamış. Bir yıla kalmaz o yollar ayrılır, karşına öyle birisi çıkar ki şu günleri niye yaşadım diye kendinize kızarsınız. İlişki insanı etkiliyor, geliştiriyor ya da geri atıyor. Siz yerinizde saymaya çalışıyorsunuz geri gitmemeni için. Bi yerde o prangadan kurtulursunuz umarım. O da kendine uygun "şey olmayan" kız bulur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…