- 19 Haziran 2025
- 543
- 814
- 18
- Konu Sahibi summerwine88
-
Sen artık benim kriptonitimsinÇokkk teşekkür ederim senin de aynı şekilde
Öyle yorucu insanlar var ki sevgililikte, evlilikte insanı yiyip bitiriyorlar psikoloji bozuyorlar keşke herkes sağlıklı ilişkiye sahip olsaydı. Bana göre ilişkisinde şanslı olan kişiler bu hayatta mutluluğu yakalayan kişilerdir. Ömür törpüsü erkekler var baskı yapan, zulmeden neler neler... Ve bu hayatta nasıl bir ilişkiye sahip olacağımız da şans ve kader işi. Üzülüyorum baya. Her gün gözyaşı döküp elinden bir şey gelmeyen insanlar var...
Evli olan herkes büyük şehirde tanışmıyor ki.öyle olsa sadece istanbul, ankaradakiler evlenebilirdi.kısmet olmamış.bu tarz şeyler işin bahanesi.Sizin adınıza çok sevindim, ne mutlu. Oluyor olmasına ama yaş ya da medeni durum engeline takılıyor. Küçük şehirde yaşamanın dezavantajları
Hee ya cücük cücük tipler.vitaminsiz kalmışlar.Konuyu takipteyim ben de bulamıyorum. Etrafta erkek var ama yakışıklı ve yapılı değil hiçbiriHepsi at hırsızı. Başlık 'Yakışıklı Sevgili Nerden Bulunur' olmalıydı.
Hep derim insan kısmetsiz olacağına hiç doğmasın daha iyi.Çokkk teşekkür ederim senin de aynı şekilde
Öyle yorucu insanlar var ki sevgililikte, evlilikte insanı yiyip bitiriyorlar psikoloji bozuyorlar keşke herkes sağlıklı ilişkiye sahip olsaydı. Bana göre ilişkisinde şanslı olan kişiler bu hayatta mutluluğu yakalayan kişilerdir. Ömür törpüsü erkekler var baskı yapan, zulmeden neler neler... Ve bu hayatta nasıl bir ilişkiye sahip olacağımız da şans ve kader işi. Üzülüyorum baya. Her gün gözyaşı döküp elinden bir şey gelmeyen insanlar var...
Duzgununu bulduk da yapılısı kaldi ahshhdKonuyu takipteyim ben de bulamıyorum. Etrafta erkek var ama yakışıklı ve yapılı değil hiçbiriHepsi at hırsızı. Başlık 'Yakışıklı Sevgili Nerden Bulunur' olmalıydı.
En iyisi arkadaşlarımın evlenip yakışıklı düzgün oğlan doğurmalarını beklemekDuzgununu bulduk da yapılısı kaldi ahshhd
Topraktan girip kendimiz yaptırırız onu dert etme ahshdh
Ahshd sultan gelin gibi kendin mi buyuteceksinEn iyisi arkadaşlarımın evlenip yakışıklı düzgün oğlan doğurmalarını beklemekçıtır sevgilim olur daha ne. Bence benim kısmetim daha doğmadı evet eminim buna dsdsh
Herkesin takıldığı detay farklı işte.Konuyu takipteyim ben de bulamıyorum. Etrafta erkek var ama yakışıklı ve yapılı değil hiçbiriHepsi at hırsızı. Başlık 'Yakışıklı Sevgili Nerden Bulunur' olmalıydı.
Öyle diyince bir öğh oldumAhshd sultan gelin gibi kendin mi buyuteceksin
Herkesin takıldığı detay farklı işte.Ben de "sigara içmeyen, çocuk sahibi olmak istemeyen, sorumluluk sahibi, merhametli, hayvansever, ailesinden ayrı yaşayan, ana kuzusu olmayan sevgili nerden bulunur" olmalıydı diyorum :)
Teşekkürler Zerrin Hanım siz de çok güzelsinizBenim de başka kriterlerim var tabi ama bunlar olmayınca onlara bakasım gelmiyor, adım adım gideyim diyorum hep ilk adımda takılıyorum Herkeşler sizin kadar yakışıklı değil Stefan Salvatore beyciğim
Gerçi sonra Stefan'ın abisi Damon ile fingirdiyor Elena. Puuuu Stefan'a bunu yapan başkasına neler yapmaz ! Yaprak dökümü Leyla ile Necla'nın tam tersi versiyonu.Teşekkürler Zerrin Hanım siz de çok güzelsinizBen Elena'ya aşığım kaptı benim gibi yakışıklı oğlanı tabi artık bırakır mı skdkdkdkfh
Ben de onu diycektim Elena mı kaldı o daha yakışıklı kardeşi Damonı kaptıGerçi sonra Stefan'ın abisi Damon ile fingirdiyor Elena. Puuuu Stefan'a bunu yapan başkasına neler yapmaz ! Yaprak dökümü Leyla ile Necla'nın tam tersi versiyonu.
Valla cok net meşaz geldi. Bulacaksin bir tane kendin yetistireceksin.Ayyy çekim yasası çok yanlış yerden anlamış bizi. Not al izlerken iyi bi taktik varsa bana deyiverirsin dsdshs
Senden bekliyorum artık düzgün bir erkek hadi daa yaşım geçiyorValla cok net meşaz geldi. Bulacaksin bir tane kendin yetistireceksin.
Artik 50ne geldiginde evlenirsin. En azindan garanti yatirim, oyle dusun ahsbdh
Ben de benimkinin bosanma davasi daha bitmemiştir diye avutuyorum ahshdSenden bekliyorum artık düzgün bir erkek hadi daa yaşım geçiyorbeni alacak kişi henüz anasının karnından doğmadı diye avutuyorum kendimi
Desene seninki beş parasız benimki de daha birikimin b sini bilmiyorBen de benimkinin bosanma davasi daha bitmemiştir diye avutuyorum ahshd
Kimbilir kimlere yediriyor parasini boyu posu devrilesice, hangi kadinlarla egleniyor su an.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?