Sevgiliden alınan en aptal, saçma hediye!

iyi bir tespit :lepi:
ama ben aşkımı bu genellemeden ayrı tutmak istiyorum
bitanedir aşkım opuyorumnanaktan

Alir cebime koyardim, sonra eee hediyem nerde simdi derdim :dance: :roflol:

Tüh takmıştım PC ye... Öyle yapsaymışım keşke... Ben de ona ekran kartı alarak intikam almak isterdim ama göbek atar sevinçten sırnaşık şey

Tüh takmıştım PC ye... Öyle yapsaymışım keşke... Ben de ona ekran kartı alarak intikam almak isterdim ama göbek atar sevinçten sırnaşık şey

Sizde bizim gibi teknoloji islerine bayilan bi ciftmisiniz :roflol:

Saka maka boyle seyleri lazimsa gider aliriz, takariz zaten

Hediye daha da kisisel olmali ya, ev esyasi felan olmamali

Kisiye ozel olmali :dance:

Benim esim evlendigimizin ilk dogum gununde kahve makinasi almisti, kahveyi cok severim o da pek sevmez.. Yinede dedim eve aldin demiiiiii delikafadulden naniknanik

Bilgisayarcıdır kendisi. Sayesinde ben de tamir yapabiliyorum akannehir . En son hamile kaldığım kesinleşince meyve sıkacağı almıştı, çıktığından beri gözüm vardı hani şu philipsin var ya... Akşamları taze meyva suyu içiyorum. İçerken de düşünmeden edemiyorum: hediyeyi benim için mi aldı; bebek için mi şakkıdı ?

bu adamın aynısından bende de var bitane...

sanırım benimkide ex koca olmak istiyor...:jeyyar:

Benim eski meslegim bilgisayarcilik ti, esimde muhendislik okuyor
Esim teknolojik isleri hobi haline getirmis durumda, benimde isime geliyor kaydirigubbakcemile2
Tencere yuvarlanmis kapagini bulmus yani :smiley-cool:

Meyve sikacagina gelince, cok derin dusunme
Sana mi bebegine mi diye
Ikinize almis besbelli
Seni dusunuyor, ama onu da dusunuyor a.s.

hmmm... Benim aha doğru düzgün annelik duygularım gelişmeye başlamamışken (ruhsuzlukla ilgisi yok, daha kalbinin atışını bile duymadım) onun babalık duyguları pörtledi. Hadi hayırlısı...:icecream:

Ne guzel ya, keyfini cikar iste kaydirigubbakcemile2

ya o para vereyim git sen al olayını ben daha yeni yaşadım..sözlüm bana kredi kartını verdi git al ne istiosan dediklava:işime geldi çünkü hesiye almasını bilmez nerden ne alıcağını falanÇok üzgünüm çoook ben de gittim renki nemlendirici aldım ne alakaysa:1closedeyes: kartı daha vermeyi düşünmüorm bişeler daha alıcam ceza olarakklava:klava genelde hediye almayı değilde böle aksiyon yapmayı sever hediyeleri maddi değildir genelde güzel anılar,hatıralar,süprizleridir..bi keresinde doğum günümde ...die devam ediomuşum ama korkmaın susuorm artıkdelikafaduldendelikafadulden

konu amacından uzaklaştırmak mı hah çok hoşsunuz muhabbetiniz bol olsun sizin eski sevgilisini anan evli bayanlar grubu

ne diyo bu yaa kusura bakma da senin sölediğin terbiyesizlik ne var yani gülmek için yazdık dedik anlamadınmı burda bize namus dersi veremessin tamammı sen töbe yarabbim ya herşeyin altında bişey aradıkça senin gibiler vay halimize:mymeka:

Ya ben ya ben napıcamm ama;evli değilim ama çocuğum var,bekarım ama ex de olsa kocam var...senağlama ben yazabilir miyim kii bu koudadelikafadulden hey allam sen sabır ver yaaa..

aaa pınar hem bekarsın hem eski eşini anıosun inanamıorum sana bekar ama eski kocasını anan insan bende daha 3 aylık evliyim ama eski sevgilimin hatta sevgililerimin aldıklarını anlattım acaba eşimi aldatmış olurmuyum çok rahatsız oldum ayyyy kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3sırnaşık şey

şaka gibi ya kadının sölediğine bak evli ama eski, sevgililerinden bahseden kadınlar grubu dedi
eskiyi gülelim die söledik halbuki nekadar yanlış ya eskiyi unutamasak yenisiyle ne işimiz var

canım benim sen yaralısın galiba:1hug:

ya pınar ben şimdi 2 sevgilimin aldıklarını yazmıstım ben şimdi ikisinide unutamamışmıyım ya :sinifsinif:kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 ayyy eşimi 2 kişiyle aldatıyrum hemde 3 aylık evliyken kendimden korktum ilerde neler yaparım ben ya

durun durun vurmayın benim sucum yok sadece andım sadece andım kaydirigubbakcemile3

bayildim ya gulmekten :roflol: ..ben boyle seyleri acikcasi hediyeden daha cok begeniyorum..tebrik ettim babani alkisalkisalkis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…