- 5 Ocak 2008
- 2.950
- 24
- 0
bizim sınıftada diyarbakırlı biri vardı öğretmenler gününde karpuz getirmişti kocaman kucaklamıs bide şaşırmıstık bizde yerli malı deilki bu ne fln die öğretmende oğlum madem getirmişsin poşete koysaydın nasıl götüreyim demişti çocukta niye hocam forsunuzmu bozulur demişti hala arkadaslarla anarız ya
evlisiniz ve hala bu kişiyi anabiliyorsunuz pess:umursamaz:
ayy kızlarrr
bende bişey yazıcam şimdi evliyim gerçi sonra malum arkadaşlar eskiyi unutamadınmı falan die çıkışmassa anlatıyim neyseee....
benimde eski sevgilim tam bi mal yarabbim bana tam 1 sene boyunca hiç bi hediye almadı gerizekalııı...bi gün iş yerime gelip arkadaşıyla sana hediye aldım dedi aaaa dedim canım benim nekadarda düşüncelisin falann...çokda sevinmiştim hani...
neyse aldım poşeti elime tam açıcaktımki bana AÇMA dedi ...ama niye banane açıcam dedim ve içine baktımki KIRMIZI İÇ ÇAMAŞIRI ....
allahım ama nasıl utandım nasıl yerin dibine girdim anlatamam olayı nasıl toparlicağımı şaşırdım yanlız..o anda yüzümden resmen ateş çıkıyodu utancımdan:kedi:
neyse bi şekilde toparladım kendimi çok da zor olsa...ve ben o hediyenin nasıl bişey olduğuna hiç bakamadım aylarca sonrada ayrıldık ve attım zaten..off resmen şoktu benim için
eşinizden alınan en saçma hediye demiyor ki sevgiliden alınan diye soruyor
eski sevgilisi hakkında konuşamaz mı yani evliler..ne alaka..
alla allaa
ne alak şimdi anlayamdım bende kız gülelim die anlatmış burda ne var yani ayrıca kimse kimseye burda adap dersi vericek değil yaa
töbe töbe illa altında bişey arıyolar ya insanlar nerden ne çıktı insan ne diceğinide şaşırıyo
bu yorumu gören de eski sevgilimi unutamadım filan yazdığımı düşünür.
ben de sana pess! diyorum...
sanırım tartışma ortamı yaratıp dikkat çekmeye çalışıyorsun ama öyle bir şey olmayacak.
seninki de vur diyince öldürenlerdenmiş.
biir almış tam almış yani kaydirigubbakcemile3
evlenmiş olsak da eski sevgili bizim hayatımıza dair anılar arasındadır...
eee burda da yaşanmış anılardan bahsedildiğine göreisteyen istediği sevgilisini de anlatır; kocasını da...
kaldı ki evlenip de içinde eski sevgiliye dair güzellikler hatırlamak kötü bir şey değildir ki... bir ilişkinin doğru yaşandığının göstergesidir...
bizde bundan bahsediyoruz zaten eskiyi hatırlamak evliliğimiz zedelemez eskiyi konuşup gülüyoruz burda ama arkadaş hala eski sevgilini hatırlayabiliyosun pes sana demiş arkadaşa bende bunu tartışıyorum ne alaka die bende evliyim eski sevgilimden bahsettim ne oldu yani ben pes sana diyen arkadaşa kızıyorum...sen ne anladım aynı konudan bahsediyoruz
ben de size destek olmak için yazdım şekerim...
dur bi sakin ol yerimseniben
ay banada kocacım ne almıstı bılın bakalım :))) benım ozaman saglık sorunlarım vardı (kabızlık gibiD )
gitmiş bana marketten su yogurtlar varya hani neydı onun adı.bir haftada sındırım duzene giriyormus işte ondan almıs gelmıs :))) bi çielkli güzeldi hee gerısı iğrencti ne yalan söliim mecburen yedın dikmış gozunu bana bakıo napıyım
Benimde babam hiç kendinden beklenmiyecek kadar esprili bir hediye almış anneme..Yeni evlilermiş buzdolabı almak için sıraya yazılmışlar.Küçük bir yerde oturuyorlar o zaman babamın görevi dolayısıyla,yazılıyormuşsun aylar sonra geliyormuş.
Annem tabi her gün heyecanla bekliyor..Babamda iş için karlı bir yere gitmiş..Akşam dönmüş annemin komşuda olacağını biliyor.Çağırmış annemi hanım git bak mutfakta ne var diye.Annem tabi sevinçten havalara uça uça eve gelmiş.Buzdolabı geldi diye..Bir bakmış mutfağın ortasında kocamann bir kar kütlesi..Üzerinde de zeytin,peynir falan bi de not"hanım yeni buzdolabın hayırlı olsun" ay ne şekermiş adam ya..Niye sonra böle şeyler yapmadı ki,hiç hatırlamam anneme özel bi hediye aldığını hep ihtiyaçlarını alır fazla fazla ..Aman annemin şikayeti yok bana ne oluyosa
ay banada kocacım ne almıstı bılın bakalım :))) benım ozaman saglık sorunlarım vardı (kabızlık gibiD )
gitmiş bana marketten su yogurtlar varya hani neydı onun adı.bir haftada sındırım duzene giriyormus işte ondan almıs gelmıs :))) bi çielkli güzeldi hee gerısı iğrencti ne yalan söliim mecburen yedın dikmış gozunu bana bakıo napıyım
O da evlilikleri ilerledikçe bünyesinde ki tahtalıkları ortaya çıkardı merak etme:çok üzgünüm: ama inanın benim ex koca kadar kimse olamaz.Adam artık hediye alamama işini öyle abartmıştı ki,para verirdi git sen al diye..Oldu canım bi de hediye paketi yaptırır veririm kedime ne güselklava:
Tabi canım sağlığını düşünmüş adam probiyotik yoğurt almış,bir kadın hayattan daha ne beker ki di mi kıslarsırnaşık şeysırnaşık şey mesela ben doğumgünümde migren ilacı,tansiyon hapı falan almak istiyorum sevgilimden..Hayalim bu yaniilülülülülülü
Doğru söylüyorsun canım ya,seninkinin hediyesi güzel zamanlama kötü,yoğurt alan arkadaşında zamanlaması iyi bence..demek ki neymiş bu erkekler hiç bir şeyi tam yapamıyorlarmışşşkaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile
bende evliyim ama eski sevgilim bana doğum günümde cam tablo gibi bişi almıştı yarısında gül var yarısında iyiki doğdun yazıo ama ingilizce yarım ingilizcesiyle kendi yazmıs ay nasıl şok olmustum bütün arkadaslarım hediyeyi görür görmez bana bakıolar acaba kafasında parcalıcammı die ama yapmadım tabi oradan cıkarken hediyeyi bıraktım masanın altına o benden sonra cıkmıstı aradı hediyeni unutmussun diye bende alırım senden sonra dedim tabi bidaha görüşmedik
lisedede bi çocuk vardı ama nasıl yakısıklı görseniz işte biz çıkacak gibi olduk arkadasım benim doğum günüme çağırmıs benim haberim yok çocuk bi geldi hardalsarısı pantolon üzerine ipek gibi gece mavisi yakası kolları renkli çiçek işli gömlek benimle birlikte herkes şok oldu çünkü okulun hani derler ya popüler yakışıklısıydı neyse aldıgı hediyeye gelelim üzerindeki gece mavisi işli gömleğin aynısı small beden neymiş birlikte giycekmişiz bu aynı zamanda çıkma teklifiymiş doğum günümü burnumdan getirmişti
kızlar hepinizde aynı fikirdesiniz o arkadas konu amacından uzaklaşsın diye ortaya laf atmıs yapmayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?