Sevgili nedir? Nerden bulunur?

Sen artık benim kriptonitimsin Kafamı odaklandığım şeyden uzaklaştırabilen dikkatimi dağıtabilen tek insan oldun

Sizin adınıza çok sevindim, ne mutlu. Oluyor olmasına ama yaş ya da medeni durum engeline takılıyor. Küçük şehirde yaşamanın dezavantajları
Evli olan herkes büyük şehirde tanışmıyor ki.öyle olsa sadece istanbul, ankaradakiler evlenebilirdi.kısmet olmamış.bu tarz şeyler işin bahanesi.

Hep derim insan kısmetsiz olacağına hiç doğmasın daha iyi.

Konuyu takipteyim ben de bulamıyorum. Etrafta erkek var ama yakışıklı ve yapılı değil hiçbiri Hepsi at hırsızı. Başlık 'Yakışıklı Sevgili Nerden Bulunur' olmalıydı.
Duzgununu bulduk da yapılısı kaldi ahshhd
Topraktan girip kendimiz yaptırırız onu dert etme ahshdh

Konuyu takipteyim ben de bulamıyorum. Etrafta erkek var ama yakışıklı ve yapılı değil hiçbiri Hepsi at hırsızı. Başlık 'Yakışıklı Sevgili Nerden Bulunur' olmalıydı.
Herkesin takıldığı detay farklı işte. Ben de "sigara içmeyen, çocuk sahibi olmak istemeyen, sorumluluk sahibi, merhametli, hayvansever, ailesinden ayrı yaşayan, ana kuzusu olmayan sevgili nerden bulunur" olmalıydı diyorum :)

Benim de başka kriterlerim var tabi ama bunlar olmayınca onlara bakasım gelmiyor, adım adım gideyim diyorum hep ilk adımda takılıyorum Herkeşler sizin kadar yakışıklı değil Stefan Salvatore beyciğim

Benim de başka kriterlerim var tabi ama bunlar olmayınca onlara bakasım gelmiyor, adım adım gideyim diyorum hep ilk adımda takılıyorum Herkeşler sizin kadar yakışıklı değil Stefan Salvatore beyciğim
Teşekkürler Zerrin Hanım siz de çok güzelsiniz Ben Elena'ya aşığım kaptı benim gibi yakışıklı oğlanı tabi artık bırakır mı skdkdkdkfh

Teşekkürler Zerrin Hanım siz de çok güzelsiniz Ben Elena'ya aşığım kaptı benim gibi yakışıklı oğlanı tabi artık bırakır mı skdkdkdkfh
Gerçi sonra Stefan'ın abisi Damon ile fingirdiyor Elena. Puuuu Stefan'a bunu yapan başkasına neler yapmaz ! Yaprak dökümü Leyla ile Necla'nın tam tersi versiyonu.

Valla cok net meşaz geldi. Bulacaksin bir tane kendin yetistireceksin.
Artik 50ne geldiginde evlenirsin. En azindan garanti yatirim, oyle dusun ahsbdh
Senden bekliyorum artık düzgün bir erkek hadi daa yaşım geçiyor beni alacak kişi henüz anasının karnından doğmadı diye avutuyorum kendimi

Senden bekliyorum artık düzgün bir erkek hadi daa yaşım geçiyor beni alacak kişi henüz anasının karnından doğmadı diye avutuyorum kendimi
Ben de benimkinin bosanma davasi daha bitmemiştir diye avutuyorum ahshd
Kimbilir kimlere yediriyor parasini boyu posu devrilesice, hangi kadinlarla egleniyor su an.

ozdemir erdogandan "bir sevgili arasan yillarca bulamazsin" sarkisi çaldı kulagimda, basligi okuyunca
konuya gelince otuz da yas mi ya? 34 yasindayim daha yeni evlenecegim. iyi ki de boyle olmus, nisanlima bayiliyorum ama onu 6 sene önce evlenmek istemezdim . herseyin bir zamani var.
siz de "ay otuz oldum, vay gec kaldim" falan demeyin, cikin bu kafadan.
bu kafa size hata yaptirir, sacma sapan adamlarin kusurlarini, red flaglarini gormezsiniz geri kalmamak icin evlenirsiniz sonra arar durursunuz eski bekar gunlerinizi.
siz mutlu bir hayat yasamaya calisin, kendinizi mutlu edin zaten birileri elbet girer hayatınıza- siz doğru frekansta olursaniz. neden olmasin, koca dunyada suze denk bir adam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…