Sevgili günlük ... 70 kg.ile başlayalım

kızlarrr hesap kitap boğuştum daha önce matamatikle hiç bu kadar yakın olmamıştım

veee bu aylık kilo verme 1.liğini tekrarlıyoruz ona göre (unuttuğum gözden kaçırdığım bilgiler var ise affola :)

5 Temmuz cuma günü tartıda göreceğimiz 4kilo eksik kilomuz ona göreee, zaten sonra ramazan geliyor ama yine tekrarlanacak, sevdim ben bu işi

babasininkelebee-58
lamekan ---------60.4
guler100---------60.2
cezmut ----------61.4
yasmis ----------62
aysun ----------61.9
gulos ------------bildirim yok
eliFeyza --------bildirim yok

Son düzenleme:

valla tatlım ben şimdiye kadar tartıda ne gördüysem onu yazdım da o yüzden sordum :26: regl oldugumdada fazla çıktıysam onu yazdım sonuncu olduğum haftalar ondandı :26:bence regl çok fazla gözümüzde büyütüyoruz gibi çünkü geçen aydı sanırım güler100 regline rağmen kilo vermişti biz kendimizi tutamazsak herşeyi bahane buluruz kendimize
bize mart ayındaki gibi bi azim lazım artık yaaaaa

canım emeğine sağlık valla geçen hafta ben yapmıştımda ne uğraşmıştım gene de yanlış yazmıştım zor iş :44:
ayyy çok heyecan verici kilolar var tabloda umarım bu ay ipi sıkı tutarız hep beraber kızlar yaaa biran önce varmak istiyorum artık hedefe ama bu gece gene çoook feci beslendim :18:artık yazmaya utanıyorum hergün boş boş yiyorum

hiçççte birincilik için uğraşmamışken iyi oldu bu gaz bana son hafta çoşmasaydım hedefime varmış olurdum eminim
bence son zamanlarda hepimiz burdan koptuğumuz için istediğimiz sonucu alamadık...azıcık daha çabalayalımda temmuz 5 ramazan öncesi iyi bir tabloyla karşılaşalım hadi bayanlar

Son düzenleme:

evet bu hafta da regl idim yine de 400gr verdim hemde kaçamaklarım varken 2gün diyet 3gün kaçamak yaptım
geçen haftalardaa çook dikkat ettim regl iken baya kilo gitmişti

eveeeeet bu ay bir ilk yapmak istiyorum o 4kiloyu veren ilk ben olmak istiyorum
bir tane tunik almam lazım acilen hamilelik yattı ne de olsa eski eski giyiniyorum yaaa
42-44 bedendim kışın şimdi 40beden alıcam inşallah 60kilo olayım

evet buraya bağlı kalamadığımız için hevesimiz gitti iştahımız açıldı resmen. bugün hiiiç iştahım yok canım hiçbir şey çekmiyor çikolata bile amann ne güzell. akşam yine kaynanama gidiyoruz kaynatamda geliyor memleketinden. kaynanam neler döktürür şimdi
içli köfteler dolmalar ama eğer bu kararla olursam yemem bile koyarım önüme yoğurt onu yerim
akşam yazarım artık

cezmut canım reglden önce ödemle alıyorsun kilo ama denedim regl döneminde daha kolay veriyorsun daha hızlı çalışıyormuş canım metabolizma adetlerin düzenliyse adetten 1 hafta önce ödem attıran çaylara başla ve adet sonuna kadar günde 2 hiç aksatma denedim çünkü bunu diyetisyenimle ben. bide benim hem insülin direncim hem pkom kilo almamı kolaylaştırıyor aldığım hormon ilaçlarıda cabasıydı geçen ay ama regl döneminde çok dikkat ederek 1 kilodan fazla vermiştim. şimdi yine reglim dünden bugüne 200gr fark etmiş mesela eksideyim.

şu tatlı krizleri için özellikle regl döneminde sabah aç akşam yatmadan çubuk tarçın çayı öneririm canım 1 su bardağı suda 1 çubuk tarçın 1 karanfili kaynatıp 4-5 dk sonra ılıyınca 2 çay kaşığı bal içiyorsun (ben çok tatlı içemedim 1 çay kaşığından az bal koydum) acaip kesti benim tatlı isteğimi zaten sürekli içmeyin diyorlar regl döneminde o çikolata isteğinin fazla olduğu günlerde 4 gün falan yapıyorum bunu ben. bu ay 1 eti browni intense ve dün 2 top sade dondurma yedim sadece. arkadaşla konuştuk geçen günde canınız tatlı çektiğinde 1 top sade 1 top meyveli dondurma yeyin sütlü tatlıya göre bile daha hafif kendinize eziyet edip sonra çikolata şerbetli tatlıya saldırmayın demiş. magnum kornet gibi dondurmalar yerine kutu dondurma alın demiş ben aoç dondurması var ankarada ondan alıyorum 100 gr 150 kalori yada kesme maraş falan yada vanilyalı meyveli kutu dondurmalar artık.

ben bide regl döneminde kendi yaptığım reçellerden koyuyorum kahvaltıya 1 çay kaşığı çilek reçeli uzun saatler yatıştırıyor tatlı isteğimi. ben daha önce midem bulanana kadar çikolata tatlı yerdim regl döneminde.

bugün örnek bir diyet menüm oldu nihayet kaynanama gittik ve gitmeden önce kendi kendime dedimki içli köfte, baklava bile olsa yemicem dedim, en kötüsüne hazırladım kendimi en dayanamadığımı koydum aklıma veeeee uydum
ilk defa kaynanama gidipte en ufak kaçamak yapmadan geri geldim evime çoook şükür
sarma sarmış çook güzel kokuyordu ve kaynatam ne lokumlar getirmiş bi görseniz, cezerye, sarma tatlısı(baklava gibi)
yemedim!!!

bugün kalori hesaplamadım çünkü biliyorum süperiiimm

3litre su
3kupa yeşilçay
kahvaltı: 10:30
20gr tam buğday ekmek, 15gr yağlı peynir, 1salatalık, 1domates
ara: 12:30
yeşilçay, 1 kuru incir
öğle: 14:30
125gr yoğurt keten tohumlu, 1kaseden az bezelye yemeği
aram olmadı o sıra kaynanama gittik
akşam 17:15
1tabak semizotu yemeği, sarımsaklı yoğurt ile beraber
ara
19:00 yeşilçay, 5taze kayısı
21:30 yeşilçay, 1yeşil elmaaa

şimdilik bu kadar bu gece 2gibi yatıcaz
gece 11:30da acıkırım illa 1havuç ya da 1 salatalık yicem
amin

aslında o hafta ben zaten 62 kg daydım 61 değil. yani 1 ayda en azından aynı kg da kalmışım diye şükrediyorum

ellerine sağlık. allahın izniyle bu kez 5 temmuz a kadar 58 i görüceem

regl konusunda birşeyler yazacaktım ama yasmis arkadaşımız yazmış. yazdıklarına katılıyorum

sabah kahvaltıya üşendim
1 kase erişteli yeşil mercimek çorbası içtim

ara
10 fındık

öğle biraz ekmek (bayattı dışını tırtıkladım)
5 tane minik patlıcan ızgarada pişmiş

ara
2 kayısı
10 çilek
1 şeftali

akşam
2 tane but ızgarada pişmiş
1 kase cacık
1 tabak salata
biraz ekmek

ara
2 bardak çay (tek esmer şekerle)
yeşil çay

gün içinde 4 saat evin içinde dolanıp durdum
2 lt den fazla su

heeeyyyy, millet! nerdesiniz yahuu

herkes birbirine küstü sanırım. kimse 1 ayda 4 kg veremeyince........

sabah
2 dilim etimek
domates, salatalık
5 tane siyah zeytin
üçgen peynir

ara
2 bardak esmer şekerle çay

ara
yarım kase yeşil mercimekli erişteli çorba

ara
1 koca tabak karpuz

ara
havuç

akşam
1 kase toyga çorbası

ara
1 bardak esmer şekerle çay
ufacık 1 dilim havuçlu tarçınlı kek

misafirim vardı o yüzden yedim keki de. ben bi yere gittim misafirliğe kadın siyah çay bile içmedi.(sormadım ama bitki çayıydı sanırım içtiği) bize de sütlü tatlı ve börek ikram etti sağolsun. börekten de pastadan da kızıma yedirdim. yeniden getirdi kızıma diye. arada da çaktırmadan göbeğime bakıyor. sonra getirdiği tabağa dokunmadım. yeseydin ya, birşey yemedin dedi.çook sinir olmuştum

bu arada 2 lt su içtim. 1 saat kadar markette dolandık arkadaşla. eve geldim, bi koşturmaca kek, bulaşık, reçel yaptım, wc banyo yıkadım

öğle olmayınca çok fazla ara oldu tabi

keki yağsız yaptım, ceviz koydum içine

1000 kalori altı olmuş

kızlar hayırdır kimse gelmemiş buraya. ben 3 gündür drla uğraşıyorum adet oldum tutmamış aşılamam ankarada çok meşhur bi prof vardı tüp bebek konusunda uzman tutmazsa ona gidecem demiştim cumartesi gittim. çok rahatlattı beni bugünde yeni aşılama için rapor çıkardım kan tahlillerimi yaptırdım tekrardan geldim. perşembe kontrole gitcem diyete devam tabiki kilo vermen çok iyi olmuş hala bırakmaman daha iyi kilo vererek biçok hormon değerini normale döndürmüşsün dedi.

hastanede olunca bu saate kadar bide aç gitmem lazımdı şeker tahlili için bi simit bi meyve suyuyla kahvaltı yaptım geldim evde tartıldım hemen cumartesi sabah tartılmıştım en son ve güzel rakamlar gördüm kızlar

bir sürü problem çıktı sgk ya bile gittim ilaçlarımın dozunda bi yanlışlık olmuş geçen aydan ilacı karşılamıyor sgk gidin düzelttirin dediler. ordan oraya in çık bayağı bi spor yaptım sayelerinde
şimdide ara ve kaçamak yapcam 100gr sade dondurmayla :131: sonra bide elma arası yaparım sonra yeşil çay incir arası akşam yemeği yerim eşimle simit çok geldi bana hala tokum akşamada eşime pilav var bende yanına ıspanak yapayım karpuzla yerim

hayalet topic olmuş yine burası dün kimse girmemiş buraya kızlar nerdesiniz özledim ama gelin. hadi ama siz olmadan motive olamıyorum ki ben
kahvaltım müsli ve 1 çay bardağı süt

cumadan beri sayfa sayımız bile değişmemiş kızlarrrr
biz pazar akşamı kaynanamda kaldık dün akşam geç vakitte geldik ama telden girmiştim baktım hareketlilik yoook

valla kızlar 2-3 gün girmedim diyee sanmayın kaçamaklardayım.. süperim süperrr
bugün sabah yürüyüşede başladım çok şükür çok dikkat ediyorum
bu hafta 63.0 ile 63.5 arası bekliyorum veee hiç zor değil olacak
ayın 1.si olmaktan şimdiden gurur duyuyorum kendimleeee
hadii gaza gelin millet nerelerdesiniz
lamekan aysun cezmut eliFeyza

ımhh toyganın tadına doyulmaz valla ilk nişanlıyken tattım vee bayıldım ama ben pek güzeel yapamam tutturmak çok zorr bacım biliyosan anlat yaz banaa

ben siyah çayı 3bardak falan içiyorum:26:

Son düzenleme:
kızlar ben bu hafta çok kararlıyım pes etmek yok cumartesi ve pazar günleri biraz esneklik oluyor dondurma, börek falan yiyorum ama sınırlı tabii ki hadii sizler napıyosunuz gerçi insan bu sıcaklarda oturduğu yerde uyuyası geliyor
şimdi sade türk kahvesi ve 1adet rulo kat yedim kalorisini hesap ettim 31kalori
komşumla karşılıklı içtik diyetteyiz sade içiyoruz kahveyi yanında rulokat

5temmuz günü 60kilo görücem tartıda kendimiii yuppiiiii
ağustosta kaynanam görümcem ve ben tatile gidicekmişiz fethiye ye
zayıflamam lazım o zamana kadar görümcem görmedi beniiii moral olurr bana da zayıflamışsın sözcükleri
ramazanda kilom sabit kalır mı verir miyim bilemiyorum 2kilo gitse benden süperi yok
58 kilo olurum o zaman veeeeeee hedefim 55 sonrası spor salonuna kontejyan dolmadan girebilirsem taş gibi hatun olucammmm

yazıdm çizdim kızlarr boş kalmamalı burasııııı

cnm hakkında hayırlısı umarım aşılaman tutar nurtopu gibi bir bebişin olur

cnm tebrikler ya azmine hayranım daha öncede söylemiştim
benim diyet iyi gitmiyor sürekli başağrıları yaşıyorum eşimde diyettesin bişey yemiyosun diyip duruyo kızdırıyo benii

62 temmuza kadar olurum cok sıkmıcam kendimi bende 58 gibi olunca 2.cocugu düşünücem az kiloyla hamile kalmak istiyorum bakalım kısmet

teşekkür ederim arasıra o azim denilen şahıs uğruyorr sonra bi bakıyorum toplamış valizini gidiyor
bu ara iyiyim çünkü 38 beden eteğimi deneyip duruyorum popodan inmiyor aşağı eteğim yukarda kalıyor pileleri açılıyor
onun içine sığana kadar devamm
bu arada 44beden eteğimi daraltırcam terziye çook bol geliyor olmuyor
pantolonlarımdan ise 1tanesi bol geldiği için giyemiyorum bu durum ççoooooooook hoşuma gidiyor

bende de akşama doğru bir baş ağrısı oluyor diyete ilk başladığım günlerdeki gibi
hiç aç kalmıyorum ama sıcaklarında etkisi olabilir

62bile kar tabii hiç verememektense

kahvaltı 8:00
Doygun Tam Buğday Ekmek 25 GRAM 48
Sütaş Tam Yağlı Beyaz Peynir 17 GRAM 45
Salatalık (hıyar) 1 ADET 11
Domates 1 ADET 14

ara 10:00 Domates 1 ADET 14
Yumurta Sarısı 1 ADET 65

öğle 13:00
Zeytinyağlı Taze Fasulye 1 PORSİYON 200

ara 13:30 Türk Kahvesi (sade) 1 FİNCAN 0 , Rulokat 1 ADET 31
15:00 Taze Kayısı 70 GRAM 34
16:30 Karpuz 1 DİLİM 132

akşam 18:00
Zeytinyağı 10 GRAM 93 (biber kavurdum çok yağlı oldu ve açtım yedim ama abartmadım dolu 1tabak değildi)
Yoğurtlu Biber 1 PORSİYON 210

ara 21:30
Kiraz 80 gr 58

Toplam : 955 kal.

Yürümek (Asfalt) 40 dak 205

kızlar ben geldimmm
uzun süredir uzak kaldım burdan ama heppp aklımdaydınız ama kimse eskisi gibi paylaşmamış :44:
evde temizlik hala bitmedi dün akşam halılar geldi yıkamadan bide baktım ıslak koymuşlar poşete kokmuş halımın biri hemen sabah aradım geldiler tekrar aldılar diğer halılarda ıslaktı gece farkettim 2 saat onlşarı balkona sermekte uğraştım tek başıma bide hepsi büyük ve çook ağırlar jillianı aratmadı bana
bu arada kardeşimde burda hala ve her sabah kahvaltıda toplanıp kardeş buluşması yapıyoruz ve neler yiyorum neler bi kamera olsada çekse beni midem çatlıyo 2. hafta oldu bu. çook kızıyorum kendime ama onlar yerken hem yalnız kalmasınlar diye hemde dayanamadığım için boll boll yiyorum her sabah tartılıyorum:26: gramlar biraz yukarıda gösteriyo ama çook ta fark olmuyo hayret ama böyle devam ederse birden kilo almaktan korkmaya başladım
eve bolll boll çikolatalar çerezler aldık gene bugün alışveriş günü idi
ne zamandır yeşil çayda içemiyordum şimdi demledim 2 kupa içtim özlemişim
sanırım kardeşim gidene kadar ben kendime gelemeyeceğim bu gece kendiimi frenledim yemeden yatıcam kısmetse bari sabah tartı beni mutlu etsin
amaaaa haftaya ben birinciliğe koşarım söyliyim tabi regl.de geliyo tatlı aşermelerim umarım olmazda suuu gibi gider kilolar artık 64leri görmeliyim ya hep 65 sonu 66 civarı oynuyorum :26:
bu arada herkesten bolll boll iltifatta alıyorum yani
ne kadar incelmişim çoook zayıflamışımhatta kardeşim beni 2 aydır görmemişti ilk geldiğinde ağzı açık kaldı konuşamadı ne olmuş sana böyle ne yaptın deyip durdu bugünde beni şöyle bi süzmüş abla iyice belin kopacak gibi duruyorsun dedi ama benim hala biraz göbeğim var iyice gidene kadar mutlu olmam 60 şart
bide kaynanamda herkese benim gelin manken gibi oldu bilgisayara bi cd takıyo 20dk onunla hopluyo diyomuş beni gören soruyo o nasıl cd bizede ver diye
ay ne çok yazdım çoook muhabbet birikmiş
ama kendime dur demenin zamanı geldi bence yeme konusunda bu cuma ne olur tartıda hiçç bilmiyorum ama haftaya ben 65ten kurtulmak istiyorum
hepinizi öpüyorum

sabah kahvaltısı zararsız olur akşama doğru dikkat et canım kilon sabit kalsın bu hafta ona göree ama dediğin gibi jillianın zorluğunu geçti senin bu temizlik işi söz ağızdan çıktı haftaya 1.miz sensin
bu hafta bana rakip olan yok mu aranızda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…