Sevgili tarafından sürekli hakaret işitip engellenmek

Merhaba , erkek arkadaşımla problem yaşıyoruz ve ben ona yazdıkça yazma bana bitti artık deyip engelliyor beni. Aradan birkaç saat geçtikten sonra tekrardan engelleri kaldırıyor ve ben yazmaya başlıyorum o da bana hakaret edip bitti deyip tekrardan engelliyor bir kaç saat sonra o engeller tekrardan kaldırılıyor. artık psikolojim bozuluyor neden bitti demesine rağmen engelleri daha sonra kaldırıyor beni yalvartmaya mı çalışıyor.erkek arkadaşım 32 yaşında

Kusura bakma ama 32 değil 3 yaşında gibi davranıyor. İkincisi seni hafife aldığı belli bu hareketler net soğuma sebebi, yeni ilişkide bile böyleyse ileride seni umursamazca üzecegini düşünüyorum,insan gerçekten sevdiği birine hakaret etmeye kıyamaz diyelim ki kıydı karşısında bir bayan var onun da sana söz hak vermesi lazım bu bir susturma şekli gibi olmuş. Senin yerinde olsam kesinlikle ilgisiz kalırdım. Engeli.acsa da açmasa da hiçbir şey yazma, eninde sonunda alışkanlık gereği hayret neden yazmadı deyip dönmezse bir şey bilmiyorum.

Böyle devam edersen daha çok yalvarırsın.ne diye koşarsınız böyle dengesizlerin peşinden bas engeli bir daha görüşme konuşma adamın zaten umrunda değilsin sana değer vermiyor anlaman için daha ne yapması lazım

Merhaba , erkek arkadaşımla problem yaşıyoruz ve ben ona yazdıkça yazma bana bitti artık deyip engelliyor beni. Aradan birkaç saat geçtikten sonra tekrardan engelleri kaldırıyor ve ben yazmaya başlıyorum o da bana hakaret edip bitti deyip tekrardan engelliyor bir kaç saat sonra o engeller tekrardan kaldırılıyor. artık psikolojim bozuluyor neden bitti demesine rağmen engelleri daha sonra kaldırıyor beni yalvartmaya mı çalışıyor.erkek arkadaşım 32 yaşında
Lütfen daha kontrollü ve umursamaz olun. Siz onu umursamadıkca o size sayfalarca yazacak. Ayrıca engellemesini gerektirecek kadar üzerine gidiyorsunuz ki engelliyor. Baska bir nedene gerek var mı? Üstüne gitmeyin. Geri cekilin. Bakın nasıl merak edecek. Şu erkekleri hak etmedikleri yerlere koymayın nolur :KK51:

Yorumları okuduğumda o kadar haklı olduğunuzu gördüm ki.ben hatalı olduğum için sürekli yazdım qmq hatam çok abartılacak bişey değil aldatma kıskançlık üçüncü şahislarla ilgisi yoktu ben ona bişey söyledim o kızdı çağırdı sonunda böyle oldu.ne kadar hatalı olursam olayım bence haketmedim bu olanları

Adam hakaretler edip arada nefes almak için sizi engelliyor. Sonra engeli kaldırıp tam gaz hakarete devam ederken siz de yalvarıyorsunuz.

Lütfen konuyu yanlış anladığımı söyleyin!
Niye kendinizi sevmiyorsunuz?

Ben engellersem umurunda olur mu ulaşmaya çalışır mı.kaçan kovalanır mı sizce

Umrunda olsun olmasın çok mu önemli sizin için ? Kovalamasın da mümkünse. Yapmayın bunu kendinize rica ederim. Senin gibi karakteri oturmamış dengesiz biriyle uğraşamam hayatta başarılar deyin engelleyin her yerden bitsin gitsin

Adam hakaretler edip arada nefes almak için sizi engelliyor. Sonra engeli kaldırıp tam gaz hakarete devam ederken siz de yalvarıyorsunuz.

Lütfen konuyu yanlış anladığımı söyleyin!
Niye kendinizi sevmiyorsunuz?
Bilmiyorum kendime çok kızıyorum bu olanlar psikolojimi bozdu

Artık konusmasaniz mesela. Size hakaret eden adamdan bir cacık olmaz. İlerisi dayak zaten. Daha şimdiden hakaretler engellemeler. Hadi taktik yaptınız diyelim sonra ne olacak ki? Hiç kimse değişmez. Değişmiş gibi yapar. İlk fırsatta da maskeyi çıkarır. Hayat taktik kovalamak için çok kısa.

Back
X