Sevgili için ülke değiştirmek?

Bundan korkuyorum işte. Hiç bir ilişkinin garantisi yok ama ben orda yaşayabilir miyim
Bence bu planı biraz erteleyip o sırada gitmeyi düşündüğünüz ülkenin dilini öğrenmeye başlayın. Evlilik yolundaki engel kalkana kadar dil kısmını epey halletmiş olursunuz en azından.

Ben kendimi kendimden başkasına bırakmayı sevmiyorum.Kendi birikimim varsa,o ülkede de birşeyler yapıp,kendi paramı kendim kazanabileceksem ve aşıksam giderdim.Gitmeden siz de bilemezsiniz bence.

Bence bu planı biraz erteleyip o sırada gitmeyi düşündüğünüz ülkenin dilini öğrenmeye başlayın. Evlilik yolundaki engel kalkana kadar dil kısmını epey halletmiş olursunuz en azından.
Dile başladım yavaştan zaten. En kötü avrupada yaşayacağım insan gibi yaşayacağım diyorum zaten

Yok ya ne onda ne bende boşanma evlilik falan yok. Daha özel bi durum açıklayamam burda. Seni hatırladım bu arada falcıları konuştuğumuz dönemden selamlar sana :)

Ben de hatırladım kız nick tanıdık geldiiiiiiiiiiiiii

yani cano sen bilirsin de diyelim çıktın gittin adam ayrılalım dedi, o zaman ne yapacaksın? Zaten işi gücü evi barkı bırakıp gideceksin çok radikal değişiklikler olacak, ortada nikah olmadan asla bu işlere kalkışmamalısın. Nikah olmadan iyi gel öylece diyen adama da hiç güvenme bence, Türk erkeği bu güven olmaz yarın öbür gün kendin geldin derse kalırsın.

Ya bi git, özel hukuki durum yüzünden evlenemezmişmiş. Söylemeye çekiniyorsun muhtemelen. Takmışsın belli ki kancayı evli ve zengin adama, ayrılsak bile beni mağdur etmez diyorsun. Sen kendine bile güvenmiyorken elin adamına güveniyorsun öyle mi? Konu gerçek mi sahiden? Yaş gerçek mi? Asalaklığın da bu kadarı. Utandım valla hemcinsin olarak.

Yok hayır evlilik yok birkaç yıl hukuki bi durumdan dolayı evlenemeyeceğiz sadece
Sizin Türkiye de ki hukuki durumunuz Avrupa da pek geçerli olmaz.Bende herşeyi bırakıp geldim evlilik iyi gitsede ülke değiştirmekten kaynaklı sorunları aşamadım maalesef

Bir kaç kere gidince bir yıllık vize çıkıyor, sonrasında da çalışma izni ile
henüz vizeniz yok ama, öyle mi?
çalışma izni evlendikten sonra onun üzerinden mi olacak?

soruyorum çünkü ben 1 senelik vize çıksa bile sürekli oturum olarak çıktığını görmedim hiç turistik vizelerin
multi giriş-çıkış olarak çıkar normalde
o yüzden soruyorum.

Ya ayrılalım diyebilir her ilişki bitebilir. Dil öğrenince ben zaten hayatımı kurarım aksi bi durum olursa. Sadece bu yaştan sonra yeni bi ülke yeni bi düzen ve o giderse bunu yalnız göğüslemeyi sen göze alır mıydın? Yapabilir miyim yani? Bu arada bu adamı 3 yıl önce adanada bi falcı söylemiş geçen storymde gördüm ben şok hahahahha

Doğru düzgün beraber yaşamadığı adamla hemen nikah kıymak bana kabus gibi geliyor. Ben olsam gider bakınırdım adamın oradaki hayatını sosyal çevresini ailesini tanırdım dil öğrenirdim baktım ki adamla anlaşıyorum seviyorum evlenirdim.
Uzaktan bir insanı ne kadar tanıyabiliriz ki ya manyaksa ya psikopatsa evlen boşan bir sürü prosedür
tabi bunlar seküler kesim için yazdıklarım

Ben de aslında böyle düşünüyorum demek yanlış düşünmüyorum. Direkt evlilik beni de korkutuyor hele yabancısı olduğun bir ülkede

Evet vizem yok henüz ben ilk defa önümüzdeki ay gideceğim turistik vizeyle. Evlenmeden çalışma vizesi bir dil okuluna kaydolucam önce 9 aylık bi vizesi var okulların

normalde ben de öyle düşünüyorum
hani birlikte yaşamak, ona taşınmak gibi

şirkette de işler kötü gidiyor demiş
online yapabileceğim şeylere ağırlık vermek, dil öğrenmek, avrupada ne yapabilirim ona bakmak..bunlar olabiliecek şeyler.

ama öyle adama "ben buraya geldim evlenmek zorndayız, düzenimi bıraktım gurbete geldim ühhüüü" enerjisi vermeyecek
kendisi de o kafaya girmeyecekse

fakat
bu hukuki engel ne alaka ? bana tuhaf geldi (evlenmeye hazır değiliz, ilişkimiz o kıvamda değil dese, normal bulucam)
ayrıca işinin kapasitesini tam çözemedim
ayda ne kadarlık iş yapan/yapmayı öngürdüğü bir işten ne gibi bir standarttan bahsediyor (burada) bu kısım da önemli
anneden ayrılmak demiş ki oraya güldüm zaten...daha neler.

Terbiyesiz sen kimsin de böyle ithamlarda bulunuyorsun? Asalak sensin. Metresliği de iyi bildiğin belli ama benim bildiğim şeyler değil sen iyi biliyorsun belli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…