Sevgili Kaynanam:)

bırak ne gelsinler diyosunuz cokta haklısınız..

Bazıları gerçekten kaşınıyor. Gelip kalsalar bu seferde hasta ziyareti kısa olur diye dert yanarsınız. Geçmiş olsun demek için 6 saat yol gelinmez.

Arkadaslar tüm cevaplarınız için cok tesekkür ederim. Samimyetle belirteyim ki ciddi anlamda nasıl davranmam konusunda kararsızlıklar yaşıyorum. cevaplarınız ile bu konuya açıklık getirdim ve genel olarak özetlemem gerekirse
sizlerle aynı kanıdayım. gelmelerine gerek yok, ince bir mevzu ve büyütülmeye değmez. ne kadar adım atsam da zamanında değeri bilinmedi,laf sokuldu, yönetilmeye çalışıldım ve hep daha fazlası beklendi.. hatalarım olduysada eşime dolduruşlar ile bana geri döndü. bizde belkide zaman belkide çoğu şeyin çözümü.. tüm cevaplar için tekrar tesekkürler..

Bırakın şu saçmaları Allah askina ya

Eşiniz gerek yok demiş belki onlarda ona kırıldı

Bana kalırsa kırılıcak bir durum yok ortada. Ama siz kırıldıysanız bilemiyorum karşı tarafta sizi yanlış anlayabilir,kırgınlığınızı belli ederseniz.

Abartıyorsunuz. 6saatlik yoldan gelinir mi bu şartlarda bide yazık günah yaa eşinizde gelmeyin demiş.. aramışlar sormuşlar zaten gelip ne yapacaklar ben şahsen istemezdim de gelmelerini bakacak biri olduktan sonra.. hem de anneniz ve eşiniz bakmış daha ne olsun kaynanız baksın mı istiyorsunız?

Başka insanların davranışlarını takip etmek yorucu olur. Her türlü mevzuda... Beklenti, karsilastirma, misilleme, bı kenara yazma falan hayatı doğasına terk edin siz yanlizca kendi yolumuza odaklanın..

Esin gerek yok ameliyat degil.demis
Ben olsam ben de gelmem belki..
Ne bileyim gerek yok denmis sonucta
6 saatlik mesafe sonucta az da degil.

Gelince de ertesi gun donemezler kalirlar

Bu sefer de geldiler gitmediler dersin

Bazıları gerçekten kaşınıyor. Gelip kalsalar bu seferde hasta ziyareti kısa olur diye dert yanarsınız. Geçmiş olsun demek için 6 saat yol gelinmez.
Aynen.
Gecmis olsum demek icin 6 saat gelinmez
Gelimce kalacaklar
Bu sefer yok ona karisti buna laf soyledi vs vs

Durduk yere dert ariyor konu sahibi bence

Şu kış günü yollar kapalıyken (2 gün önce Ankarada 6 saat otogarda bekledim) 6 saatlik yola çıkıp geçmiş olsuna gelmesini mi beklediniz gerçekten mi? Adamlar aramışlar üstelik gelelim diye sormuşlar yok demiş eşiniz bence yeteri kadar düşünceli ler size bunun yetmesi lazım

Gelmenize gerek yok diyen esinize laf edin. Yazık insanlara yahu. Gelmeyin deyip neden gelmediler demek te nasıl bir kafaysa çok yazık.

Gelmedigi icin ben sevinirim

Gelmemeleri isabet olmuş bence. Gelmiş olsalardı eminim daha çok rahatsız olurdun

Bence bundan sonra kv ve kb daha cok sev
Gelmemekle cok iyi yapmislar kimi vsr bahane arar gelmek icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…