Sevgili nedir? Nerden bulunur?

Bu devir de soruya verilecek cevap çok zor , internetten de bulunabilir ama artık ne kadar güvenli , bir akşam sahilde oturusun tesadüf biriyle karşılarının belki bir gün bir cafe de ihtimaller böyle artıp gider aslında , Yakın arkadaşları sayesinde tanışanlar da var , sosyal medyadan da , hadi gelsin beni bulsun demek bana hoş gelmiyor sonuçta kader gayrete aşıktır diye bir laf bulmuşlar . Sosyal çevrenizde nasılsınız sosyal medyayı nasıl kullanırsınız ?

Kemiklesmis bir arkadaş çevrem var. Bu konuda tam bir hayal kırıklığı malesef. Tanistirdiklariyla pek olmadı. Sosyal medya da eh işte

Kemiklesmis bir arkadaş çevrem var. Bu konuda tam bir hayal kırıklığı malesef. Tanistirdiklariyla pek olmadı. Sosyal medya da eh işte
Mesela kendinize blog hesapları açabilirsiniz , bilgisayar oyunları sever misiniz ya da hobilerinize göre paylaşımlar yapabilirsiniz , gibi gibi erkekleri anlamak için biraz onların sevdikleri şeylerli anlamak gerekiyor diye düşünüyorum , umarım gönlünüze göre birine denk gelirsiniz

Başlık çok mizahi olmuş.tebrik ederim konuya gelecek olursak bu tarz şeylerin tamamen allahın işi olduğunu düşünüyorum.çabaya bağlı olmayan 2 konudan biri bu konu.ikincisi de doğurganlık seviyesi.çookk uzun bir zaman ben de böyle hissettim görüştüğüm tanıştığım kişiler olmasına rağmen.evli değildim çünkü.bazı konularda o kadar normal birşeymiş gibi yazıyor insanlar şaşırıp kalıyorum valla.eskiden şöyleydi böyleydi geçen hafta evlendim şöyle böyle oldu, biri oradan diyor kuzenim evlendikten sonra, yok bilmem kim yeni evlendi bilmem kim nişanlandı cart curt.bu kadar evlenmeyi düşünen, ciddi kişileri nasıl buluyorlar benim de aklım almıyor valla.sokakta rastgele birilerine yaklaşsan bile o birkaç dakikada bile bir evlenen kişi muhabbetine denk geliyorsun.kaç defadır başıma geliyor.kırk yılda bir tanımadığım birinin muhabbetine denk geliyor.hemen yok düğüne gelecek misin? Yok o yeni evlenmişti cart curt bakkalda satılıyor sanki heee.sonra bir ortama bir yere giriyorsun kim kime dum duma.kafasini kaldırıp etrafa bakan yok.herkesin sanki cenazesi var.ulen diyorsun siz bu ortamda bu kadar kocayı nasıl buluyorsunuz?

Sevgili bulmak sorun değil de adam gibi adam bulmak zor. Hadi buldun diyelim, kimyalar uyuşacakmı, sabit güvenilir eğlenceli birimi? Yani çok kriter arıyoruz. Şimdikiler yanar döner. Bir anda bir 10 kişiyle yazışıyor o yüzden samimi ve düzgün, ne istediğini bilen erkek bulmak zor, ama imkansız değil

İş,okul ,kurs ortamında ya da ortak arkadaşlar vasıtasıyla olabilir. Bulunduğunuz şehirde yapılan etkinlikler, seminerler vs öyle ortamda da çıkar belki karşınıza. Ama iletişime açık olmak lazım. Nasipte varsa uçak,otobüs yolculuğunda da çıkar karşınıza, ya da bir cafede oturduğunuzda.

Eee o zaman bunca evli insan kim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…