Sevgiliden alınan en aptal, saçma hediye!

HADİ YAAA İNANMIYORUMsırnaşık şey

evlisiniz ve hala bu kişiyi anabiliyorsunuz pess:umursamaz:

alla allaa
ne alak şimdi anlayamdım bende kız gülelim die anlatmış burda ne var yani ayrıca kimse kimseye burda adap dersi vericek değil yaa
töbe töbe illa altında bişey arıyolar ya insanlar nerden ne çıktı insan ne diceğinide şaşırıyo

ayy kızlarrr
bende bişey yazıcam şimdi evliyim gerçi sonra malum arkadaşlar eskiyi unutamadınmı falan die çıkışmassa anlatıyim neyseee....
benimde eski sevgilim tam bi mal yarabbim bana tam 1 sene boyunca hiç bi hediye almadı gerizekalııı...bi gün iş yerime gelip arkadaşıyla sana hediye aldım dedi aaaa dedim canım benim nekadarda düşüncelisin falann...çokda sevinmiştim hani...
neyse aldım poşeti elime tam açıcaktımki bana AÇMA dedi ...ama niye banane açıcam dedim ve içine baktımki KIRMIZI İÇ ÇAMAŞIRI ....
allahım ama nasıl utandım nasıl yerin dibine girdim anlatamam olayı nasıl toparlicağımı şaşırdım yanlız..o anda yüzümden resmen ateş çıkıyodu utancımdan:kedi:
neyse bi şekilde toparladım kendimi çok da zor olsa...ve ben o hediyenin nasıl bişey olduğuna hiç bakamadım aylarca sonrada ayrıldık ve attım zaten..off resmen şoktu benim için

seninki de vur diyince öldürenlerdenmiş.
biir almış tam almış yani kaydirigubbakcemile3

eşinizden alınan en saçma hediye demiyor ki sevgiliden alınan diye soruyor
eski sevgilisi hakkında konuşamaz mı yani evliler..ne alaka..

evlenmiş olsak da eski sevgili bizim hayatımıza dair anılar arasındadır...
eee burda da yaşanmış anılardan bahsedildiğine göreisteyen istediği sevgilisini de anlatır; kocasını da...

kaldı ki evlenip de içinde eski sevgiliye dair güzellikler hatırlamak kötü bir şey değildir ki... bir ilişkinin doğru yaşandığının göstergesidir...

seninki de vur diyince öldürenlerdenmiş.
biir almış tam almış yani kaydirigubbakcemile3

evet yaaa...
mal işte nasıl ifade edilebilirki o anki utancımı anlatmam mümkün değil
aklıma geldikçe yerin dibine giresim geliyo...:kedi:

bizde bundan bahsediyoruz zaten eskiyi hatırlamak evliliğimiz zedelemez eskiyi konuşup gülüyoruz burda ama arkadaş hala eski sevgilini hatırlayabiliyosun pes sana demiş arkadaşa bende bunu tartışıyorum ne alaka die bende evliyim eski sevgilimden bahsettim ne oldu yani ben pes sana diyen arkadaşa kızıyorum...sen ne anladım aynı konudan bahsediyoruz

ben de size destek olmak için yazdım şekerim...
dur bi sakin ol yerimseniben

kızlar hepinizde aynı fikirdesiniz o arkadas konu amacından uzaklaşsın diye ortaya laf atmıs yapmayın

ay banada kocacım ne almıstı bılın bakalım :))) benım ozaman saglık sorunlarım vardı (kabızlık gibi D )
gitmiş bana marketten su yogurtlar varya hani neydı onun adı.bir haftada sındırım duzene giriyormus işte ondan almıs gelmıs :))) bi çielkli güzeldi hee gerısı iğrencti ne yalan söliim mecburen yedın dikmış gozunu bana bakıo napıyım

Ne guzel sagligini dusunmus iste hihoyyyt
Tabii hangi sebeple alinmis, ona gore olceriz demi kaydirigubbakcemile3

delikafaduldendelikafadulden:roflol::roflol: amcama bak yaaa delikafadulden öperim ellerinden yerim ellerini hatta delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden:roflol:

bencede adamcağız sağlığını düşünmüş bence bu bi incelik bizimkilerin yaptığı ise tam bi ODUNLUK

:roflol::roflol::roflol:AYYYY

ahh canım benim sen benim gibi sevgilinden tam 1 sene boyunca hiç hediye alamayıpta sonra iş yerine gelip elindeki poşeti sana verip bak sana hediye aldım diyip içinden KIRMIZI İÇ ÇAMAŞIRI çıksa napcektin haa kuzummm:hulya:aldığın hediyenin berbatlığına mı yanıcan yoksa o utancı çektiğine mi
en azından kadın hastaymışta adam ona yoğurt almış hediye etmemişki

kızzzzz hediyenin neresi güzel öldüm uatncımdan wallaaa ne diyosun bana yoğurt alsa daha iyiymiş:kedi:

çok hoş :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…