- 18 Ocak 2014
- 1.365
- 4.457
- 408
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba , erkek arkadaşımla problem yaşıyoruz ve ben ona yazdıkça yazma bana bitti artık deyip engelliyor beni. Aradan birkaç saat geçtikten sonra tekrardan engelleri kaldırıyor ve ben yazmaya başlıyorum o da bana hakaret edip bitti deyip tekrardan engelliyor bir kaç saat sonra o engeller tekrardan kaldırılıyor. artık psikolojim bozuluyor neden bitti demesine rağmen engelleri daha sonra kaldırıyor beni yalvartmaya mı çalışıyor.erkek arkadaşım 32 yaşında
Bir yıllık ilişki dediğiniz gibi bence çok iyi bir taktikçi bunu ben şu an sayenizde.görebildimOoo yeniyse daha iyi. Fazla bağlanmadan bitir gitsin. Adam ya çok taktikçi ya sorunlu, ileride sana çok çektirir.
neden bitti demesine rağmen engelleri daha sonra kaldırıyor beni yalvartmaya mı çalışıyor.erkek arkadaşım 32 yaşında
Lütfen daha kontrollü ve umursamaz olun. Siz onu umursamadıkca o size sayfalarca yazacak. Ayrıca engellemesini gerektirecek kadar üzerine gidiyorsunuz ki engelliyor. Baska bir nedene gerek var mı? Üstüne gitmeyin. Geri cekilin. Bakın nasıl merak edecek. Şu erkekleri hak etmedikleri yerlere koymayın nolurMerhaba , erkek arkadaşımla problem yaşıyoruz ve ben ona yazdıkça yazma bana bitti artık deyip engelliyor beni. Aradan birkaç saat geçtikten sonra tekrardan engelleri kaldırıyor ve ben yazmaya başlıyorum o da bana hakaret edip bitti deyip tekrardan engelliyor bir kaç saat sonra o engeller tekrardan kaldırılıyor. artık psikolojim bozuluyor neden bitti demesine rağmen engelleri daha sonra kaldırıyor beni yalvartmaya mı çalışıyor.erkek arkadaşım 32 yaşında
Gerçekten mi öyle birşey var mı ilk defa sizden duyuyorumErkeklerin ergenliği 40 ından sonra bitiyor. Bil istedim.
Sıkmayın canınızı. Erkekler umursanmadıkları zaman değer veriyorlar. O zaman daha kıymetli oluyorsunuz. Fazla sevgiyi kaldıramıyorlar. Gram gram vereceksinizO kadar güzel şeyler yazmışsınız ki sayenizde daha net görebiliyorum herşeyi
Hahahha çok tatlısın. Erkekler olgunlaşmakta güçlük çekiyorlar . Onun için bu çocukça tavırlarını yaşına verin daha vakti varGerçekten mi öyle birşey var mı ilk defa sizden duyuyorum
Ben engellersem umurunda olur mu ulaşmaya çalışır mı.kaçan kovalanır mı sizce
Bilmiyorum kendime çok kızıyorum bu olanlar psikolojimi bozduAdam hakaretler edip arada nefes almak için sizi engelliyor. Sonra engeli kaldırıp tam gaz hakarete devam ederken siz de yalvarıyorsunuz.
Lütfen konuyu yanlış anladığımı söyleyin!
Niye kendinizi sevmiyorsunuz?
Olanları yok edin. Engelleyin hayatınızdan silin adamı. O kim ki size hakaret edecek?Bilmiyorum kendime çok kızıyorum bu olanlar psikolojimi bozdu