Çekim yasasını yanlış çalıştırıyorsunuz :)Kizlar benim sevgilim olacak mi gercekten artik umidi kestim
Evet canimYoktun sanki bayadır
Umarimm olurNeden olmasın kimlerin oluyo senin mi olmayacak?
Amin. Baska sikintilarimda varda bu bir tanesiRabbim daha büyük dert vermesin.
haydi bismillah sıyırdım kollarımı, köşeye geçtim sessizce izliyorum.Kizlar benim sevgilim olacak mi gercekten artik umidi kestim
Senin konularını okumaktan sıkıldım artık git tedavi gör yeter ya tum hayatin erkek olmuşKizlar benim sevgilim olacak mi gercekten artik umidi kestim
Hayır, byeKizlar benim sevgilim olacak mi gercekten artik umidi kestim
Hayır olmayacak.Kizlar benim sevgilim olacak mi gercekten artik umidi kestim
Tarot mu açtınız yoksa salladınız mıOlacak. Eylül ayı başında tanisacaksiniz. Telekomünikasyon sektöründe kumral bir bey. Ya bir arkadaşın ya da bir sosyal medya veya uygulama aracılığıyla tanisacaksiniz. İsminde L veyahut M harfi var. Soyisminde de olabilir. Burcu hava veya su grubundan. Sessiz ve duygusal bir bey. Onu konuşturmak için çok çaba harcayacaksiniz siz onun yanında daha disadonuk kalıyorsunuz. Güzel bir iliskiniz olacak. Cinsel anlamda da iliklerinizi onunla yaşayacaksınız ama çok acele etmemenizi tavsiye ederim. Bir de ilişkiye başlar başlamaz çok ciddiyetle yaklaşmayın önce biraz tanımaya çalışın ve kendi değerinizi farkında olarak hareket edin. Bunları yaparsanız ilişkiniz evliliğe gidebilir.
Ne guzel seyler dedin. Evlilik falanOlacak. Eylül ayı başında tanisacaksiniz. Telekomünikasyon sektöründe kumral bir bey. Ya bir arkadaşın ya da bir sosyal medya veya uygulama aracılığıyla tanisacaksiniz. İsminde L veyahut M harfi var. Soyisminde de olabilir. Burcu hava veya su grubundan. Sessiz ve duygusal bir bey. Onu konuşturmak için çok çaba harcayacaksiniz siz onun yanında daha disadonuk kalıyorsunuz. Güzel bir iliskiniz olacak. Cinsel anlamda da iliklerinizi onunla yaşayacaksınız ama çok acele etmemenizi tavsiye ederim. Bir de ilişkiye başlar başlamaz çok ciddiyetle yaklaşmayın önce biraz tanımaya çalışın ve kendi değerinizi farkında olarak hareket edin. Bunları yaparsanız ilişkiniz evliliğe gidebilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?