Sevgili konusu?

Seninde mi olmadi hic

Sanaldan bul bence ben ordan buldum evlendim çok mutlu ve huzurluyum. Elhamdülillah Rabbim isteyene en hayırlısını nasip etsin.

Kizlar benim sevgilim olacak mi gercekten artik umidi kestim
Ümidini kesme kuzum , niye olmasın?
Senin öyle bir sevgilin olsun ki, gözünüz birbirinizden başka hiçbir şey görmesin
Sende ne dert kalsın, ne keder
O kadar çok sev ki bu sayfayı unut, yazmak aklına dahi gelmesin
Amin

Amin. Cok sagol canim. İnşallah bende mutlu olurum

Canim bende konustum ama hepsi cins pesinde. Siz nereden tanistiniz
Kizlar soruyorda tanıştık. Benim 18 yaşından beri hesabım vardı dertlerimi yazıyordum onun da 8 yıllık hesabı vardı.. böylece geçmişimizde neler yazmışiz neler yaşamışız birbirimize anlatmadan öğrenmiş olduk , tüm çıplaklığıyla :) ..cins peşinde olduğunu nasıl anlıyorsunuz. Birde, insan sevdiğini arzular normal değil mi? Evlenmeden sevişelim mi diyorlar mesela

Burada sürekli aynı konuyu açma sebebin birileri tanıştırsın diye mi? Başka bir açıkşaması yok çünkü

Eskiden oluyordu o işler ama şimdi abaza kaynıyor

Yani genelde cinsellik uzerine konusmak istiyorlar. Birde ben evlenmeden olmasını istemiyorum iste

Seviyesiz, saygısız, salak serserilerin teki işte diyor.yoksa kaliteli, elit beyefendiler cinselik istiyor demiyorlar yani.anlamıyor musun allah aşkına bu kadarını
Bu arada hiç böyle bir tanışma olacağını aklım almazdı valla.nasıl.şaşırdım.bu tarz tanışmalar da az değil gerçi.ben mi fazla önyargılı yaklaşıyorum herşeye anlamadim ki.korkunç erkekler oluyordu o sitede.gerçekten çoookk çookkk ilginç bir olay.

Abaza olsalar yine iyi.aynı zamanda çok ilginç, aptal kişiler.abazaya da saygım var ama bunlar çok acayip, saygısız kişiler.bakıyorsun 1 gün önce sana asılıyorlar, bir gün sonra hakaret, küfür, kıyamet.bu abazalık değil ki.abaza olan sürekli şansını dener durur.bunlar insanlıktan çıkmış kişiler.tanımlanamıyor.

Evet bende hayatta inanmazdım öyle bir siteden Boyle beyefendi aşk dolu bir insanın çıkacağını. Rabbim ne büyük isterse çamurun içinden sana elmas nasip ettiriyor. Çok dua ettim ve kabul oldu elhamdülillah.

Yani genelde cinsellik uzerine konusmak istiyorlar. Birde ben evlenmeden olmasını istemiyorum iste
Yani zaten evlenmeden olmasını istemiyorsanız olmaz tabiki buna saygı duyması lazım karşındaki.. saygı duymuyorsa zaten iyi biri değildir.

Bilmem şu anki hali nasıl 5 yıl önce felan tanıştık biz. Ama mesela ben abaza erkeklere rastlamadım yani kimsenin konuyu o tarafa getirmesine izin vermedim... Zaten senede 2-3 konu açıyordum sonra hiç girmiyordum siteye ...oda eski eş kisinin bana karşı kötü davranislariyla ilgili konulardi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…