- 7 Kasım 2015
- 298
- 517
- 103
- Konu Sahibi kivircikpin
-
Dedim ne yapayım öyle yemeyi seviyo biraz daha kirlensin toplu temizleriz dedi ve kaçtı evineO anda gidip çağırın x ,çocuğun sunu yemis gormemissin sanirim dökülmüş gel süpür diye belki utanir .Ya da ters tepki verirse siz de icinizdekileri dokersiniz .
Amacım zaten anneme pek yansıtmamak olayı annemin çözmeye çalışması ortalığı daha da gerer kalkar anneme bi laf der bu kez kalkar döverim anneme de sebep olurum. Sonra vicdan azabından ölürüm kesinHahahaayyy cok korktum derdim...ben gelin olsam fena yapta göreyim elinden geleni ardina koyma derdim )
Gelinin yaptigi elbette yanlis ama bunu kv çözmesi lazim.gorumce kötü olur...
Dedim ne yapayım öyle yemeyi seviyo biraz daha kirlensin toplu temizleriz dedi ve kaçtı evine
İyice aptallaştım galiba üzüntüden aman ağzımızın tadı bozulmasın diyen yaprak dökümü annesine döndüm maalesef.Toplu temizlenene kadar yedigi kirintilarin üstüne mi basacakmisiz? Deseydin kacamazdi evine.
Sizi biraz yumuşak yüzlü gördüm ben gelinde cok yüz bulmuş kullaniyor taa ki sesinizi cikarana kadar..
İyice aptallaştım galiba üzüntüden aman ağzımızın tadı bozulmasın diyen yaprak dökümü annesine döndüm maalesef.
İyice aptallaştım galiba üzüntüden aman ağzımızın tadı bozulmasın diyen yaprak dökümü annesine döndüm maalesef.
Senin keyfin catana kadar evi bk götürür derdim ben olsam.Dedim ne yapayım öyle yemeyi seviyo biraz daha kirlensin toplu temizleriz dedi ve kaçtı evine
Annem kokulardan rahatsız olduğu için yemek yapamıyor maalesef yoksa kimseye muhtaç olacak bi kadın değildi.
Teşekkür ederim size de çok geçmiş olsunBenimde annem çok rahatsız Sizi yürekten anlıyorum. Anenize kitap alın Pozitif olumlama yapan tarzdan Kitap okuyacak dermani yoksa siz kitap okuyun..Yada bulmaca Radyoda neşeli şarkılar dinletin Hastalığına engel olmayan bi rahatsızlık varsa evcil hayvan alın Bizim musunuz var Haylaz ne yaptı diye diye öyle bir iştahla anlatıyor ki.. Allah size de sabir versin
Yemeği iki kişilik yapın, tutup da bir tencere yapmayın, temizlik işini artık konuşacaksınız biraz çeli düzen versin ama bunları gelin ile değil kardeşiniz ile konuşun ben artık yetemiyorum diyinO kadar kurnaz ki beni suya götürür susuz getirir.
Allah gelininize vicdan merhamet versin madem yardım etmiyorsun hasta kadıncağıza o zaman evini kirletme yemegini yeme yazık ya.Selam sevgili arkadaşlar.
Başlıktan da anlaşıldığı gb konu sevgili gelinimiz. Artık onun davranışlarından yoruldum. Annem akciğer kanseri son evrede bunun için ağır bir kemoterapi tedavisi görüyor. Bunun için de günlük rutin olan işlerini yapamıyor. Kardeşimle annemler altlı üstlü oturup beraber yiyip içiyorlar. Annem bu durumdan hiç mutlu değil yıllardır ama gelin hanımın işine geliyor bu durum. Hem kardeşimin maaşı az olduğu için babamın maaşından faydalanıyorlar hem de hiç bir iş yapmadığı için rahat rahat geziniyor.
Gelelim beni sinir eden duruma ben anneme bakabilmek için mesleğe bi süre ara verdim. Sabah kalkıp evde yemek yapıyorum küçük bebeğimle eşimi işe yollayıp anneme gidiyorum yaptığım yemeği de götürüyorum. Bazen de annemde yapıyorum.
Bi gidiyorum eve ev darmadağın kızımız yeğenimin eline vermiş her türlü yiyeceği o da evin her yerine saçmış. Sonra da kendi evine kaçmış. Hadi bakalım evi süpür sil. Akşam olunca da gelsin benim anneme yaptığım yemeği yesin. Ya bu kadar da yüzsüzlük olmaz. Ben annem üzülmese ona yapacağımı biliyorum ama bişey söyleyince kardeşimi dolduruyor kardeşim de bize sarıyor.
Sevgili arkadaşlarım biraz uzun oldu ama çok doldum bu olaylardan daha bir sürü yüzsüzlüğü var da anlat anlat bitmez ben bu sorunu nasıl çözebilirim biraz akıl verin lütfen bana.
Konuyu okumamissiniz bence
Konu sahibi demis ki , sabah evimde yemek yapip goturuyorum
Yani giden para konu sahibinin parasi , anne babasinin degil
Ayrica bence paradan ziyade konu sahibi gelinin ve cocugunun evi daha beter duruma getirmesinden dertli
Sahsen bende istemezdim ve acik acik da konusurdum , tamamen gelin haksiz bu konuda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?