kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 ya bilmiyorum size de olur mu ama ben çok utanıyorum birisi böyle münasebetsiz bir hediye falan verince ya da alınca,bana ne oluyorsa.O ortamdan hemen kaçmak istiyorum.:kedi:
Esimden bahcedecek olursam hic sacma hediye almadim, hep kotu seyleri mi anlatacaz, bende aklima gelen guzel seyleri dokuleyim barii..
Nisanliyken cok sansliydim, cok guzel ve degerde yuksek hediyeler gelirdi bana..
Ama benim icin bi not daha onemlidir, hediyenin disinda.. veya aniden yapilan bir supriz
Daha sevgiliyken hastalandim diye o kadar yol gelmisti aksam ustu aniden. Bahce duvarini tirmanip penceremin onune guller koymustu, ve disariya cik demisti. Bende akannehir babam gelecek camiden diye panik olmustum :roflol:
Sevgililer gununde kocaman bi kart almisti bi kac hediyenin disinda, icine beraber siirler yazdik mesela.
Benim icin manasi olsun, bana yeter. Bi keresinde carsida dolasirken ne dediyse kirilmistim.. ne oldugunu da hatirlamiyorum dusunun. Banane gonlumu alacaksin dedim :dilcikar: , bana surda bekle dedi.. Gitti sonra elinde bi cantayla geldi inanamadim. Pahali bi saat almisti bana akannehir . Dedim ne gerek var, birde ustune gicik oldum gitmis ne kadar para harcamis, bi gul alsaydi yeter diye.. Oyle deyince de, tam carsilarin kapanis saatiydi, onumuze gelen cicekciden elimize kolumuza ne kadar cicek sigiyorsa aldi. Bu o kadar hosuma gitmisti ki.. anlatamam. :asigim:
Simdi evliyiz, adam haliyle ev gecindirecek diye oyle suprizler yapmiyor. Hatta ekimde dogum gunumdu, bi gun onceden ne alacak aceba diye dusunup durmustum.. bi baktim ki kolaylik olsun diye bi gun onceden iki buket cicek alip koymustu eve. Isten donunce erkenden aldim hediyemi, masanin ustunde duruyordu. Kendisi de is gitmisti. Guzel tabii cicekler ama nedense bizler kucuk bi merasim bekliyoruz :1closedeyes: ve hayal kirikligini o yuzden yasiyoruz galiba..
Cok beklemeyelim en iyisi, hatta hic bisey beklemeyelim hayal kirikligi olmasin :lepi:
gerçekmisiniz siz ya :1shok:
kesin bizimkinde bi sorun var :1shok:
Gercegiz de...
Sizde niye sorun oluyor ki? benneyaptımki
yok yanlış anladın ne güzel şeyler alıyomuş sana jestler falan hoşuma gitti kaydirigubbakcemile5
benimki hiçbişi yapmazda odunum :mymeka:
yeni sözlenmiştik yaklaşık 1 ay kadar sonra yılbaşı kutlaması vardı.ben kazak örmüştüm ona.
(valla güzel olmuştu )neyse arkadaş grubuyla toplandık.eğleniyoruz,herkes birbirine hediyelerini veriyor.
bende kazağı verdim.bu öyle salakça bir ifadeyle yüzüme bakıyor ki(halbuki hissetmiş olması lazım
kazağı örerken 1-2 kez ölçüsünü falan almıştım)benim bu bana birşey almamış tabii.
benim suratım asıldı.bir müddet sonra ortadan kayboldu bu.geri geldiğinde elinde gazete kağıdına
sarılmış bir şey..paketi açtım giyilmiş(ablasınınmış)bir terlik 39 numara ben 36 giyiyorum yani...
düşünün çok ağlamıştım.
şimdi maalesef ben bu kazmayla evliyim.hediye konusuna gelince,odur budur daha hediye görmedim.
önceleri çok üzülürdüm ama artık takmıyorum ve doğum günümde özel günlerimde mutlaka kendime
hediye alıyorum.hemde en çok beğendiğim ve istediğim şeyleri.
yeni yıl içinde ya parfüm ya da çanta ve bot alacağım kendime.... sefam olsun....
Hem de prof. a aldın keseyi ha??? iyi ki adam başka yöne çekmedi bu hediyeyi perişşşş..kese falan dünden beri aklıma geldikçe gülüyorum..çok yaşayın walla....:roflol:
ben de olsam severdim..İyi ki keseyi bana kim yapacak demedisırnaşık şey terbiyeli adammış ya da şok olmuştur,dili falan tutulmuştur...Bence bir daha Ankaraya gidişinde bir de peştemal götür tam olsundelikafadulden
benimde eşim ilk önceleri daha söz nişan yok aramızda en güzel hediyeler alıyodu neyse nişanlandık ne alsa beğenirsiniz orhan gencebay kaseti akannehir neymiş kendisi çok seviyomuş nasılsa evlenincede ona geri dönüşümlü bir hediye olacakmış kafamçokkarıştı yok böyle bişey yaa şok olmuştum ne bekliyodum ne çıktı :bbo: o günü hiç unutmam halada söylerim güler oda neyseki şimdi öyle şeyler yapmıyor...yerimseniben
Saf mı desem fazla zeki mi desem? Bu erkekler öldürür insanıkaydirigubbakcemile3
Hahhh cezerye de tam olmuşş.Adama yanlış sinyaller gönderiyosun canım haberin yoksırnaşık şey şaka bi yana bu topik beni ki gündür o kadar güldür dü ki,canım da çok sıkkındı süper oldu inanın.Baksan erkekler odunlukta sınır tanımıyo ya,orhan gencebay kasetleri,giyilmiş terlikler.Hangi kadın bu kadar saçma bi şey alır ki erkeğine yaa:1no2: Ben bugüne kadar bana şiir ya da bana hitaben bir yazı bekledim hep(tabii değerli bi hediye yanında):roflol: walla kim yazarsa şiiri tamamdır artık:lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?