- 3 Şubat 2018
- 6.639
- 25.389
- 548
- 28
- Konu Sahibi aslankralice
-
Bence bu planı biraz erteleyip o sırada gitmeyi düşündüğünüz ülkenin dilini öğrenmeye başlayın. Evlilik yolundaki engel kalkana kadar dil kısmını epey halletmiş olursunuz en azından.Bundan korkuyorum işte. Hiç bir ilişkinin garantisi yok ama ben orda yaşayabilir miyim
Ben kendimi kendimden başkasına bırakmayı sevmiyorum.Kendi birikimim varsa,o ülkede de birşeyler yapıp,kendi paramı kendim kazanabileceksem ve aşıksam giderdim.Gitmeden siz de bilemezsiniz bence.Evet çok doğru anladınız beni. Maalesef online yapabileceğim bir iş değil. Yani aslında oradayken ayrılsak bile beni asla madur etmez ben de zaten bi ömür sırtımı ona yaslamayı düşünmüyorum tarzım değil. Hatta şey dedi dil öğren mesleğini burda da yaparsın ofis açarız sana dedi. Ben zaten gittiğimde de ona muhtaç olmayacak bir birikimle gideceğim ama korkuyorum yaşayabilir miyim orada diye
Dile başladım yavaştan zaten. En kötü avrupada yaşayacağım insan gibi yaşayacağım diyorum zatenBence bu planı biraz erteleyip o sırada gitmeyi düşündüğünüz ülkenin dilini öğrenmeye başlayın. Evlilik yolundaki engel kalkana kadar dil kısmını epey halletmiş olursunuz en azından.
Yok ya ne onda ne bende boşanma evlilik falan yok. Daha özel bi durum açıklayamam burda. Seni hatırladım bu arada falcıları konuştuğumuz dönemden selamlar sana :)
Türk mü?Ben yabancı olarak algıladım.Türk erkeği bu
Sizin Türkiye de ki hukuki durumunuz Avrupa da pek geçerli olmaz.Bende herşeyi bırakıp geldim evlilik iyi gitsede ülke değiştirmekten kaynaklı sorunları aşamadım maalesefYok hayır evlilik yok birkaç yıl hukuki bi durumdan dolayı evlenemeyeceğiz sadece
henüz vizeniz yok ama, öyle mi?Bir kaç kere gidince bir yıllık vize çıkıyor, sonrasında da çalışma izni ile
Hastayım şu kadınlarımızın yurt dışında bile Türk erkeği takıntısınaTürk mü?Ben yabancı olarak algıladım.
Ya ayrılalım diyebilir her ilişki bitebilir. Dil öğrenince ben zaten hayatımı kurarım aksi bi durum olursa. Sadece bu yaştan sonra yeni bi ülke yeni bi düzen ve o giderse bunu yalnız göğüslemeyi sen göze alır mıydın? Yapabilir miyim yani? Bu arada bu adamı 3 yıl önce adanada bi falcı söylemiş geçen storymde gördüm ben şok hahahahhaBen de hatırladım kız nick tanıdık geldiiiiiiiiiiiiii
yani cano sen bilirsin de diyelim çıktın gittin adam ayrılalım dedi, o zaman ne yapacaksın? Zaten işi gücü evi barkı bırakıp gideceksin çok radikal değişiklikler olacak, ortada nikah olmadan asla bu işlere kalkışmamalısın. Nikah olmadan iyi gel öylece diyen adama da hiç güvenme bence, Türk erkeği bu güven olmaz yarın öbür gün kendin geldin derse kalırsın.
Doğru düzgün beraber yaşamadığı adamla hemen nikah kıymak bana kabus gibi geliyor. Ben olsam gider bakınırdım adamın oradaki hayatını sosyal çevresini ailesini tanırdım dil öğrenirdim baktım ki adamla anlaşıyorum seviyorum evlenirdim.Ben de hatırladım kız nick tanıdık geldiiiiiiiiiiiiii
yani cano sen bilirsin de diyelim çıktın gittin adam ayrılalım dedi, o zaman ne yapacaksın? Zaten işi gücü evi barkı bırakıp gideceksin çok radikal değişiklikler olacak, ortada nikah olmadan asla bu işlere kalkışmamalısın. Nikah olmadan iyi gel öylece diyen adama da hiç güvenme bence, Türk erkeği bu güven olmaz yarın öbür gün kendin geldin derse kalırsın.
Türk türkü bulurmuş her yerdeHastayım şu kadınlarımızın yurt dışında bile Türk erkeği takıntısınamedeniyetin ortasına gitmiş orada bile ille de Türk olsun kafası.
Ben de aslında böyle düşünüyorum demek yanlış düşünmüyorum. Direkt evlilik beni de korkutuyor hele yabancısı olduğun bir ülkedeDoğru düzgün beraber yaşamadığı adamla hemen nikah kıymak bana kabus gibi geliyor. Ben olsam gider bakınırdım adamın oradaki hayatını sosyal çevresini ailesini tanırdım dil öğrenirdim baktım ki adamla anlaşıyorum seviyorum evlenirdim.
Uzaktan bir insanı ne kadar tanıyabiliriz ki ya manyaksa ya psikopatsa evlen boşan bir sürü prosedür
tabi bunlar seküler kesim için yazdıklarım
Evet vizem yok henüz ben ilk defa önümüzdeki ay gideceğim turistik vizeyle. Evlenmeden çalışma vizesi bir dil okuluna kaydolucam önce 9 aylık bi vizesi var okullarınhenüz vizeniz yok ama, öyle mi?
çalışma izni evlendikten sonra onun üzerinden mi olacak?
soruyorum çünkü ben 1 senelik vize çıksa bile sürekli oturum olarak çıktığını görmedim hiç turistik vizelerin
multi giriş-çıkış olarak çıkar normalde
o yüzden soruyorum.
Hastayım şu kadınlarımızın yurt dışında bile Türk erkeği takıntısınamedeniyetin ortasına gitmiş orada bile ille de Türk olsun kafası.
Ben şu sizin yerinizde olsam uzun boylu Türk olmayan biscolatalardan bulurdum.Bu arada eşim de horluyor yanımda.Türk türkü bulurmuş her yerde
normalde ben de öyle düşünüyorumDoğru düzgün beraber yaşamadığı adamla hemen nikah kıymak bana kabus gibi geliyor. Ben olsam gider bakınırdım adamın oradaki hayatını sosyal çevresini ailesini tanırdım dil öğrenirdim baktım ki adamla anlaşıyorum seviyorum evlenirdim.
Uzaktan bir insanı ne kadar tanıyabiliriz ki ya manyaksa ya psikopatsa evlen boşan bir sürü prosedür
tabi bunlar seküler kesim için yazdıklarım
Terbiyesiz sen kimsin de böyle ithamlarda bulunuyorsun? Asalak sensin. Metresliği de iyi bildiğin belli ama benim bildiğim şeyler değil sen iyi biliyorsun belliYa bi git, özel hukuki durum yüzünden evlenemezmişmiş. Söylemeye çekiniyorsun muhtemelen. Takmışsın belli ki kancayı evli ve zengin adama, ayrılsak bile beni mağdur etmez diyorsun. Sen kendine bile güvenmiyorken elin adamına güveniyorsun öyle mi? Konu gerçek mi sahiden? Yaş gerçek mi? Asalaklığın da bu kadarı. Utandım valla hemcinsin olarak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?