Sevgili için ülke değiştirmek?

aslankralice

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2013
640
934
133
Merhabalar,
Uzun zamandır üyeyim aslında ama bi gün burada konu açacağım hiç aklıma gelmezdi.
Benim 1,5 yıldır süren bir ilişkim var avrupada yaşıyor. Ama o kadar çok seviyorum ki, 31 yaşındayım daha böyle şiddetli sevmedim birini. Ben türkiyede yaşıyorum o avrupada. Şimdi benim sorunum şu ki benim burda bir şirketim var. Fakat ülkedeki durumdan kaynaklı işler de pek iyi değil ben de bi süre ofisi kapatıp evden yürütmeye karar verdim bi süre. Aslında karmaşada burda başlıyor. O avrupaya gitmemi istiyor ama evlenemeyiz bazı özel sebeplerden dolayı. Ben de ondan ayrı kalmak istemiyorum daha fazla. Ama çok korkuyorum. Gidersem kariyerimi şirketimi bırakıp dilini bilmediğim ingilizce de çok konuşulmayan bir yerde alışabilir miyim bilmiyorum. Sonbaharda giderim diye konuştuk. Ben şimdi önümü asla göremiyorum. Eğer gitmezsem eylülde bayiilik alıp kurumsala geçeceğim sektörde. Gitmek beni korkutuyor. Ailemden uzak prda sadece ona bağımlı yaşamak fikri korkutuyor en azından dil öğrenene kadar. Bir yandan da 17 yaşımdan beri çalışıyorum artık yoruldum. Ve ömür çok kısa birbirimizi severken neden ayrı kalalım diyorum. Ama oraya gidersem bu sefer de annemden ayrı kalacağım. Ayrılamıyorum çünkü onu çok seviyorum. Çok iyi anlaşıyoruz çok gülüyoruz. Bana bakabilir de durumu da kötü değil. Ama resmi bir bağımız olmadan da erkeklere ne kadar güven olur? Nolur akıl verin ama eleştirmeden siz yerimde olsanız naparsınız merak ediyorum. Tozpembe gözlüklerle bakacak yaşı geçtim doğru bi insan olduğuna inanıyorum.

Yok hayır evlilik yok birkaç yıl hukuki bi durumdan dolayı evlenemeyeceğiz sadece
Borç meselesi gibi bir şeyse borç bitince evlenirsiniz.
İşinizi yurtdışında online yapabilirmisiniz?Kurumsala geçeceğiniz durumda işleriniz düzelecek mi?
Anladığım kadarıyla siz kalp mi akıl mı diye düşünüyorsunuz.

Evet çok doğru anladınız beni. Maalesef online yapabileceğim bir iş değil. Yani aslında oradayken ayrılsak bile beni asla madur etmez ben de zaten bi ömür sırtımı ona yaslamayı düşünmüyorum tarzım değil. Hatta şey dedi dil öğren mesleğini burda da yaparsın ofis açarız sana dedi. Ben zaten gittiğimde de ona muhtaç olmayacak bir birikimle gideceğim ama korkuyorum yaşayabilir miyim orada diye

Adam avrupadaysa beraber yaşayın hemen evlenmeyin cinmidir kimdir nedir necidir bir tanıyın,ev ortamında,iş hayatında görün tartın zaten hemen imzayı atmayacak olmanız sevindirici.
Her şey güzel ilerlerse zaten evlenirsiniz sonra.
Türkiye’deki işinizi kumandalı yürütebilecek misiniz açık kapı bırakın,geleceğinizi bir kişinin eline vermeyin.
Baktınız olmadı olamadı dönersiniz veya orada kendinize hayat kurarsınız ama hemen evlenmeyin

Ben olsam evlilik durumu netleşene kadar beklerdim. Ülke değiştirince tüm düzeniniz değişecek dil, ev, çevre, kültür, para vesaire.

Adam 1 sene sonra ben evlilikten vazgeçtim ayrılalım dese tek başınıza yurt dışında yapabilecek misiniz mesela psikolojik olarak?

Her şeyi düşünün bence.

Bu devirde babana güven yok bir de elin yurtdışındaki adamına güveneceksin... Baya işsiz fln kalıp sana onun bakmasını bekleyeceksin... İyi cesaret...
Kaç kere görüştünüz bu adamla 1.5 yılda?
Her ay geliyor ve hergün saatlerce görüntülüdeyiz zaten.

Bundan korkuyorum işte. Hiç bir ilişkinin garantisi yok ama ben orda yaşayabilir miyim

Belirsiz, net ve kesin olmayan bir şey için şehir bile değiştirmem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…