- 12 Temmuz 2018
- 130
- 100
- 103
- Konu Sahibi summerwine88
-
Çok klasik gelecek belki ama nasip kısmet şans işiSanki herkes bu sorunun cevabını biliyormuş da bir ben bilmiyorum gibi hissediyorum
Kemiklesmis bir arkadaş çevrem var. Bu konuda tam bir hayal kırıklığı malesef. Tanistirdiklariyla pek olmadı. Sosyal medya da eh işteBu devir de soruya verilecek cevap çok zor , internetten de bulunabilir ama artık ne kadar güvenli , bir akşam sahilde oturusun tesadüf biriyle karşılarının belki bir gün bir cafe de ihtimaller böyle artıp gider aslında , Yakın arkadaşları sayesinde tanışanlar da var , sosyal medyadan da , hadi gelsin beni bulsun demek bana hoş gelmiyor sonuçta kader gayrete aşıktır diye bir laf bulmuşlar. Sosyal çevrenizde nasılsınız sosyal medyayı nasıl kullanırsınız ?
Mesela kendinize blog hesapları açabilirsiniz , bilgisayar oyunları sever misiniz ya da hobilerinize göre paylaşımlar yapabilirsiniz , gibi gibi erkekleri anlamak için biraz onların sevdikleri şeylerli anlamak gerekiyor diye düşünüyorum , umarım gönlünüze göre birine denk gelirsinizKemiklesmis bir arkadaş çevrem var. Bu konuda tam bir hayal kırıklığı malesef. Tanistirdiklariyla pek olmadı. Sosyal medya da eh işte
Başlık çok mizahi olmuş.tebrik ederimCiddi ciddi soruyorum. 30+ olup da yeni biriyle tanışmanın güvenilir bi yolu yok mu? Ergenlerle ve evli adamlarla muhatap olmadan mümkünse. Sanki herkes bu sorunun cevabını biliyormuş da bir ben bilmiyorum gibi hissediyorum
Evet asla cesaret edemiyorum o yüzdenInternet acaip tiplerle dolu bence uzak durun
Hangi appBen son ikisini appten bulmustum, sayilir mi
BumbleHangi app
Eee o zaman bunca evli insan kim?Sevgili bulmak sorun değil de adam gibi adam bulmak zor. Hadi buldun diyelim, kimyalar uyuşacakmı, sabit güvenilir eğlenceli birimi? Yani çok kriter arıyoruz. Şimdikiler yanar döner. Bir anda bir 10 kişiyle yazışıyor o yüzden samimi ve düzgün, ne istediğini bilen erkek bulmak zor, ama imkansız değil
Sanki orda ciddi ilişki arayan pek yok gibi. 1 erkeğe 10 erkek düşen ortamlardanmis gibi geliyorBumble
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?