Sevgili gelinimiz

İş yapmasın gerek yok onlar gelmeyince zaten ev az kirleniyor. Anneme sıçramayacağını bilsem s.çcam ağzına ama anneme de yansıtırlar

Şu an hiç birşey yapmayıp herşeyi kenara bir bir yazmak en iyisi belkide. Ablanız babanız ve siz beraberce annenize destek olun. Gerisini de pek görmemeye çalışın. Huzursuzluk yaşamasın kadın.

Kendi evinde baksın çocuğuna arsız mı bu kadar sizin gelin yuları almış eline

valla en hassas olduğum konu annem ben olsam çekerdim bir kenara güzelce ayar verirdim gelmesin diye. oh ne ala yardım etmediği gibi bir de köstek oluyor. kardeşinizi doldurursa da bir güzel ona da carlayın anlasınlar. ayıp ya insanda biraz düşünce, edep olur.

O kadar kurnaz ki beni suya götürür susuz getirir.

O zaman kardeşin de ortamdayken ikisiyle konuş ki arkandan kardeşini doldurmasın.

"Ben eteğimde dolanan küçük çocukla anneme yardımcı oluyorum yemeğini temizliğini eksik etmemeye çalışıyorum. Yardımcı olmadığın gibi çocuğunun döküp saçtıklarını bile toplamadan kaçıyorsun. Faydan yoksa zararın da olmasın. Annem hasta diye yanında konuşmuyorum. Kendine çeki düzen vereceksen görüşelim yoksa ben burada değilken bile hasta kadına yük olma" de..

Ben gebertirdim öyle gelini
Bayramlık ağzımı acardım
O durumda kimse benim annemi yorup uzemez

Annenize geçmiş olsun , Allah Şifa versin. Yanlış anlamayın ama böyle durumlarda bir de gelini dinlemek lazım, belki gelin de sizden farklı konularda şikayetçidir, Anneniz fedakarlık yapacaksınız tabi, sizi 9 ay karnında taşımış, sanırım bu fedakarlığı biraz da gelinden bekliyorsunuz ondan olsa gerek bu hıncınız. Belki fedakarlık yapıyorum diye geline çok sert davranıyorsunuz, sizin yaptığınız fedakarlığı bekliyorsunuz o da yapmayınca sinirleniyorsunuz, ki yapmak zorunda da değil, tamamen vicdan işi bu. Benim en çok takıldığım yemek konusu oldu ne olmuş sanki yemeklerden yemişlerse, anneniz sağlıklı olsa o esirgemez fazlasıyla yapar yedirirdi eminim. Sanırım babanızın maaşını kullanma , yemekleri yeme vb sorunları sizi rahatsız etmiş haklı olabilirsiniz kendinizce, ancak bunu anneniz-babanız konuşsa daha münasip olur. Sonuçta onların evi onların parası.

Annenize çok geçmiş olsun. Allah şifa versin.
Öyle insanlarla gemileri yakmadan sorun çözülmez maalesef. Anneniz bu durumdayken de bu olmaz , zor bir durum. Güzel dille anlamaz öylesi.

Konuyu okumamissiniz bence
Konu sahibi demis ki , sabah evimde yemek yapip goturuyorum
Yani giden para konu sahibinin parasi , anne babasinin degil
Ayrica bence paradan ziyade konu sahibi gelinin ve cocugunun evi daha beter duruma getirmesinden dertli
Sahsen bende istemezdim ve acik acik da konusurdum , tamamen gelin haksiz bu konuda

Gizli gizli cek kenara.Eğer bana yardim etmiceksen bu eve gelmiceksn yemegimden de yemiceksn de.Bunuda kardesime solersen seni fena yaparim de.vicdansiz kadın.
Hahaha ayyy cok korktum derdim...ben gelin olsam fena yapta göreyim elinden geleni ardina koyma derdim )

Gelinin yaptigi elbette yanlis ama bunu kv çözmesi lazim.gorumce kötü olur...

Hahaha ayyy cok korktum derdim...ben gelin olsam fena yapta göreyim elinden geleni ardina koyma derdim )

Gelinin yaptigi elbette yanlis ama bunu kv çözmesi lazim.gorumce kötü olur...
Kayınvalide hasta dikkatli okursan.Bu kizcagiz herseyine kosuyomuş.Bide yetmezmiş gibi onun ve cocugunun daginikligini topluo onlarida yedirio icirio. Onu bunu bilmem o gorumce ben olcaktm bakalim bana yapsa nolurdu.Adanalı tepem attımı kacacak delik arardı...Anam orda acı cekerken bende ona koştururken kusura bakmasın kimse yan gelip yatamaz herkes koycak elini taşın altına.Yoksa o taşı kafasında bulur.Net!

Gelininde adanali tepesi atarsa taşlar havada uçuşur ohalde )
Anne hasta haklisiniz ama gelin bunu dusunmuyorsa kv sonucta konuşabiliyor ogluna izah edebilir.. gorumcenin hem gelinle hem kardesiyle kötü olmasına gerek kalmaz...
Rabbim sifa versin...

Şimdi gelinle konuşsanız abiniz savunacak tartisacaksiniz Hiç işiniz yokken anneniz bu duruma üzülecek .. Kendinizi teskin edin.. Çocuklar annesi yokken kaldıysa annemin başı ağrıyor deyip aşağıya indirin Öz yeğeniniz ama zor durum.. Dagitmisken görürseniz Gelini uyarın toplatin özelliklee.. abiniz anlayacak biriyse konuşun gerekirse.. Bu kadar sağlık problemiyle uğraşırken zor ama annenizin yemek yapmasına engel olmayın kafası oyalansin en azından.
Gelin içinde çok şey demek isterdim ama boş çok boş yani.. Allah size sabır versin, Annenize de sifa versin Rabbim inşallah

Oglanda öfke problemi olduğu icin hic biri konusamiomus.Bu yuzden konu sahibi de ne yapmasi gerektigini soruo.Bende cek kenara konus dedim.He sizin dediginize göre hasta kadın bide bu olaylarin icine düşsün...Hastalıgı yetmezmiş gibi..

Ondan hiç bir yardım talebim yok anneme seve seve bakıyorum ki yatalak değil kadın. Sadece yorukmaması için ve düzgün beslenmesi için ben yapıyorum birçok şeyi. Babamın maasına parasına ihtiyacım da yok bu beni rahatsız etmiyor. Beni annem babam bu kadar özveride bulunurken onların saygısızlıkları rahatsız ediyor. Hem ne demek yesinler yemekten ben 9 aylık çocuğumu ihmal ederek hem kendi evime hem de anneme yetmeye çalışıyorum. Gelin hanımda kaldırsın kıymetli mabadını yapsın bi zahmet kendi eşiyle çocuğuna.

Annem kokulardan rahatsız olduğu için yemek yapamıyor maalesef yoksa kimseye muhtaç olacak bi kadın değildi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…