Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Belkide kötü sevgiliden seni Allah koruyodur cokmu lazım sevgili olub sonra dert çekmek şimdi bin erkekden bı tanesi adam gibi severSevgilim olmuyor yalniz hissediyorum. Ne kadar boyle gidicek takinti yaptim![]()
Dogru diyorsunBelkide kötü sevgiliden seni Allah koruyodur cokmu lazım sevgili olub sonra dert çekmek şimdi bin erkekden bı tanesi adam gibi sever
Çünkü kafaya takmışsin illa sevgilim olacak diye şartlamışsın kendini bence.Ben niye eksiklik hissediyorum bu kadar
OlmazÇünkü kafaya takmışsin illa sevgilim olacak diye şartlamışsın kendini bence.
Sen tipi güzel istiyosun zannımca.
Biraz da çirkin erkeklere yönel be rainyy.
O zaman olur bak.
Haha Allah korusun. Oyle olacagina hic olmasinZ zorunlualann kişisinden taktik istemeyi deneyebilirsin
Yalnız çok para kaybedersin baştan soyliyim.
Yalnız,yakışıklı olsun istiyorsan sende güzel olmalısın. Aksi halde zor
Öyleyse zeki görünmeye bak.Oyle cok guzelligim yok. Isim zor galiba![]()
Zaten çok yakışıklı erkeklerin kuşu ötmeyebiliyor Rainy, boşver, normal bi herif bul yeter.Oyle cok guzelligim yok. Isim zor galiba![]()
Sevgilim olmuyor yalniz hissediyorum. Ne kadar boyle gidicek takinti yaptim![]()
Ne alaka kizZaten çok yakışıklı erkeklerin kuşu ötmeyebiliyor Rainy, boşver, normal bi herif bul yeter.
Pamukannesi83 begenmemissin