tabiki tartıda sabit değil aysun. regl yim diyorum. sabit olması ne mümkün :) 67 leri görüyorum tartıda. ne yazayım 67 mi yazayım. :) bu haftanın sonuncusu, önümüzdeki haftanında birincisi olurum o zaman :)
işin gırgırındayımda cidden sabitmişim gibi düşünerek haftaya 65,4 den aşağı da bir kilo istiyorum. onun için çırpınacağım.
kızlarrr hesap kitap boğuştum daha önce matamatikle hiç bu kadar yakın olmamıştım
veee bu aylık kilo verme 1.liğini tekrarlıyoruz ona göre(unuttuğum gözden kaçırdığım bilgiler var ise affola :)
5 Temmuz cuma günü tartıda göreceğimiz 4kilo eksik kilomuz ona göreee, zaten sonra ramazan geliyor ama yine tekrarlanacak, sevdim ben bu işi
babasininkelebee-58
lamekan ---------60.4
guler100---------60.2
cezmut ----------61.4
yasmis ----------62
aysun ----------61.9
gulos ------------bildirim yok
eliFeyza --------bildirim yok
kızlarrr haftanın 1.si yok sanırım lamekan ve ben tekrar aldığımız kiloları verdik sanırım sizlerde sabitsiniz aysun hariç
veeeeeeee aylık bildirimi açıklıyorum kızlarrrr
7 Haziran (aylık bildirim)
7haziran olması gereken
babasininkelebee-57
lamekan ---------62
guler100---------62
cezmut ----------63.5
yasmis ----------64
gulos ----------64
aysun ----------64.5
eliFeyza --------65
1.aysun ------------4kilo verememiş amaaa 2kilo 600gr vermişsin-------şuanki kilo---65.9
2.cezmut ------------4kilo verememiş amaaa 2kilo 100gr vermişsin-------şuanki kilo---65.4
3.yasmis ------------4kilo verememiş amaaa 2kilo vermişsin--------------şuanki kilo---66
4.guler100-----------4kilo verememiş amaaa 1kilo 800gr vermişsin-------şuanki kilo---64.2
5.lamekan -----------4kilo verememiş amaaa 1kilo 600gr vermişsin-------şuanki kilo---64.4
6.babasininkelebee---4kilo verememiş ayrıca üstüne +1almışsın-------------şuanki kilo---62
eliFeyza--------------bildirim yokk
gulos-----------------bildirim yok
valla tatlım ben şimdiye kadar tartıda ne gördüysem onu yazdım da o yüzden sordum :26: regl oldugumdada fazla çıktıysam onu yazdım sonuncu olduğum haftalar ondandı :26:bence regl çok fazla gözümüzde büyütüyoruz gibi çünkü geçen aydı sanırım güler100 regline rağmen kilo vermiştibiz kendimizi tutamazsak herşeyi bahane buluruz kendimize
bize mart ayındaki gibi bi azim lazım artık yaaaaa
canım emeğine sağlık vallageçen hafta ben yapmıştımda ne uğraşmıştım gene de yanlış yazmıştım zor iş :44:
ayyy çok heyecan verici kilolar var tabloda umarım bu ay ipi sıkı tutarız hep beraber kızlaryaaa biran önce varmak istiyorum artık hedefe ama bu gece gene çoook feci beslendim :18:artık yazmaya utanıyorum hergün boş boş yiyorum
hiçççte birincilik için uğraşmamışken iyi oldu bu gaz banason hafta çoşmasaydım hedefime varmış olurdum eminim
bence son zamanlarda hepimiz burdan koptuğumuz için istediğimiz sonucu alamadık...azıcık daha çabalayalımda temmuz 5 ramazan öncesi iyi bir tabloyla karşılaşalım hadi bayanlar
kızlarrr haftanın 1.si yok sanırım lamekan ve ben tekrar aldığımız kiloları verdik sanırım sizlerde sabitsiniz aysun hariç
veeeeeeee aylık bildirimi açıklıyorum kızlarrrr
7 Haziran (aylık bildirim)
7haziran olması gereken
babasininkelebee-57
lamekan ---------62
guler100---------62
cezmut ----------63.5
yasmis ----------64
gulos ----------64
aysun ----------64.5
eliFeyza --------65
1.aysun ------------4kilo verememiş amaaa 2kilo 600gr vermişsin-------şuanki kilo---65.9
2.cezmut ------------4kilo verememiş amaaa 2kilo 100gr vermişsin-------şuanki kilo---65.4
3.yasmis ------------4kilo verememiş amaaa 2kilo vermişsin--------------şuanki kilo---66
4.guler100-----------4kilo verememiş amaaa 1kilo 800gr vermişsin-------şuanki kilo---64.2
5.lamekan -----------4kilo verememiş amaaa 1kilo 600gr vermişsin-------şuanki kilo---64.4
6.babasininkelebee---4kilo verememiş ayrıca üstüne +1almışsın-------------şuanki kilo---62
eliFeyza--------------bildirim yokk
gulos-----------------bildirim yok
kızlarrr hesap kitap boğuştum daha önce matamatikle hiç bu kadar yakın olmamıştım
veee bu aylık kilo verme 1.liğini tekrarlıyoruz ona göre(unuttuğum gözden kaçırdığım bilgiler var ise affola :)
5 Temmuz cuma günü tartıda göreceğimiz 4kilo eksik kilomuz ona göreee, zaten sonra ramazan geliyor ama yine tekrarlanacak, sevdim ben bu işi
babasininkelebee-58
lamekan ---------60.4
guler100---------60.2
cezmut ----------61.4
yasmis ----------62
aysun ----------61.9
gulos ------------bildirim yok
eliFeyza --------bildirim yok
valla tatlım ben şimdiye kadar tartıda ne gördüysem onu yazdım da o yüzden sordum :26: regl oldugumdada fazla çıktıysam onu yazdım sonuncu olduğum haftalar ondandı :26:bence regl çok fazla gözümüzde büyütüyoruz gibi çünkü geçen aydı sanırım güler100 regline rağmen kilo vermiştibiz kendimizi tutamazsak herşeyi bahane buluruz kendimize
bize mart ayındaki gibi bi azim lazım artık yaaaaa
heeeyyyy, millet! nerdesiniz yahuu
herkes birbirine küstü sanırım. kimse 1 ayda 4 kg veremeyince........
sabah
2 dilim etimek
domates, salatalık
5 tane siyah zeytin
üçgen peynir
ara
2 bardak esmer şekerle çay
ara
yarım kase yeşil mercimekli erişteli çorba
ara
1 koca tabak karpuz
ara
havuç
akşam
1 kase toyga çorbası
ara
1 bardak esmer şekerle çay
ufacık 1 dilim havuçlu tarçınlı kek
misafirim vardı o yüzden yedim keki de. ben bi yere gittim misafirliğe kadın siyah çay bile içmedi.(sormadım ama bitki çayıydı sanırım içtiği) bize de sütlü tatlı ve börek ikram etti sağolsun. börekten de pastadan da kızıma yedirdim. yeniden getirdi kızıma diye. arada da çaktırmadan göbeğime bakıyor. sonra getirdiği tabağa dokunmadım. yeseydin ya, birşey yemedin dedi.çook sinir olmuştum
bu arada 2 lt su içtim. 1 saat kadar markette dolandık arkadaşla. eve geldim, bi koşturmaca kek, bulaşık, reçel yaptım, wc banyo yıkadım
öğle olmayınca çok fazla ara oldu tabi
keki yağsız yaptım, ceviz koydum içine
1000 kalori altı olmuş
kızlar hayırdır kimse gelmemiş buraya. ben 3 gündür drla uğraşıyorum adet oldum tutmamış aşılamam ankarada çok meşhur bi prof vardı tüp bebek konusunda uzman tutmazsa ona gidecem demiştim cumartesi gittim. çok rahatlattı beni bugünde yeni aşılama için rapor çıkardım kan tahlillerimi yaptırdım tekrardan geldim. perşembe kontrole gitcem diyete devam tabiki kilo vermen çok iyi olmuş hala bırakmaman daha iyi kilo vererek biçok hormon değerini normale döndürmüşsün dedi.
hastanede olunca bu saate kadar bide aç gitmem lazımdı şeker tahlili için bi simit bi meyve suyuyla kahvaltı yaptımgeldim evde tartıldım hemen cumartesi sabah tartılmıştım en son ve güzel rakamlar gördüm kızlar
bir sürü problem çıktı sgk ya bile gittim ilaçlarımın dozunda bi yanlışlık olmuş geçen aydan ilacı karşılamıyor sgk gidin düzelttirin dediler. ordan oraya in çık bayağı bi spor yaptım sayelerinde
şimdide ara ve kaçamak yapcam 100gr sade dondurmayla :131: sonra bide elma arası yaparım sonra yeşil çay incir arası akşam yemeği yerim eşimle simit çok geldi bana hala tokumakşamada eşime pilav var bende yanına ıspanak yapayım karpuzla yerim
kızlar ben bu hafta çok kararlıyım pes etmek yok cumartesi ve pazar günleri biraz esneklik oluyor dondurma, börek falan yiyorum ama sınırlı tabii kihadii sizler napıyosunuz gerçi insan bu sıcaklarda oturduğu yerde uyuyası geliyor
şimdi sade türk kahvesi ve 1adet rulo kat yedim kalorisini hesap ettim 31kalori
komşumla karşılıklı içtik diyetteyiz sade içiyoruz kahveyi yanında rulokat
5temmuz günü 60kilo görücem tartıda kendimiii yuppiiiii
ağustosta kaynanam görümcem ve ben tatile gidicekmişiz fethiye ye
zayıflamam lazım o zamana kadar görümcem görmedi beniiii moral olurr bana da zayıflamışsın sözcükleri
ramazanda kilom sabit kalır mı verir miyim bilemiyorum 2kilo gitse benden süperi yok
58 kilo olurum o zaman veeeeeee hedefim 55 sonrası spor salonuna kontejyan dolmadan girebilirsem taş gibi hatun olucammmm
yazıdm çizdim kızlarr boş kalmamalı burasııııı
cnm tebrikler ya azmine hayranım daha öncede söylemiştim
benim diyet iyi gitmiyor sürekli başağrıları yaşıyorum eşimde diyettesin bişey yemiyosun diyip duruyo kızdırıyo benii
62 temmuza kadar olurum cok sıkmıcam kendimi bende 58 gibi olunca 2.cocugu düşünücem az kiloyla hamile kalmak istiyorum bakalım kısmet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?