Senin abiyi rainyye ayarlayalım hem ülke ekonomisi kurtulsun hem de rainyyTotem yaptım kız Rainyy. Senin sevgilin olursa, ülke ekonomisi de düzelecek eminim.
Yani içimdeki umut bu kadar.
Önermedim mi sanıyorsun?Senin abiyi rainyye ayarlayalım hem ülke ekonomisi kurtulsun hem de rainyy
Kizlar benim sevgilim olacak mi gercekten artik umidi kestim
Ne görüyorsun doktor umut var mı
15 gundur falan kimseyle konuşmuyorumRainy soyle yapalim sen kendine bir gunluk al ve her gun bunlari oraya yaz. Sanalda konustularini falan oraya yaz ki kayit altinda olsun. Sonra bir degisiklik olursa gelip bize yazarsin.
ikimizin de olur inşallah ben 2024’e kadar süre verdim olacaksa olsun artıkkkKizlar benim sevgilim olacak mi gercekten artik umidi kestim
Ciddi misin?15 gundur falan kimseyle konuşmuyorum
15 gundur falan kimseyle konuşmuyorum
Insallah canim yaikimizin de olur inşallah ben 2024’e kadar süre verdim olacaksa olsun artıkkk
Yok abla. niye oyle diyorsun?Ciddi misin?
İnterneti mi kestiler?
Yok daha konusmayi dusunmuyorum15 gun mu? Arayi cok acmissin ama rainy boyle yaparsan olmaz ki tabi bulamazsin. Belki bu 15 gunde senin sevgili adayini diger kizlar kapti. Boyle olmaz ama non stop devam.
Pek senlik davranış değil bu 15 gün hiçkimse ile konuşmamak. Biz seni hiçbir sonuç alamayacak bile olsan, Coyote gibi bitmek bilmeyen gayretinden ötürü seviyoruz.Yok abla. niye oyle diyorsun?
Dogru diyorsunPek senlik davranış değil bu 15 gün hiçkimse ile konuşmamak. Biz seni hiçbir sonuç alamayacak bile olsan, Coyote gibi bitmek bilmeyen gayretinden ötürü seviyoruz.
Kız ben sana gelinimiz ol bile dedim daha nasıl ispat edeyim sevdiğimi
Sokağa inip yok mu bana bı erkek diye bağırsan zibilyon tane bulursun. Çoğu için nefes alsın *m olsun yeter. Aradığın ideal bir erkekse o kolay bulunmuyor zaten.Kizlar benim sevgilim olacak mi gercekten artik umidi kestim
Bak işte kan çekmiş bir yerden. Tokat'ta yaşamıyorsun ama değil mi?Dogru diyorsunbu arada bende tokatliyim abla hemsehriyiz
Yok daha konusmayi dusunmuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?