Sevgili Kaynanam:)

samyyard

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
17 Haziran 2018
53
14
38
Merhabalar, arkadaslar kalçamda yaşadığım çıkık problemi nedeniyle zor ve sıkıntılı günler yaşıyorum. ağrılı ve zor zamanlar benim için. ailem ve eşim her türlü destekler saolsunlar. 20 gün raporlu olarak evde yattım.

benim takıldığım şu; kaynanamlar bu zamanlarda beni sıkça aradılar, sordular. ancak ziyarete gelmediler. yaklasık 6 saatlik mesafe. kaynanam , esime gelir biz de bakarız demiş , esim de ameliyat vs şuan için yok, gerek olmaz demis. açıkçası insan bir geçmis olsun ziyareti , nasıl oldun görmeden yapamadık demelerini bekliyor.

sizce gelmezlerse nasıl bir tavır sergilemeliyim?uygun yer ve zamanda bu kırgınlığı nasıl dile getirmeliyim?siz bu ve benzeri bi durum ile karşılaştınız mı? süreci nasıl yönettiniz?

ya da cok mu büyütüyorum?

Gelmelerinin bu süreçte sana ne gibi bir faydası var? Yemek,ev temizliği ,çamaşır yıkama konularında gelmemeleri gelmelerinden daha faydalı çünkü 1 ölçü faydaları varsa 2 ölçü zararları olacak.Aramislar,sormuşlar ,ilgilenmisler bence üstlerine düşeni yapmislar

Sana geçmiş olsun demeleri için 6 saat yol gelmelerini mi istiyorsun. Hem de eşin gelmeyin demişken. Alkollüyken falan açmadıysan bu konuyu dalga geçiyorsun demektir. Ya da sen de premses sendromuna yakalananlardansin. El insaf yani.

6 saatlik yoldan gelecekler, e bir günde git gel de yapılmaz, mecbur kalacaklar. Yemekti, oydu buydu hizmeti kim yapacak?
Geldikten sonra eşiniz - o kadar yol geldiniz, bir kaç gün kalın, diyecek.
Sonra siz - bi geçmiş olsuna geldiler, günlerce kaldılar, hasta halimle hizmet beklediler diyeceksiniz

Bence küsün birkaç sene görüşmeyin. İnsanlarda rahat etmiş olur.

Lütfen saçmalamayın. İnsanlar yatan hastaya rahatsızlık vermek istememiş aramış sormuşlar.
Sizede geçmiş olsun bu düşünceleri bence bırakın sağlığınıza odaklanın.

Millet gelmesinden sikayet eder siz gelmemesiden mi :) bu arada gecmis olsun. Bir sey demeyin bence gerek yok.

:)) cok tesekkür ederim.. şöyle düşünüyorum , aynı durumda olsak ve gitmesem nasıl olurdu?

abartmasanız..
birde insanlara kırgınlık belirtmek falan..
abartıyor muyum acaba bende kendimi sorguluyorum aslında. ancak kendimi karşı tarafa ne kdar değersiz hissettirirsem o kadar değer görülüyor gibi geliyor. yani bu olayda net bi tavır ile ilerideki olayları şekillendirebilirim , önünü kesebilirim gibi gibi..

Son düzenleme:
:)) cok tesekkür ederim.. şöyle düşünüyorum , aynı durumda olsak ve gitmesem nasıl olurdu?

Ayni durumda olsa siz gitmeseniz olay olurdu o kesin :))) birakin oldugu yerde kalsin :) bir de zaten esiniz gerek yok gelmeyin demis cok takilmayin bence.

Ne güzel sürekli sormuşlar hatta gelelim biz bakalım demişler daha ne?Eşiniz istememiş onlarda gelmemiş bu da çok güzel bir davranış rahatsız etmek istemediler muhakkak.Şimdi gelseler en az birkaç gün kalacaklar siz rahat edebilecek misiniz?

Eşinizin ailesi çok anlayışlı insanlarmış. Düzenli arayıp sormuşlar ne güzel. Eşiniz gelmeyin demiş, daha niye gelsinler. Gelip de yük olmak istememişlerdir.
Ayrıca geçmiş olsun dileklerini iletmek için 6 saatlik yoldan gelmeleri ile ilgili bir beklentiniz olmasın. Lafım size degil yanlış anlamayın ama genel olarak böyle bir tavır bana şımarıkça gelir.

edemeyeceğim. yani biseylere yetişmek , elimden geleni yapmak isteyeceğim , daha cok yorulacağım .. şunada takılıyorum, kalçamda bu sorunu yaşamıyor olsaydım, sömestr tatilini fırsat bilip mutlaka gelirlerdi..

Gelip başına ekşiyip iş yapmayıp bide senden hizmet beklerlerse ne olacak. İnsan kaynanam gelmesin diye dua eder, senin tavrın değişik olmuş. Annem yanımda olsun yeter. Kaynanayı ne yapayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…