Doğru söylüyorsun canım ya,seninkinin hediyesi güzel zamanlama kötü,yoğurt alan arkadaşında zamanlaması iyi bence..demek ki neymiş bu erkekler hiç bir şeyi tam yapamıyorlarmışşşkaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile
Bilgisayarım için ram almıştı...:roflol: :roflol:
Alir cebime koyardim, sonra eee hediyem nerde simdi derdim :dance: :roflol:
Tüh takmıştım PC ye... Öyle yapsaymışım keşke... Ben de ona ekran kartı alarak intikam almak isterdim ama göbek atar sevinçten sırnaşık şey
Sizde bizim gibi teknoloji islerine bayilan bi ciftmisiniz :roflol:
Saka maka boyle seyleri lazimsa gider aliriz, takariz zaten
Hediye daha da kisisel olmali ya, ev esyasi felan olmamali
Kisiye ozel olmali :dance:
Benim esim evlendigimizin ilk dogum gununde kahve makinasi almisti, kahveyi cok severim o da pek sevmez.. Yinede dedim eve aldin demiiiiii delikafadulden naniknanik
O da evlilikleri ilerledikçe bünyesinde ki tahtalıkları ortaya çıkardı merak etme:çok üzgünüm: ama inanın benim ex koca kadar kimse olamaz.Adam artık hediye alamama işini öyle abartmıştı ki,para verirdi git sen al diye..Oldu canım bi de hediye paketi yaptırır veririm kedime ne güselklava:
Bilgisayarcıdır kendisi. Sayesinde ben de tamir yapabiliyorum akannehir . En son hamile kaldığım kesinleşince meyve sıkacağı almıştı, çıktığından beri gözüm vardı hani şu philipsin var ya... Akşamları taze meyva suyu içiyorum. İçerken de düşünmeden edemiyorum: hediyeyi benim için mi aldı; bebek için mi şakkıdı ?
Benim eski meslegim bilgisayarcilik ti, esimde muhendislik okuyor
Esim teknolojik isleri hobi haline getirmis durumda, benimde isime geliyor kaydirigubbakcemile2
Tencere yuvarlanmis kapagini bulmus yani :smiley-cool:
Meyve sikacagina gelince, cok derin dusunme
Sana mi bebegine mi diye
Ikinize almis besbelli
Seni dusunuyor, ama onu da dusunuyor a.s.
hmmm... Benim aha doğru düzgün annelik duygularım gelişmeye başlamamışken (ruhsuzlukla ilgisi yok, daha kalbinin atışını bile duymadım) onun babalık duyguları pörtledi. Hadi hayırlısı...:icecream:
O da evlilikleri ilerledikçe bünyesinde ki tahtalıkları ortaya çıkardı merak etme:çok üzgünüm: ama inanın benim ex koca kadar kimse olamaz.Adam artık hediye alamama işini öyle abartmıştı ki,para verirdi git sen al diye..Oldu canım bi de hediye paketi yaptırır veririm kedime ne güselklava:
konu amacından uzaklaştırmak mı hah çok hoşsunuz muhabbetiniz bol olsun sizin eski sevgilisini anan evli bayanlar grubu
konu amacından uzaklaştırmak mı hah çok hoşsunuz muhabbetiniz bol olsun sizin eski sevgilisini anan evli bayanlar grubu
Ya ben ya ben napıcamm ama;evli değilim ama çocuğum var,bekarım ama ex de olsa kocam var...senağlama ben yazabilir miyim kii bu koudadelikafadulden hey allam sen sabır ver yaaa..
Birleşelim o zaman,eskiyi unutamayan kadınlar kulübü,K.K ya rakip olur muyuz kidelikafadulden walla şaka gibi kadın canım yaa..eskiye rağbet olsa bit pazarına nur yağarmışşş,ay bu gece atasözlerinden gidiyorum..ah ex kocam ahh ne çok hatırladım seni ve aldığın daha doğrusu alamadığın o saçma hediyeleri..aptal kafam sen ne güzel bir ağaçtın oysaaaa:roflol:
Ya bu konuda bir başlık açalım,korkuyorum ben,sen de kork bence 3 aylık evlisin ve eski sevgililerinden aldığın hediyeleri unutmamışsındelikafadulden evlenirken hafıza kaybı ameliyatını yaptırmadın mı?? hani mecburi kan testleriyle birlikte o dasırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
Benimde babam hiç kendinden beklenmiyecek kadar esprili bir hediye almış anneme..Yeni evlilermiş buzdolabı almak için sıraya yazılmışlar.Küçük bir yerde oturuyorlar o zaman babamın görevi dolayısıyla,yazılıyormuşsun aylar sonra geliyormuş.
Annem tabi her gün heyecanla bekliyor..Babamda iş için karlı bir yere gitmiş..Akşam dönmüş annemin komşuda olacağını biliyor.Çağırmış annemi hanım git bak mutfakta ne var diye.Annem tabi sevinçten havalara uça uça eve gelmiş.Buzdolabı geldi diye..Bir bakmış mutfağın ortasında kocamann bir kar kütlesi..Üzerinde de zeytin,peynir falan bi de not"hanım yeni buzdolabın hayırlı olsun" ay ne şekermiş adam ya..Niye sonra böle şeyler yapmadı ki,hiç hatırlamam anneme özel bi hediye aldığını hep ihtiyaçlarını alır fazla fazla ..Aman annemin şikayeti yok bana ne oluyosa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?