Sevgili gelinimiz

Kardeşim yemekleri benim yaptığımı biliyor zaten umursamıyor

Severek evlendi kardeşim biz hiç karışmadık ne görümcelik yaptık ne kaynanalık

Kardeşim değişik bi karakter eniştemle kavga ettiği için ablam taşınmak zorınfa kaldı yoksa birşikte bakıyorduk ablamla o yüzden ona bulaşmak istemiyorum sinditdi yani bizi

Kardesiniz de boyle acik ve net bir durumda gaza gelecek kadar dusuncesizse bilemiyorum... Destek olmuyor bari kostek olmamasi lazim.

Abini ara anneme haftada 2 -3 gun yardımcı kadın alalım. Ben baş edemiyorum. Çok yoruluyorum. Yemek de yapar hem siz de o evi kullanıyorsunuz. Diyin. Bakalim ne diyecek.

Bir de annenize çok geçmiş olsun.

Abiniz nasıl aynı apartmanda oturuyor. O ev babanızın mi?

Ah cok uzuldum .Allah sifa versin oncelikle.Vicdan sahibi olan insan oyle mi yapar ya ...Basedersiniz umarim.

Allah şifa versin annenize öncelikle.Konunuzu baştan sona okudum ve bana göre sorun abinizde.Öfke kontrolü yok adı altında sizi susturmuş keyif yapıyorlar resmen.Öfke kontrolü yoksa gözü de mi kör karısının bu tavırlarını görmüyor mu yada hasta annenizin steril bir ortamda olması gerektiginden haberi mi yok.Cocugunun o ortamı kirletmesinden sizi sorumlu tutmanın öfke kontrolü ile alakasi neymiş..Bana kalırsa bunlar konuşmakla yola gelmezler çünkü söyleyeceklerinizi zaten biliyorlar nasıl olsa bana bişey diyemezler öfkemden korkarlar veya öfkelenmemi istemezler düsüncesindeler..Yapacak pek birşey yok sadece iyilikle anlatacaksiniz o da vicdanlarına dokunabilirseniz işe yarar.Anneniz etkilenmeyecek olsaydı doğrudan kovun diyecektim ama anneniz üzülürse hastalığı açısından iyi olmaz.O üzulmesin diye siz üzüleceksiniz bir süre daha gibi görunüyor.

Bence acik acik sole.. kadinin durumu ortada.. destek olacagina bari kostek olmasin. Sanada yazik

Annenize çok üzüldüm,geçmiş olsun öncelikle.
Sevindiğim tek nokta sizin gibi hayırlı bir evladı var.
Abinizin size sarması kulağa hiç hoş gelmiyor yazık,annesi böyle iken eşini uyarması lazım hatta yediği içtiği için azıcık her ikisinin utanıp sıkılıp anneye her konuda destek olması lazım.

EEEE etme bulma dünyası yapacak bir şey yok.
Allah korusun ama annenizin bu imtihanı herkesin başına gelebilir.
Umarım gelin hanım yaptığı yanlışın farkına varıp empati kurar.

Kardeşinizi gelininizi alın açık açık konuşun, siz annenize yaparsınız tabi ama gelininizi de doyurmak zorunda değilsiniz. Allah gücünüzü artırsın, gelininize de vicdan merhamet versin ne diyeyim

Ev babamın hem babamın imkanlarından yararlanıyorlar hem de böyle yapılıyorlae.

Aynen adını deliye takmış diye bi deyim varya kardeşim o taktiği uyguluyor

Bence kardeşinizle halletmeye çalışın bunu. Sonuçta annesi, anneniz için en iyisinin gelinin eve yardımcı olması olduğuna ikna ederseniz belki kardeşiniz gelini iş yapmaya zorlayacak, bunu istemeyen gelin de ayağını çekecektir. Bak ben işi gücü bıraktım her gün geliyorum, gelin de alt katta oturuyor ben gelmeden silse süpürse, en azından haftada 2 gelse temizliğine baksa, küçük işleri, günlük işleri ben yaparım diyin bakalım kardeşiniz ne diyecek. Annemin iyiliği için sonuçta, ben olsam o kadını yolarım, anahtarları değiştiririm eve giremesin diye, kapıları açtırtmam ya, neyse.

İş yapmasın gerek yok onlar gelmeyince zaten ev az kirleniyor. Anneme sıçramayacağını bilsem s.çcam ağzına ama anneme de yansıtırlar

İş yapmasın gerek yok onlar gelmeyince zaten ev az kirleniyor. Anneme sıçramayacağını bilsem s.çcam ağzına ama anneme de yansıtırlar
Ah yaa, anneniz istemiyormuş ama biraz kendi evinize mi alsanız? Ne bileyim bugün de gel benim evde oturalım sana değişiklik olsun falan deseniz, o gün evde yemek pişmese, o gelin olacak kadın da kendi işini kendi görmek zorunda kalsa, ya da annenizle konuşsanız, bak bunlar sana zarar veriyor anne, müdahale etmezsem daha çok zarar verecekler, biz kardeşiz, küseriz barışırız sen bizim aramızdakilere takma,üzülme deseniz, yavaş yavaş müdahale etseniz dicem ama... Gerçekten zor işiniz, ve acayip sinir oldum o gelinle kardeşinize.

çok geçmiş olsun öncelikle ama bu konuyu çözememiş olmanıza şaşırdım. anneniz kanser ve ağır tedavi görüyor. buna rağmen siz o gelini kolundan tuttuğunuz gibi kapı önüne koymuyorsunuz da hala gelip yemek yemesine izin veriyorsunuz.

burda her şeyden önemlisi anneniz. O yüzden çok fazla sinir olmayın sakin kalın yengenizide çok kafaya takmayın . Allah acil şifalar versin annenize . Bazen yaşlılar olayları daha da çıkmaza sokuyor. Anneniz sizin eve gelmek istememiş malesef bu devran bu şekilde gitmek zorunda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…