Sevgiliden alınan en aptal, saçma hediye!

hediye almayı sevmem ama hediye vermeye bayılırım..o nedenle eşim huyumu bildiği için bir şey almaz

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 ya bilmiyorum size de olur mu ama ben çok utanıyorum birisi böyle münasebetsiz bir hediye falan verince ya da alınca,bana ne oluyorsa.O ortamdan hemen kaçmak istiyorum.:kedi:

aldığımda ben de pek idrak edememiştim o anlalara gelebileceğini ama şimdi adamı nezman görsem ufolar beni ışınlasalar kurtulsam fln die düşünüorm,adamaın kesesinden bana neyse,bi de prof.Çok üzgünüm çoookdelikafadulden
ama dediğin gibi önceden bu kadar takmıodum ama şimdi hemen kaçsam gitsem falan die düşünüorm öle bi durumdakafamçokkarıştı

ayy çok eğlendim yaaaa... cidden odun bu erkekler...her geçen gün aman diyorum eksik olsunlar...

benim de ex şahsiyet 2 yıl boyunca bana bir çöp almamıştı... ayrıldıktan sonra ortadan kaldırılacak hediye bulamamıştım... düşünün artık...

bense ona sürekli kıyafet hediye ederdim... gerçi tekstil firmasında çalışıyorum ama gayet güzel kıyafetlerdi... ya da maddi olarak kıymetli olmasa da emek sarfettiğim hediyeler vermiştim... ahh saf ben ahhh...

dün bu başlığı görmüştüm de yazacak bişeyim yok diye yazmamıştım ama baya takılmış kafama...

bu sabah çorabımı giyerken farkettim ki giydiğim çorabı o almıştı... bir yaz günü bowling oynayacaktık da mecburen çorap almak zorunda kalmıştık...

bir de çalıştığı iş yerinin yaptırdığı takvim ve mandallı notluklardan getirmişti... bir de onları verirken sana bişi vericem diye önceden söylemişti de ben de bişey sanmıştım... bunlar mıydı dediğimde de napalım ben tekstil firmasında çalımıyorum demişti ... allahım yaaa...

ama eminim bana değil de ona acı veren hatunun birine mutlu etmek için kimbilir ne hediyeler alacak...

Son düzenleme:
çok eğlenceli olmuş bu başlıkalkisalkisalkis

benim aldığım en komik ve aptalca hediye taa seneler evvel şu bileğe veya kolye olarak takılan küplerin üzerinde harflerle ad yazılan saçma sapan kolyelerdendi.kafamçokkarıştı inanılmaz zevksiz bulduğum birşeydi zaten o dönemde ve bana hediye gelmişti bir de adım bayağı uzun olduğu için upuzun bişeydi daha da çirkin gözküyodusırnaşık şey benim arkadaşlar çok dalga geçmişlerdidelikafadulden

Esimden bahcedecek olursam hic sacma hediye almadim, hep kotu seyleri mi anlatacaz, bende aklima gelen guzel seyleri dokuleyim barii..

Nisanliyken cok sansliydim, cok guzel ve degerde yuksek hediyeler gelirdi bana..
Ama benim icin bi not daha onemlidir, hediyenin disinda.. veya aniden yapilan bir supriz
Daha sevgiliyken hastalandim diye o kadar yol gelmisti aksam ustu aniden. Bahce duvarini tirmanip penceremin onune guller koymustu, ve disariya cik demisti. Bende akannehir babam gelecek camiden diye panik olmustum :roflol:
Sevgililer gununde kocaman bi kart almisti bi kac hediyenin disinda, icine beraber siirler yazdik mesela.
Benim icin manasi olsun, bana yeter. Bi keresinde carsida dolasirken ne dediyse kirilmistim.. ne oldugunu da hatirlamiyorum dusunun. Banane gonlumu alacaksin dedim :dilcikar: , bana surda bekle dedi.. Gitti sonra elinde bi cantayla geldi inanamadim. Pahali bi saat almisti bana akannehir . Dedim ne gerek var, birde ustune gicik oldum gitmis ne kadar para harcamis, bi gul alsaydi yeter diye.. Oyle deyince de, tam carsilarin kapanis saatiydi, onumuze gelen cicekciden elimize kolumuza ne kadar cicek sigiyorsa aldi. Bu o kadar hosuma gitmisti ki.. anlatamam. :asigim:

Simdi evliyiz, adam haliyle ev gecindirecek diye oyle suprizler yapmiyor. Hatta ekimde dogum gunumdu, bi gun onceden ne alacak aceba diye dusunup durmustum.. bi baktim ki kolaylik olsun diye bi gun onceden iki buket cicek alip koymustu eve. Isten donunce erkenden aldim hediyemi, masanin ustunde duruyordu. Kendisi de is gitmisti. Guzel tabii cicekler ama nedense bizler kucuk bi merasim bekliyoruz :1closedeyes: ve hayal kirikligini o yuzden yasiyoruz galiba..

Cok beklemeyelim en iyisi, hatta hic bisey beklemeyelim hayal kirikligi olmasin :lepi:

gerçekmisiniz siz ya :1shok:
kesin bizimkinde bi sorun var :1shok:

yeni sözlenmiştik yaklaşık 1 ay kadar sonra yılbaşı kutlaması vardı.ben kazak örmüştüm ona.

(valla güzel olmuştu )neyse arkadaş grubuyla toplandık.eğleniyoruz,herkes birbirine hediyelerini veriyor.

bende kazağı verdim.bu öyle salakça bir ifadeyle yüzüme bakıyor ki(halbuki hissetmiş olması lazım

kazağı örerken 1-2 kez ölçüsünü falan almıştım)benim bu bana birşey almamış tabii.

benim suratım asıldı.bir müddet sonra ortadan kayboldu bu.geri geldiğinde elinde gazete kağıdına

sarılmış bir şey..paketi açtım giyilmiş(ablasınınmış)bir terlik 39 numara ben 36 giyiyorum yani...

düşünün çok ağlamıştım.

şimdi maalesef ben bu kazmayla evliyim.hediye konusuna gelince,odur budur daha hediye görmedim.

önceleri çok üzülürdüm ama artık takmıyorum ve doğum günümde özel günlerimde mutlaka kendime

hediye alıyorum.hemde en çok beğendiğim ve istediğim şeyleri.

yeni yıl içinde ya parfüm ya da çanta ve bot alacağım kendime.... sefam olsun....

yok yanlış anladın ne güzel şeyler alıyomuş sana jestler falan hoşuma gitti kaydirigubbakcemile5
benimki hiçbişi yapmazda odunum :mymeka:

Haa anladim delikafadulden

Iste sevgiliyken, nisanliyken guzeldi. Evliyken de jest yapmayi sever, ama bu sefer sorumluluklar var, ve haliyle ozlem pek olmuyor nisanlilikta oldugu gibi kaydirigubbakcemile3
Canim Turk erkegi iste, benimkinin de vardir bazi yerlerde odunlugu kaydirigubbakcemile3

giyilmiş terlikmiiiiiiiiiiiiiiii:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
valla bence de ne alsan az kalırrrdelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
ayy moralim bozuktu güldürdün beni vallananiknaniknaniknanik

Hem de prof. a aldın keseyi ha??? iyi ki adam başka yöne çekmedi bu hediyeyi perişşşş..kese falan dünden beri aklıma geldikçe gülüyorum..çok yaşayın walla....:roflol:

:roflol:adam mütevazi ne bilsin benim bukadar seviyesiz olabileceğimi:roflol::roflol:bi de utanmadan ziyaretine gidiorm her Ank.a gidincedelikafaduldeno da beni arıo sevdi beni hediyeden sonra:roflol::roflol:delikafaduldenbebeğim yaa:asigim::roflol::roflol:

anaaeeem kız valla bütünlük olurdelikafaduldenşimdi ben adanadaym 2 yıldır açığımı kapatma için cezerye falan götürüodum,gerçi annem kontrol edio artık ne aldığımı falan:roflol::roflol:

benimde eşim ilk önceleri daha söz nişan yok aramızda en güzel hediyeler alıyodu neyse nişanlandık ne alsa beğenirsiniz orhan gencebay kaseti akannehir neymiş kendisi çok seviyomuş nasılsa evlenincede ona geri dönüşümlü bir hediye olacakmış kafamçokkarıştı yok böyle bişey yaa şok olmuştum ne bekliyodum ne çıktı :bbo: o günü hiç unutmam halada söylerim güler oda neyseki şimdi öyle şeyler yapmıyor...yerimseniben

Saf mı desem fazla zeki mi desem? Bu erkekler öldürür insanıkaydirigubbakcemile3

şurda iki gülelim diye eşimizin sevgililerimizin yaptıklarını paylaşıyoruz ama haddini aşmasan iyi olur lmaz: çünkü sonuçta onunla şimdi evliyim benim diyemediğim lafı sen söyleyemezsin yasakkelime evliyim sonuçta saygı lütfenn..

Pardon ama haddimi aştığımı kesinlikle düşünmüyorum.Daha önceki sayfalarda yazdıklarımı okursan bunun senin eşinle ilgisi olmadığını anlarsın.Genel anlamda bu tür erkeklere odun diyoruz,hiç de bir art niyetimiz yok.Ben de iki gülelim diye espri yapıyorum ama sanırım sen alıngansın,Ben gayet saygılı biriyimdir.Önceki yazdıklarımı okursan kimseye de sataşmam.Bu da vereceğim son yanıttır size.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…