Sevgili günlük ... 70 kg.ile başlayalım

günaydın cooskun. bakma sen bana. 2 güne sıkılır dönerim eski halime çok uzun sürmüyor yani :) ara ara atak devresi diyelim :)

olsun cnm mutlaka bu yaptıklarınında sana çok faydası oluurrr ... seni gördüm ben azimlendim bnm bugünki kahvaltım:
1dilim tam buğday ekmeği
1 kibrit kutusu büyüklüğü peynir
yarım litre su

kahvaltıların çok hafif senin nasıl doyuyorsun??????

çalışıyorsan normal insan unutuyor açlığını ama çalışmıyorsan iyi dayaniyorsun :)

bende sandım abur cubur yedin cezmut yeter ki öyle kaçamaklar olsun booşveerr

kızlar uyanınnnn...

yürüyüşüde bitirdim geldim hala uyuyorsunuz. benimde gözümden uyku akıyor ama direniyorum uyumamak için :) madem uyanmıyorsunuz benim yerimede uyuyun

cezmut daha yeni uyandım valla gözümden hala uyku akıyor, ne tatlı şu uyku yaaa çikolatadan bile tatlı

olsun cnm mutlaka bu yaptıklarınında sana çok faydası oluurrr ... seni gördüm ben azimlendim bnm bugünki kahvaltım:
1dilim tam buğday ekmeği
1 kibrit kutusu büyüklüğü peynir
yarım litre su

canım domates salatalık yiyebilirsin sınırsız

canım domates salatalık yiyebilirsin sınırsız[/QUOTE]

normalde yiyordum cnm ama bugün hiç iştahım yok o yüzden yemedim

evet, ben de yaptım. daha nice yıllara birlikte gireriz inş.

çok değil bence kalori olarak en sağlıklısı 1600 kalorilik diyet normalde. karpuz ben de şişkinlik yapıyor üstelik. herkeste öyledir belki de.

ben de bugün ne yedim naaptım bilemiceem sanırım.

hatırladığım kadarıyla
sabah kalktım 2 bardak su içtim. minik 1 dilim kakaolu kek yedim. daha sonra yarım poğaça. az önce de 2 ince dilim karpuz.

misafirim gelecek, hazırlıklarımı yaptım bekliyorum. artık onlarla da ne yersem.

oooo maşallah kızlarrenk gelmiş valla sayfaya
cezmut kız hayran oldum ve çoook özendim sana ya yürümek istiyorum artık ya sporu özledim ama totoş kalkmıyor bi başlasam bırakmam bidaha biliyorum ama o ilk adım gelmiyor şu ara benden ramazana kadar 10gün bi yükleme yapsam kendime harika olacak
çoşkun tatlım valla çok az yemişsin simitten vazgeçip çıtayı bu kadar düşürmen takdire değer
güler kız yaz bizi yordu galiba hep yat yat nereye kadar valla hep keşke diyorum yakınlarda otursak birbirimizi toplardık spor yapmaya
gelelim bana
10:30 da uyandım 1 bardak sıcak sirkeli su ve ardından 1.5lt su ve 2 kuru erik yedim
KAHVALTI 12:30(Eşim uyansın diye bekledim sonunda pes ettim gittim yedim tek başıma )
30gr beyaz peynir
5 zeytin
80gr salatalık
45gr domates
1 yumurtadan 10gr margarinle omlet 10gr.da kaşar
2dilim incecik salam
boll şekersiz çay= 345kalori etmiş farkında olmadan
ARA 14:30
taze kayısı şeftali ve kiraz tabağı canım çekti gramları sonra bildiririm
2kupa yeşil çay
ÖĞLE &AKŞAM 17:30
1TABAK taze fasülye
yanına domates salata
gerisi sonra
akşam gece 12de bi ara gaz geldi jillian yapacaktım ama kalktım bugün için yemeğimi yaptım gece gece jillian kaldı...allahım inş bugün başlarım :44:
bide bu sabah gelecek olan misafirlerim yarına kaydı kızlar yani bugün az yeme günüm yarın çoşma :26:

ben bundan sonra az yersem ancak kurtarırım diyet biraz zor. 1 hafta dikkat edebilirsem iyi olur aslında. ayın 6 sında yatılı misafirlerim gelecek. 13 ünde de ben gidicem 1 ay kadar. bakalım noolcek

mutfak tartından dolayı bazen seni kıskanıyorum aysun

tatlım çook pahalı bişey değil ilk fırsatta edinmeye çalış kendine bazen öyle işe yarıyor ki keyfim yerindeyse ölçüp ölçüp yiyorum
bu arada misafir varken hakikaten çok zor dikkat etmek ben beceremiyorum yani onlarla beraber kaynıyo benimde yediklerim:26:ne yediğimin farkında bile olmuyorum

aysuncum öncelikle teşekkür ederim:)) bunu sizlerin sayesinde başardım sende çok iyisin maşallah ögle yemeğinde:
100 gram kadar kurufasülye az yağlı yapmıştım akşam
75 gram kadar bulgur pilavı
yarım dilim tam buğdağ ekmeği ve yarım bardak ayran

şu anda fazla mı yedim diye düşünmekteyim bi fikrin var mı cnm

ekmekle pilavı aynı anda tüketme üstelikte kuru fasülye ile hepsi karbonhidratlı şeyler:26:biri:26: listeden çıkar bana kalsa
bide sen bize bakla bu aralar çoştuk yedikçe yiyoruz biz ilk zamanlar baya dikkatli. idik ...şimdi verilecek kilo azalınca saldık kendimixio yüzden sen ilk başlarda dahasıkı tutman lazım işi canım sonra daha serbest olacaksın

ayyy çok utandım şimdiiii(( ama azcık yedimm haklısın cnm yaa...akşamı sadece salata ile geçiricem o zaman öğlenin telafisi olsun bundan sonra daha çok dikkat edicm cnm tavsiyelern için çokk teşekkür ederimm

evet aysun pahalı bişey değil. 28 tl falandı piyu ya geldi bi ara. eşim almadı. herşeyi ölçüp hastalık dercesine getirme işi dedi :)

evet aysun pahalı bişey değil. 28 tl falandı piyu ya geldi bi ara. eşim almadı. herşeyi ölçüp hastalık dercesine getirme işi dedi :)

kız ben 15tl.ye netten almıştım o eşler yokmu hiç bişey almayalım diye hep bi bahaneleri vardırama benimki alıştı artık tartımı alıyorum masaya ölçüp öyle alıyorum tabağımaeee zayıf hatun istemenin biraz bedeli olmalı

yok canım hiççç utanma çünkü şimdiye kadar olan yeme alışkanlığını değiştirmek alışmak zor yavaş yavaş ufak ufak alıştır kendini ben neler yiyordum bir bilsen
ama spor yapmanı özellikle tavsiye ederim ve mutlaka suyu çoook iç 2buçuk olmalı bence mutlaka.farkettim ki ne kadar çok su içersem o hafta daha fazla veriyorum kiloları

evt cnm haklısın biraz zaman alıcak bu düzene alışmak ama yapıcam valla çok ciddi söylüyorum sayenizde bu kadar azimlendim.
haftada 2 gün çıkabiliyorum spor yapmaya yürüyüş bide parktaki spor aletlerine biniyorum evde yapamıyorum çünkü en ufak bi gürültüde kapıya geliyolar apartmandakiler su içmeyi severim zaten 1 günde 3 litreyi buluyo su içmekten midem yosun tuttu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…