Sana geçmiş olsun demeleri için 6 saat yol gelmelerini mi istiyorsun. Hem de eşin gelmeyin demişken. Alkollüyken falan açmadıysan bu konuyu dalga geçiyorsun demektir. Ya da sen de premses sendromuna yakalananlardansin. El insaf yani.Merhabalar, arkadaslar kalçamda yaşadığım çıkık problemi nedeniyle zor ve sıkıntılı günler yaşıyorum. ağrılı ve zor zamanlar benim için. ailem ve eşim her türlü destekler saolsunlar. 20 gün raporlu olarak evde yattım.
benim takıldığım şu; kaynanamlar bu zamanlarda beni sıkça aradılar, sordular. ancak ziyarete gelmediler. yaklasık 6 saatlik mesafe. kaynanam , esime gelir biz de bakarız demiş , esim de ameliyat vs şuan için yok, gerek olmaz demis. açıkçası insan bir geçmis olsun ziyareti , nasıl oldun görmeden yapamadık demelerini bekliyor.
sizce gelmezlerse nasıl bir tavır sergilemeliyim?uygun yer ve zamanda bu kırgınlığı nasıl dile getirmeliyim?siz bu ve benzeri bi durum ile karşılaştınız mı? süreci nasıl yönettiniz?
ya da cok mu büyütüyorum?
Millet gelmesinden sikayet eder siz gelmemesiden mi :) bu arada gecmis olsun. Bir sey demeyin bence gerek yok.
sonuna kadar haklı bir yorumSana geçmiş olsun demeleri için 6 saat yol gelmelerini mi istiyorsun. Hem de eşin gelmeyin demişken. Alkollüyken falan açmadıysan bu konuyu dalga geçiyorsun demektir. Ya da sen de premses sendromuna yakalananlardansin. El insaf yani.
abartıyor muyum acaba bende kendimi sorguluyorum aslında. ancak kendimi karşı tarafa ne kdar değersiz hissettirirsem o kadar değer görülüyor gibi geliyor. yani bu olayda net bi tavır ile ilerideki olayları şekillendirebilirim , önünü kesebilirim gibi gibi..abartmasanız..
birde insanlara kırgınlık belirtmek falan..
:)) cok tesekkür ederim.. şöyle düşünüyorum , aynı durumda olsak ve gitmesem nasıl olurdu?
edemeyeceğim. yani biseylere yetişmek , elimden geleni yapmak isteyeceğim , daha cok yorulacağım .. şunada takılıyorum, kalçamda bu sorunu yaşamıyor olsaydım, sömestr tatilini fırsat bilip mutlaka gelirlerdi..Ne güzel sürekli sormuşlar hatta gelelim biz bakalım demişler daha ne?Eşiniz istememiş onlarda gelmemiş bu da çok güzel bir davranış rahatsız etmek istemediler muhakkak.Şimdi gelseler en az birkaç gün kalacaklar siz rahat edebilecek misiniz?
Gelip başına ekşiyip iş yapmayıp bide senden hizmet beklerlerse ne olacak. İnsan kaynanam gelmesin diye dua eder, senin tavrın değişik olmuş. Annem yanımda olsun yeter. Kaynanayı ne yapayımMerhabalar, arkadaslar kalçamda yaşadığım çıkık problemi nedeniyle zor ve sıkıntılı günler yaşıyorum. ağrılı ve zor zamanlar benim için. ailem ve eşim her türlü destekler saolsunlar. 20 gün raporlu olarak evde yattım.
benim takıldığım şu; kaynanamlar bu zamanlarda beni sıkça aradılar, sordular. ancak ziyarete gelmediler. yaklasık 6 saatlik mesafe. kaynanam , esime gelir biz de bakarız demiş , esim de ameliyat vs şuan için yok, gerek olmaz demis. açıkçası insan bir geçmis olsun ziyareti , nasıl oldun görmeden yapamadık demelerini bekliyor.
sizce gelmezlerse nasıl bir tavır sergilemeliyim?uygun yer ve zamanda bu kırgınlığı nasıl dile getirmeliyim?siz bu ve benzeri bi durum ile karşılaştınız mı? süreci nasıl yönettiniz?
ya da cok mu büyütüyorum?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?