vallahi şımarık bi insan değilim . karşı taraf sürekli ilgi , aranma bekliyorsa , yeri gelince biz gelinlerinde beklemesi hakkı değil mi?sonuna kadar haklı bir yorum
kafamdaki ikilemler bunlardı, bi yandan dediğiniz gibi gelseler rahat edemeyeceğim bir yandan kaynanam boyle bi durum yaşasa ben gitmesem konunun nerelere gidebileceği...Gelip başına ekşiyip iş yapmayıp bide senden hizmet beklerlerse ne olacak. İnsan kaynanam gelmesin diye dua eder, senin tavrın değişik olmuş. Annem yanımda olsun yeter. Kaynanayı ne yapayım
6 saatlik mesafe ve eşiniz gelmeyin demiş yani adamlar neden gelsinler? bir de sizin aileniz geldi mi? onlar geldiyse ev ultra kalabalık olmasın istemişlerdir. onları düşünceli sizi şımarık buldum.
Ne güzel anlayışlı davranmışlar işte eşin istemeyince gelip rahatsız etmeyelim demişler.Ee gelselerdi o zaman da istemediğimiz halde hasta olduğum halde geldiler diye dert yanardınızedemeyeceğim. yani biseylere yetişmek , elimden geleni yapmak isteyeceğim , daha cok yorulacağım .. şunada takılıyorum, kalçamda bu sorunu yaşamıyor olsaydım, sömestr tatilini fırsat bilip mutlaka gelirlerdi..
Nereye giderse gitsin konu yada onlar ilgi bekliyorsa beklesin önemli olan saygıdır başkalarının düşüncelerine göre hareket edemeyiz yada memnun etmek için.Ben sizin kv nizi çok taktığınızı gözünüzde çok büyüttüğünüzü düşünüyorumkafamdaki ikilemler bunlardı, bi yandan dediğiniz gibi gelseler rahat edemeyeceğim bir yandan kaynanam boyle bi durum yaşasa ben gitmesem konunun nerelere gidebileceği...
Geçmiş olsun öncelikle. Gelmeyin denmiş, onlar da arayıp sorarak ilgilenmeye çalışmışlar. Hiç bunlara takılmayın. Aşırı beklenti sadece kişiyi mutsuz eder..Eğer tavır yaparsanız vs en çok siz kendinizi yıpratmakla kalırsınız..Merhabalar, arkadaslar kalçamda yaşadığım çıkık problemi nedeniyle zor ve sıkıntılı günler yaşıyorum. ağrılı ve zor zamanlar benim için. ailem ve eşim her türlü destekler saolsunlar. 20 gün raporlu olarak evde yattım.
benim takıldığım şu; kaynanamlar bu zamanlarda beni sıkça aradılar, sordular. ancak ziyarete gelmediler. yaklasık 6 saatlik mesafe. kaynanam , esime gelir biz de bakarız demiş , esim de ameliyat vs şuan için yok, gerek olmaz demis. açıkçası insan bir geçmis olsun ziyareti , nasıl oldun görmeden yapamadık demelerini bekliyor.
sizce gelmezlerse nasıl bir tavır sergilemeliyim?uygun yer ve zamanda bu kırgınlığı nasıl dile getirmeliyim?siz bu ve benzeri bi durum ile karşılaştınız mı? süreci nasıl yönettiniz?
ya da cok mu büyütüyorum?
evet cok doğru soyluyosunuz, sürekli açık kovalayarak artık kendimi tettikte hissettiriyor:) Davranıslarım ona gore şekillenmeye basladı. kendi doğrularım değilde şoyle olsa nasıl olurdu, boyle desem nasıl olurdu haline gelmeye başladım. ve 6 saatlik mesafe var. ve ben bu ilişkiyi yönetirken bocalıyorumNereye giderse gitsin konu yada onlar ilgi bekliyorsa beklesin önemli olan saygıdır başkalarının düşüncelerine göre hareket edemeyiz yada memnun etmek için.Ben sizin kv nizi çok taktığınızı gözünüzde çok büyüttüğünüzü düşünüyorum
daha rahat olmalıyım sanırım , daha içten..Geçmiş olsun öncelikle. Gelmeyin denmiş, onlar da arayıp sorarak ilgilenmeye çalışmışlar. Hiç bunlara takılmayın. Aşırı beklenti sadece kişiyi mutsuz eder..Eğer tavır yaparsanız vs en çok siz kendinizi yıpratmakla kalırsınız..
hak veriyorum size. peki ben boyle bi durumda gitmesem?6 saatlik yol böyle bir sebepten çekilmez... ameliyat olmamışsın doğum yapmamışsın ellerinde çiçekler kapında mi beklesinler..
sonuçta 6 saatlik yol, ameliyat yok bisey yok. dimi ama?hak veriyorum size. peki ben boyle bi durumda gitmesem?
Surekli ayni seyi soruyorsunuz demek ki istediğiniz aslinda ziyaretleri degil. Siz gitmeseniz problem çıkarabilirler ama bu yine de gelmelerini istemenize sebep degil ki anlamadim ben dert ettiğiniz kismi.hak veriyorum size. peki ben boyle bi durumda gitmesem?
vallahi şımarık bi insan değilim . karşı taraf sürekli ilgi , aranma bekliyorsa , yeri gelince biz gelinlerinde beklemesi hakkı değil mi?
Kaynana gelmeyince sorun yok ama sen gitmesen ohooooo... yılın en vicdansız gelini ilan edilirdin :)kafamdaki ikilemler bunlardı, bi yandan dediğiniz gibi gelseler rahat edemeyeceğim bir yandan kaynanam boyle bi durum yaşasa ben gitmesem konunun nerelere gidebileceği...
hak veriyorum size. peki ben boyle bi durumda gitmesem?
Merhabalar, arkadaslar kalçamda yaşadığım çıkık problemi nedeniyle zor ve sıkıntılı günler yaşıyorum. ağrılı ve zor zamanlar benim için. ailem ve eşim her türlü destekler saolsunlar. 20 gün raporlu olarak evde yattım.
benim takıldığım şu; kaynanamlar bu zamanlarda beni sıkça aradılar, sordular. ancak ziyarete gelmediler. yaklasık 6 saatlik mesafe. kaynanam , esime gelir biz de bakarız demiş , esim de ameliyat vs şuan için yok, gerek olmaz demis. açıkçası insan bir geçmis olsun ziyareti , nasıl oldun görmeden yapamadık demelerini bekliyor.
sizce gelmezlerse nasıl bir tavır sergilemeliyim?uygun yer ve zamanda bu kırgınlığı nasıl dile getirmeliyim?siz bu ve benzeri bi durum ile karşılaştınız mı? süreci nasıl yönettiniz?
ya da cok mu büyütüyorum?
abartıyor muyum acaba bende kendimi sorguluyorum aslında. ancak kendimi karşı tarafa ne kdar değersiz hissettirirsem o kadar değer görülüyor gibi geliyor. yani bu olayda net bi tavır ile ilerideki olayları şekillendirebilirim , önünü kesebilirim gibi gibi..
Gitmeyin. Öyle bir zorunluluğunuz mu var?hak veriyorum size. peki ben boyle bi durumda gitmesem?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?