Sevgili Kaynanam:)

Gelip başına ekşiyip iş yapmayıp bide senden hizmet beklerlerse ne olacak. İnsan kaynanam gelmesin diye dua eder, senin tavrın değişik olmuş. Annem yanımda olsun yeter. Kaynanayı ne yapayım
kafamdaki ikilemler bunlardı, bi yandan dediğiniz gibi gelseler rahat edemeyeceğim bir yandan kaynanam boyle bi durum yaşasa ben gitmesem konunun nerelere gidebileceği...

6 saatlik mesafe ve eşiniz gelmeyin demiş yani adamlar neden gelsinler? bir de sizin aileniz geldi mi? onlar geldiyse ev ultra kalabalık olmasın istemişlerdir. onları düşünceli sizi şımarık buldum.

vallahi şımarık bi insan değilim . karşı taraf sürekli ilgi , aranma bekliyorsa , yeri gelince biz gelinlerinde beklemesi hakkı değil mi?

Ne güzel anlayışlı davranmışlar işte eşin istemeyince gelip rahatsız etmeyelim demişler.Ee gelselerdi o zaman da istemediğimiz halde hasta olduğum halde geldiler diye dert yanardınız

kafamdaki ikilemler bunlardı, bi yandan dediğiniz gibi gelseler rahat edemeyeceğim bir yandan kaynanam boyle bi durum yaşasa ben gitmesem konunun nerelere gidebileceği...
Nereye giderse gitsin konu yada onlar ilgi bekliyorsa beklesin önemli olan saygıdır başkalarının düşüncelerine göre hareket edemeyiz yada memnun etmek için.Ben sizin kv nizi çok taktığınızı gözünüzde çok büyüttüğünüzü düşünüyorum

Geçmiş olsun öncelikle. Gelmeyin denmiş, onlar da arayıp sorarak ilgilenmeye çalışmışlar. Hiç bunlara takılmayın. Aşırı beklenti sadece kişiyi mutsuz eder..Eğer tavır yaparsanız vs en çok siz kendinizi yıpratmakla kalırsınız..

evet cok doğru soyluyosunuz, sürekli açık kovalayarak artık kendimi tettikte hissettiriyor:) Davranıslarım ona gore şekillenmeye basladı. kendi doğrularım değilde şoyle olsa nasıl olurdu, boyle desem nasıl olurdu haline gelmeye başladım. ve 6 saatlik mesafe var. ve ben bu ilişkiyi yönetirken bocalıyorum

daha rahat olmalıyım sanırım , daha içten..

Ameliyat olmamışsın, arayıp sormuşlar bence yeteri kadar ilgilenmişler. Eşin de gerek yok demiş kendince dertleri sıkıntıları vardır onların da her halde bence gereksiz yere kafanda kurma. Sıkıntı yapma.

6 saatlik yol böyle bir sebepten çekilmez... ameliyat olmamışsın doğum yapmamışsın ellerinde çiçekler kapında mi beklesinler..

6 saatlik yol böyle bir sebepten çekilmez... ameliyat olmamışsın doğum yapmamışsın ellerinde çiçekler kapında mi beklesinler..
hak veriyorum size. peki ben boyle bi durumda gitmesem?

Surekli ayni seyi soruyorsunuz demek ki istediğiniz aslinda ziyaretleri degil. Siz gitmeseniz problem çıkarabilirler ama bu yine de gelmelerini istemenize sebep degil ki anlamadim ben dert ettiğiniz kismi.
Sukur namazi kilacaginiz yerde dertsiz basiniza dert arıyorsunuz inanamadim cidden.

Kaynana gelmeyince sorun yok ama sen gitmesen ohooooo... yılın en vicdansız gelini ilan edilirdin :)

Peki olmamış bişey üzerinde düşünüp neden bi yargıya varmaya çalışıyorsunuz orayı anlamadım gitmeye bilirsiniz çünkü çok normal, onlarda gelmedi çünkü çok normal arayıp sorup ilgilenmişler eşiniz gelmeyin demiş.
burada çok konu okuduk kayınvalidem geliyor gelme dediğimiz halde diye.

öncelikle geçmiş olsun.

evli değilim ama açıkçası buradaki konuları okudukça görüyorum ki bazen sahiden kayınvalideler konusunda fazla alıngan olunuyor.
bu kadar açık konuşuyorum çünkü bırakın evli olsam kayınvalidemin annemin bile gelmesini istemezdim mecbur değilsem.
yani 6 saatlik bir mesafedeler diyorsunuz. bu karda kışta çok da yakın bir mesafe sayılmaz. yolda başlarına birşey gelir diye endişelenirdim (havadan konuşmak kolay diyebilirsiniz belki ama çok ciddi bir kaza geçirip sırf bu yüzden anne/babama haber vermemişliğim var. yaralanmadıysam da ciddi bir sarsıntı geçirmiştim.).

kaldı ki gelmeyi teklif etmişler ama eşiniz istememiş. e, sık sık arayıp halini hatrını da sormuşlar.
neden onca yolu kalkıp gelmelerini istiyorsunuz ki... gelseler nereden baksanız bir hafta kalmaları gerekir. sonuçta gelip ertesi gün dönebilecekleri bir mesafeden bahsetmiyoruz. kış günü hasta halinizle rahatsız etmekten de çekinmiş olabilirler.

bence alınganlık ediyorsunuz. kırgın olmak için bir sebep göremedim ben.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…