Sevgili gelinimiz

O anda gidip çağırın x ,çocuğun sunu yemis gormemissin sanirim dökülmüş gel süpür diye belki utanir .Ya da ters tepki verirse siz de icinizdekileri dokersiniz .
Dedim ne yapayım öyle yemeyi seviyo biraz daha kirlensin toplu temizleriz dedi ve kaçtı evine

Hahaha ayyy cok korktum derdim...ben gelin olsam fena yapta göreyim elinden geleni ardina koyma derdim )

Gelinin yaptigi elbette yanlis ama bunu kv çözmesi lazim.gorumce kötü olur...
Amacım zaten anneme pek yansıtmamak olayı annemin çözmeye çalışması ortalığı daha da gerer kalkar anneme bi laf der bu kez kalkar döverim anneme de sebep olurum. Sonra vicdan azabından ölürüm kesin

Dedim ne yapayım öyle yemeyi seviyo biraz daha kirlensin toplu temizleriz dedi ve kaçtı evine

Toplu temizlenene kadar yedigi kirintilarin üstüne mi basacakmisiz? Deseydin kacamazdi evine.
Sizi biraz yumuşak yüzlü gördüm ben gelinde cok yüz bulmuş kullaniyor taa ki sesinizi cikarana kadar..

Toplu temizlenene kadar yedigi kirintilarin üstüne mi basacakmisiz? Deseydin kacamazdi evine.
Sizi biraz yumuşak yüzlü gördüm ben gelinde cok yüz bulmuş kullaniyor taa ki sesinizi cikarana kadar..
İyice aptallaştım galiba üzüntüden aman ağzımızın tadı bozulmasın diyen yaprak dökümü annesine döndüm maalesef.

İyice aptallaştım galiba üzüntüden aman ağzımızın tadı bozulmasın diyen yaprak dökümü annesine döndüm maalesef.

Senin yapabileceğin tek şey kadınla sakince konuşup derdini anlatmak. Yine dinlemezse sakinliğini bozarak konuş. Bazı insanlar güzellikten anlamaz. İnsanlarla aramı güzel tutacağım derken sinir hastası oluyoruz. Ben sinirimi bozanlarla aramı bozdum yeniden doğdum, tavsiye ederim.

Annem kokulardan rahatsız olduğu için yemek yapamıyor maalesef yoksa kimseye muhtaç olacak bi kadın değildi.

Benimde annem çok rahatsız Sizi yürekten anlıyorum. Anenize kitap alın Pozitif olumlama yapan tarzdan Kitap okuyacak dermani yoksa siz kitap okuyun..Yada bulmaca Radyoda neşeli şarkılar dinletin Hastalığına engel olmayan bi rahatsızlık varsa evcil hayvan alın Bizim musunuz var Haylaz ne yaptı diye diye öyle bir iştahla anlatıyor ki.. Allah size de sabir versin

Teşekkür ederim size de çok geçmiş olsun

direk konuşun gelininizle zaten sakince konuşcağınıza eminim ama yok anlamıyosa ona uygun bi tavırla yaklaşırsınız zaten
kolay gelsin..

Valla kardeşim ne derse desin kapıdan içeri almam
kardeşim laf edip annemi üzecekse onuda. bu ne be hem yapmayacak
hemde benim temzlediğim evi dağıtacak yemeğimide yiycek paralarım vallahi
herkes haddini bilecek gitsin evinde napıyosa yapsın ama bişey yapmadığı eve
gelipte o halde davranamaz...

Kardeşinizle konuşarak durumu anlatsanız annesinin bu durumda olması onun için de önemli olmalı

Bence annenize " anne evimde sana daha guzel bakarim. Buraya gelip gitmek beni de yoruyor. Gelmedem aklim sende. Gelsem benim de evimin isleri var. Bir sureligine de olsa ben de kalsan" deyip annenizi ikna edin. Gelin hanim da basinin caresine bakmayi ogrensin. Babanizla anneniz bir sureligine sizde kalsinlar. Acil sifalar dilerim.

Ben olsam bir daha ki sefere arar canım senin çocuk evi kirletmiş gelde süpür der gelene kadar kırk kere arardım. Gelmezsede o kavga çıkartana kadar zorlardım. Ortalığı karıştırdığında da eşine açıklama yapmak zorunda kalır. O zaman sende eteğindeki taşları dökersin.

Böyle kadınları alacaksın eline saçını tutam tutam onun eline vereceksin. Neyse sinirlenmicem. Kardeşinüzde aynı şekilde ikiside terbiyesiz. Ne hastalıktan anlıyolar ne saygıdan ya. Çok sinir oldum gerçekten kusura bakmayın

Allah gelininize vicdan merhamet versin madem yardım etmiyorsun hasta kadıncağıza o zaman evini kirletme yemegini yeme yazık ya.
Sende evlat yetiştiriyorsun gelin hanım ettigini bulursun ay çok sinirlendim ya

Bir tane de buz de var o gelınde. Olmuyor canım sabır sabır Bİr yere kadar . Bİr gun hiç olmadık bırseyde patladım. Hatalı oldum.. Şimdi kardesımle de kötüyüm Herkes ettiğini çeker....

Ben olsam eve almam okadar.git evnde ye ic batir kendi evinde yasa.neden susuyorsunuz ki anneniz hasta zaten derdiniz size yeter birde bu densiz gelini kovun gitsin.kardesinizle de acikca konusun ne var bunda.herkes evini bilsin kapat kapini as suratini bak gelebiliyormu.acil sifalar diliyorum

Yazmadan edemedim konu sahibi önceki bir yorumunda babamın evinde kalıyor babamın arabasını kullanıyorlar vs diye yazmış. Ben gerçekten gelinin ağzından da duymak isterdim. Sürekli ailemin evinde yaşıyorlar ailemden yiyip içiyorlar yazmış. Kimse annesine evladı gibi bakmaz tabiki. Konu sahibi sadece annesinin evinde iş yapmaması yemek yapmaması bulaşık yıkamaması konularına takmamış. Babamın arabasını kullanıyorlar bedava geçiniyorlar vs diye söylemiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…