Sevgili günlük ... 70 kg.ile başlayalım

kızlar akşam yemeğimi yedim şimdi
6y.k. taze fasülye
1tabak karışık domates salatası bol limon ve 1 tatlı k. Ayçiçek yağı

acayip şiştim şimdi kalkıp biraz ortalığı sileyim 2 cam silerimbiraz banyoyu çifledim mi iyi spor olur
bu akşam kararlıyım jillian başlayacak işlerim bitince

kızlar neyaptınız böyle yaaa sayfalar atlamış iyiki girmedim öğleden sonra :)

allah muhabbetinizi artırsın, iştahınızı kessin inşallah diyorum ve bugünkü listemi yayınlıyorum...

2013-06-25 tarihli kaloricetveliniz Miktar Kalori

bu kısımdan emin değilim. dondurma veya meyve veya her ikiside :)
[1] Kiraz 50 gr 36
[2] Kayısı 5 ADET(10 GR.) 40

akşam
[3] Kavun 100 gr 33
[4] YOĞURTLU MAKARNA 1 PORSİYON 546

ara
[5] Şeker (küp) 2 ADET 39
[6] Türk Kahvesi (sade) 1 FİNCAN 0
[7] probis 1 28 gr 134

öğlen
[8] uno sofra çok tahıllı 1 dilim 59
[9] Etli Taze Fasulye 1 PORSİYON 250

ara
[10] Fındık 10 GRAM 65

kahvaltı
[11] Yürümek (Hafif Eğim - yokuş) 70 dak 402
[12] uno sofra çok tahıllı 2 dilim 118
[13] Yumurta Beyazı 1 ADET 15
[14] Soğan (taze) 2 GRAM 1
[15] Biber 25 gr 6
[16] Zeytinyağı 2 Y.KAŞIK 27
[17] Domates 50 GRAM 9
Toplam : 976 kal.

bu arada bir taraftan okuyorum bir taraftanda yazıyorum sayfalar ilerlemiş...

kızlar yazdıklarınızı yarın sakin kafayla okucam inşallah girmedi demeyin diye yazıp kaçayım (kaynana sendromundayım yeni geldik)
bugün kaynanama gittim 4e kadar bişey yemedim kahvaltıdan başka nasıl acıktım karnım gur gur başladı
kaynanam karşı komşusundaymış mecbur gittik oraya koydular önüme bir sürü şeyler ve nasıl açtım anlatamam:18:
1tabak perde pilavı yedim, 1pors künefe ve yanında 100gr kadar dondurma. künefeyide perde pilavınıda ilk defa yedim
künefe ne güzel bişeymiş öyle yaaa, geçen ayda ilk defa kazandibi yemiştim
eşim ramazan gelmeden yine götürecek kazandibi yemeye. ama ramazanda yeme alışkanlıklarımız değiştiği için bayaa kilo veririz diye umut ediyorum

lafı daha fazla uzatmayayım günü + 1884 kcal ile kapattım. oysa sadece pilav ve tatlıdan başka önemli bi kaçamak yoktu akşam yemeği yemedim onları yedim diye:18:

gülercim çok sey kaçırmıssın sennnn :) neyse en azından nerden dönersen kardır :) valla akşam dışarı yemeğe çıkınca bazen yemek yemiyorum sadece künefe yemenin derdine. kalori hesabına basladığımdan beridir dışarda yemek yiyeceksem ya yarım lahmacun yeyip tatlıya geçiyorum yada hiç yemek yemiyorum. künefe bol kızarmıs, bol şerbetli olacak sıcak sıcak allahhhhh tutmayın beni :)

büyük marketlerde dondurulmuş satılıyor. tavada veya fırında pişirebiliyorsun. kesinlikle tutmuyor yerini ama kriz durumları hani bende sık sık yaşandığı için diyet öncesine kadar bulundururdum evde. tabiki artık yok. krizleri daha hafif tatlılarla geçiştirmek şart çünkü :)

ama sizler erkenden yatıp çok geç kalkıyorsunuzzzzz

küstüm size yürümüycem işte bugün :) bende bahane arıyorum kızlar valla hiç halim yok yürüyüşe bugün. ara olsun yarın devam ederim.

< < < < < G Ü N A Y D I N > > > > > >

günaydın cezmut

ben de 3 gündür karpuz diyeti yapıyordum dün hariç misafirim vardı. bu sabah tartıda ilk günkü kg mu görünce sinirlendim. önüme 1 tabak kiraz aldım yiyorum

evet, çekirdekleri saydım ve 36 adet kiraz yemişim

alemsin vallahi :) güldürdün beni. kalori hesabını öneririm. bende lahana çorbası, dukan gibi diyetler denedim ama çok sağlıklı olmuyor.
kalori sepeti diye sayfalar var oraya üye olduğunda detayları giriyorsun ve kilo vermek için günlük ihtiyacın olan kaloriyi hesaplıyor ve cidden faydası oluyor. hem herseyi yiyebiliyorsun hemde diyet yapmıs oluyorsun. bu kadar sıkma kendini. diyetteyken morali yüksek tutmak çok önemli bunu unutma lütfen...

bu arada afiyet olsun kirazıda çok severim :) iyi olmuş boşver :)

kızlar sabah sabah kek yaptım kakaoul pudingle. yumuşacık çok güzel görünüyor. küçük bir dilim tadına baktım gayet güzel olmuş buyrun yiyelim. komşumu çağıracağım kısır yapıp getir diycem :) yüzsüzlük ama napayım yoruldum yapamıycam...

akşama yemeğede patlıcan ve patatesleri kızartıp oturtma gibi yaptım fırında oda pişiyor. bugün baya ağırdan gidiyorum. hiç kalori hesabı yapmıycam. elimden geldiğince az yemeye çalışcam artık.

gecede 4 gibi uyandım hoşbeş vardı küçük paketlerden onu yeyip yattım. sabah uyanıncada meyveli topkek varmıs çantamda onu yedim :)
bu saate kadarda birsey yemedim. daha ne yiycen deyip gülüyorsunuz biliyorum :) haa bu arada gece yatmadanda bir magnumu devirdim :)
asın beni kızlar asınnnnnnn

2 gün aferin aldım diye şımardım 3. gün suyunu çıkarttım sormayın

50gr kiraz
105gr kayısı(3tane)
135gr şeftali
ölçtüm hazır ettim20dk sonra yenecek halde beni bekliyo

şeftaliyi bi dahaki öğüne ayırsaydın aysun

aaaaaa hadi ordan tembelliğine bize mal etme (şaka) bu sıcakta oturmak ve uyumaktan başka bişey yapılmaz vallacgeç yatıyoruz geç kalkıyoruz ama akşam eşim takılıyo bazen giremiyorum

evet, çekirdekleri saydım ve 36 adet kiraz yemişim

1kg kirazı götürdün mideye haa bugün herkes yine başa dönmüşş:18:

evet cezmut imreniyorduk sana valla sabah uyku yerine kalkıp spor yapıyordun olmadı bacım
ayyy kısır dedin canım çekti valla. bende aynılarını yarın yapıcam dayımın kızı gelicek kısır ve yalancı tiremisu ımhhh
ama sabah ekmek yemem dengelerim en azından veremesemde kilo almam.
akşamda eşime kıymalı mayalı pide yapıcam 1-2dilim yicem gibi:18::18:

öğle yemeği olarak 200gr yoğurt yiyorum keten tohumu attım içine
hafif olmalı ki bu öğünüm akşamın acısı çıksın

slm kızlar bugün geç kaldım şimdi baktım kimler neler yazmış diye herkesin iştahı açık galiba dünden beridir:)) ama üzülmeyin bence onu yedim bunu yedim diye sizin bu güne kadar nelere hayır dediğiniz çizelgelerden belli oluyo yani üzülmeyin bence yediklerinizi fazlasıyla hak ediyorsunuz biliyorm bugün tartı günü değil ama dayanamadm tartıldm 500 gr vermişim yaaa nasıl mutluyum :122::122:sayenizde anlatamam:)))hepinizi kocamaan öpüyorumm:)):119::119::119:

bize yetiş diye seni bekliyoruz canım kaçamak yaparak
çook iyi vermişsin canım ama söyleme cumaya kalsın, rakibem ol
ben sabah akşam öğle tartılıyorum valla

bize yetiş diye seni bekliyoruz canım kaçamak yaparak
çook iyi vermişsin canım ama söyleme cumaya kalsın, rakibem ol
ben sabah akşam öğle tartılıyorum valla

hehehehhee evt farkındayım beni bekliyosunuz ama daha çook vereceğm kilo var beni beklerken sıkılırsınız yaa siz devam edin bana örnek olunbende çok şaşırdım inan cnm yaa umarım pes etmem başarmak istiyorum artık kilo verme işini ((( bida sölemicm zaten sürpriz olsun...:)))

kızlar sonunda geldim yaaa
bildiğiniz gibi sabah kahvaltıda misafirim vardı erkenden uyandım 8de.hemen bi tepsi poğaça ve 1 tepsi patatesli gül böreği yaptım
KAHVALTI 11.30
1 tane börek
2 poğaça
1 parça kaşar(10gr)
1 zeytin
1parça sucuklu omlet
1dilim ballı kaymaklı ekmek:26:
vee patates kızartması
masadan saat 3e kadar hiç kalmadan yedik valla
sonra saat 13:30da falan kahve faslı 2 reçelli kurabiye,1 tane damla çikolatalı kurabiye
14.30
3taze kayısı
yarım şeftali
10tane kiraz
ne yemişim beee
misafirler gidince ortalığı topladım veeee kızlar akşam jilliana başladım dediğim gibi
bugünde saat 6da 2.günü bitirdim ardından 45dk yürüyüş 300 kaloride ordan yaktım
kalori saymadım bugün ama sporlarım iyi oldu sanırım
saat 21.00 da 2 kayısı ve 15tane kadarda kiraz yedim akşam yemeği niyetine:44:şimdi yeşil çayımı içiyorum ...
işte böyle bitirdim günü ben..yarında yokum alışverişe çıkıcaz arkadaşlarla
çook yorgunum bugün hemen uyuyasım var :26:

cezmut senden bayrağı ben devraldım bugün sporda
biri künefe mi dedi ufff olsada yesek ben kışın evde kendim yapardım :26:
çoşkun sevindim 500gr gitmiş bak daha kaç gün oldu bu hafta birinci sen olacaksın galiba:44:
babasınınkelebe kız o kada kiraz yenir mi patlayacaksın ama bende bayılıyorum neyseki temin sonuncuları bitirdim

kızlar yasmis nerelerde kaç gündür?

yuru be aysun kim tutar seniii :) yediklerini haketmissin bugün rahat ol :)

günaydın kızlarrrr bugün açılışı ben yapıyorum galibaaçokk mutluyummm dün kahvaltı ve öğleni hafif akşamı da sadece su içerek geçirdim bol bol temizlik yaptım spor niyetine sonrada erkendden yattım uyudummm sabah hafif hafif kalktım kahvaltımı hazırladım birazdan yiyeceğim bugün menüde :
1 kibrit kutusu büyüklüğü peynir
2 domates
1 dilim kepekli ekmek

öğlen:
yarım dilim kepekli ekmeğe kaşar ve domates ile yost
1 bardak ayran

akşam
1 minik kase çorba
1 minik kase (5 ymk kaşığı)kuru fasülye
1 minik kase yoğurt
1 minik dilim karpuzz

bende ara falan yok sonrada yatcam uyucam valla

aysuncum öyle bir gaz verdinizki bende uçtum gidiyorumm inşallah bu hafta birinciliği alıcamm:))
bugün yine tartıldımm öle görünüyo:))

günaydın kızlar...

coskun gayet iyi gidiyorsun maşallah diyelim....

erken kalktım ama yürüyüşü öğlen saat 1 e bıraktım. duş alıp çıkmam gerekiyor sonra evden. yarım saat ütü yaptım şimdi. 1 dilim kek yedim kahvaltıdada.
yarın için birinciliğe oynamıyorum ama ---- ye oynuyorum arkadaşlar :) hafifleyim yeter birincilikte gözüm yok :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…