- Konu Sahibi summerwine88
-
Nasipte yoksa ne yapıyoruzİş,okul ,kurs ortamında ya da ortak arkadaşlar vasıtasıyla olabilir. Bulunduğunuz şehirde yapılan etkinlikler, seminerler vs öyle ortamda da çıkar belki karşınıza. Ama iletişime açık olmak lazım. Nasipte varsa uçak,otobüs yolculuğunda da çıkar karşınıza, ya da bir cafede oturduğunuzda.
Eğer yoksa da bekar bekar geziyoruz. :) Herkes evlenecek diye bir şey yok.Nasipte yoksa ne yapıyoruz
Zor dedim imkansız demedim Zaten. Ayrıca ben şimdiki nesilden bahsediyorum. Sen neden evlenemedin peki çok kolaysaEee o zaman bunca evli insan kim?
Kolay demiyorum ki.ama hâlâ bekardan çok evli kişi var ülkede.Zor dedim imkansız demedim Zaten. Ayrıca ben şimdiki nesilden bahsediyorum. Sen neden evlenemedin peki çok kolaysa
Esitlenecek yakındaKolay demiyorum ki.ama hâlâ bekardan çok evli kişi var ülkede.
Oralardakiler de reelden tanisabilecegimiz insanlar.Sanki orda ciddi ilişki arayan pek yok gibi. 1 erkeğe 10 erkek düşen ortamlardanmis gibi geliyor
Bende yaşadığım ülkeye istinaden diyorum, çok ama çok az insan evliliği seçiyor. Ayrıca konu evlilik değil, arkadaş sevgili yapmak istiyor yani evliliğe gelene kadar oooKolay demiyorum ki.ama hâlâ bekardan çok evli kişi var ülkede.
Hangi ülke? Konu sadece evlilik değil biliyorum ama hani evli olunca hayatında biri olduğu tescillenmiş oluyor ya o yüzden dedim.Bende yaşadığım ülkeye istinaden diyorum, çok ama çok az insan evliliği seçiyor. Ayrıca konu evlilik değil, arkadaş sevgili yapmak istiyor yani evliliğe gelene kadar ooo
Sizin adınıza çok sevindim, ne mutlu. Oluyor olmasına ama yaş ya da medeni durum engeline takılıyor. Küçük şehirde yaşamanın dezavantajlarıBen acikcasi bu siteye uye olmadan once insanlarin biri ile tanisma sıkıntısı cektigini gercekten fark etmemistim. Ama farkli ortamlara girip ciktiginizda, arkadas ortamlarinda, is yerinde ne bileyim bir sekilde ilginizi ceken birileri olmuyor mu? Belki biraz daha sık bir sekilde farkli ortamlara girmeyi deneseniz? Ben esimle berbat bir iliski sonrasi depresyonda oldugum ama yakin arkadasimin is cikisi ciddi manada zorlayarak goturdugu bir etkinlikte tanistim mesela. O kadar gitmek istemiyordum ki bazen hala dusunuyorum o gun zorlanarak o etkinlige goturulmesem hayatim su an nasil olurdu acaba diye...O yuzden ben de bazen arkadaslarimi durtuyorum acikcasi bir yere goturmek icin, hayatinin en iyi karari da olabilir cunku :)
Yakışıklı mıydı? Öyle bi anlattın ki canım çekti yarın ilk işim gezerken etrafıma daha dikkatli bakmak olacak bim a101 şok felanBir tanıdığımdan örnek vereyim. Devamlı toksik ilişkileri oluyordu kendisi alma verme dengesini ayarlayamıyordu. Karşı taraf da bunu kötüye kullanıyordu. Toksik ilişkiler yaptı yaptı en son kendini çok kötü hissettiği bir anda hayatına biri girdi. Duruşu karakteri cidden düzgün biriydi. Kısa bir süre içerisinde ciddi yola girdiler. Şimdi kızın yüzünde güller açıyor. Kendi olduğunda kötüye kullanılmadığı onu el üstünde tutan birini buldu. Bu da şans ve nasip faktörü işte
Birlikte olduğu erkekler arasında bana göre en yakışıklısıydıYakışıklı mıydı? Öyle bi anlattın ki canım çekti yarın ilk işim gezerken etrafıma daha dikkatli bakmak olacak bim a101 şok felan
Umarım senin de tüm hayallerin gerçek olur kardeşimBirlikte olduğu erkekler arasında bana göre en yakışıklısıydıkısmet işte. Kader yollarımızı çiziyor. Umarım sizin de karşınıza hiç beklenmedik anda tam istediğiniz gibi biri çıkar ne umutlarla ilişki yapılıyor sonuç hayal kırıklığı olunca insan çok üzülüyor. Herkesin karşısına istediği gibi biri çıkabilseydi keşke
Çokkk teşekkür ederim senin de aynı şekildeUmarım senin de tüm hayallerin gerçek olur kardeşimSana kocaman sarılmak istedim şu an
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?