- 17 Eylül 2015
- 1.460
- 3.886
- 83
- Konu Sahibi KumrallAdaMaviTuna
-
Sabah aksam eksi sozluk okuyor benceErasmusa da gittim
Yurtdışında da yaşıyorum
Neymişim gelsin bir yüzüme desin de göstereyim ben ona şey kadın nasıl oluyormuş
Peki o zaman ben sana bi abla olarak yaziyimNeden bu kadar sert çıkmışsınız anlamıyorum ben daha kendisini keşfetmeye yolunu bulmaya çalışan ve daha 21 yaşında bi insanım gerçekten yeni yeni öğreniyorum hayatı, hayatımdaki ilk erkek arkadaşım ve uzun bi süre güzelce götürdük şimdi çatırdamaya başladı ben de sizlerden fikir almaya içimi dökmeye geldim lütfen bu kadar ağır hakaret boyutuna varan eleştiriler yapmayın!
Gerçekten ağzının payını vermiştim orda ama ben çok ezik suskun biri değilim savunurum fikrimi " ailem izin verdi sana noluyor ki? " dedim o da gıkını cikartamadiErkek arkadasim dedigin adamin ortalamasinin dusuk olmasindan daha buyuk sorunlari var.
Seviye farkını konu birazcık daha dikkat çeker diye yazdım haklısınız doğru kelime zihniyet olmalıydı
söylenenler belli bi hayatı yaşamış ve yaşıyor olanlar canım sakın yanlış anlama ama gerçekler acıdır ben 31 yaşındayım ev iş çocuk üçgeninde hala okumaya bişeylar yapmaya çalışıyorum ve eşimde destekliyo gece gündüz çalışıyoruz bişeyler başaralım diye bu azimi onda göremiyorsan yol yakınken ayrıl ilerde pişman olursun sana destek olacak birine ihtiyacın var köstek olacak değil 17 yaşındayken eşimle çıkmaya başladık bak biz üniversite bitti iş peşine koştuk senelerdir çalışıyoruz ikinizde azmederseniz yol alırsınız biriniz yavaşsa geri kalır hele bu erkekse çok zorNeden bu kadar sert çıkmışsınız anlamıyorum ben daha kendisini keşfetmeye yolunu bulmaya çalışan ve daha 21 yaşında bi insanım gerçekten yeni yeni öğreniyorum hayatı, hayatımdaki ilk erkek arkadaşım ve uzun bi süre güzelce götürdük şimdi çatırdamaya başladı ben de sizlerden fikir almaya içimi dökmeye geldim lütfen bu kadar ağır hakaret boyutuna varan eleştiriler yapmayın!
Sabah aksam eksi sozluk okuyor bence
O kafa bunlarda oluyor genelde
Peki o zaman ben sana bi abla olarak yaziyim
Belli ki iyi bir ogrencisin gelecegin parlak , vizyonun var , karsindaki adam boyle bir laf ettiginde tepki vermelisin
Biz kadinlar hickimsenin mali degiliz , izin almamiza gerek yok , kendi kararlarimizi kendimi aliriz o yuzden erasmusa gitmek istiyorsan gideceksin
Boyle bir adami da hayatindan cikarmazsan hayatin diye birsey kalmaz zaten
Kendin gibi birini bul , bi erkegin iyi kalpli vd olmasi onemli degil ki zaten konudaki sevgili iyi kalpli de degil , onemli olan dunyaya ayni pencereden bakabilmek
Sevgi vs bos isler senin yasinda cok kolay seviliyor emin olabilirsin ama 10 sene sonra yazik etmisim kendime dersin
Birak bu hanzoyu ve git hayatini yasa
İyi günler hanımlar, konum bazılarına saçma gelecek ama içimi dökmek istedim.
Ben 21 yaşında, çok iyi bir üniversitede iyi bir bölümde okuyan bi kızım erkek arkadaşımla 18 yaşından beri beraberiz ve onu çok seviyorum ama beni rahatsız eden bir şeyler var kendime bile itiraf edemiyordum çünkü düşüncelerimden daha rahatsız oluyorum..
Erkek arkadaşım orta halli bir üniversitede iibf okuyor tamam bu olabilir tabiiki ama hiçbir şeye hevesi yok, staj yap diyorum yapmıyor ortalaması zaten 2 bile değil onun iyiliği için bir sürü fırsat araştırıp önüne koyuyorum faydalansın diye ama umurunda değil yaparız bir şeyler rızkı veren Allah diyip duruyor haklı ama çıldırıyorum!
Kuran'da çalışmak ile ilgili o kadar şey varken böyle argümanlarla gelmesi...
Geleceğim için çok çalışıyorum, ortalamam 3.80 in üzerinde ve Erasmus yapmak istiyorum akademisyen olmak istiyorum ona bile karşı! Neymiş Erasmus'a giden kızlar şeymiş yollamazmış!
İyi bir insan olması yetmiyor bazen kızlar ama gerçekten seviyorum ve pes etmiyorum.
Böyle düşününce kendimi materyalist iğrenç biri gibi hissediyorum ve suçluluk duyuyorum. Ama her kadın gibi ben de yanımda güçlü, çalışkan ve zeki bir erkek görmek isterim. Üniversiteden tanışmak isteyen birileri oldu, reddettim çünkü birbirimize sadığız gerçekten öyle bir niyetim yok sadece nasıl aşacağım bilemiyorum kusuruma bakmayın saçmaladım biraz sanırım
sakın sakın sakın sakın onca okumuşluğunu çöpe atma sakın..ne yapmak istiyorsan yap ....yol yakınken yap.bırak senle gelmek isteyen gelsin ..İyi günler hanımlar, konum bazılarına saçma gelecek ama içimi dökmek istedim.
Ben 21 yaşında, çok iyi bir üniversitede iyi bir bölümde okuyan bi kızım erkek arkadaşımla 18 yaşından beri beraberiz ve onu çok seviyorum ama beni rahatsız eden bir şeyler var kendime bile itiraf edemiyordum çünkü düşüncelerimden daha rahatsız oluyorum..
Erkek arkadaşım orta halli bir üniversitede iibf okuyor tamam bu olabilir tabiiki ama hiçbir şeye hevesi yok, staj yap diyorum yapmıyor ortalaması zaten 2 bile değil onun iyiliği için bir sürü fırsat araştırıp önüne koyuyorum faydalansın diye ama umurunda değil yaparız bir şeyler rızkı veren Allah diyip duruyor haklı ama çıldırıyorum!
Geleceğim için çok çalışıyorum, ortalamam 3.80 in üzerinde ve Erasmus yapmak istiyorum akademisyen olmak istiyorum ona bile karşı! Neymiş Erasmus'a giden kızlar şeymiş yollamazmış!
İyi bir insan olması yetmiyor bazen kızlar ama gerçekten seviyorum ve pes etmiyorum.
Böyle düşününce kendimi materyalist iğrenç biri gibi hissediyorum ve suçluluk duyuyorum. Ama her kadın gibi ben de yanımda güçlü, çalışkan ve zeki bir erkek görmek isterim. Üniversiteden tanışmak isteyen birileri oldu, reddettim çünkü birbirimize sadığız gerçekten öyle bir niyetim yok sadece nasıl aşacağım bilemiyorum kusuruma bakmayın saçmaladım biraz sanırım
Çok anlayışlı ve çok güzel yazmışsınız teşekkür ederimmUniversite hayatini boyle bir adamla harcama. Iyi egitimli, acik görüşlü ve hirsli bir kadinsin. Git yap erasmusunu da akademik kariyerini de. 5 yil sonra donup baktığında sevgilin yüzünden ot gibi bir universite hayati gecirmis oldugun icin cok üzüleceksin. Sahip olabileceğin firsatlari sığ görüşlü biri yuzunde teptigin icin kafani taşlara vuracaksın. Eger bu kadar basarili ve egitimliysen mezun olunca durma zaten buralarda. Ömrünü de burda birine baglama. Ya da destek olacak, hayat görüşü kendine denk birini bul. Hayatini yazik edersin gercekten. Burdaki cogu kadin senden daha tecrubeli ve geçtiğin yollardan coktan gecip gitmis insanlar. Lutfen kulak as. Yanında başarılı guclu zeki kadin gormek isteyen bir suru erkek var. Seninle gurur duyabilecek biriyle yoluna devam et.
hangi üni hangi bölüm?
o iş öyle olmaz yalnız sen 3.80 ortalama yap erasmusla dünyanı bir ucuna git her gün kendine sürekli bir şeyler kat beyimiz rızkını beklesin kaç gün dayanabileceksin ki insanın zoruna gider ha dersen zoruma gitmez tamam o zaman şöyle açıklayayım yarın sen kariyerinde çok iyi bir yere gelirsen sanıyor musun ki erkek arkadaşın "ahh canım sevgilim nasıl da güzel geliştirdi kendini" diyecek içten içe kurulup canından bezdirecek kalıbımı basarım.maaşı 2.000 lira olsa yeter gıkımı cikarmam yeterki geçinelim mutlu olalım,
Valla kuzenim gitti erasmusla. Sey faln degil hayatinda tek sevgilisi oldu onunlada devam.İyi günler hanımlar, konum bazılarına saçma gelecek ama içimi dökmek istedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?