Sevgiliden alınan en aptal, saçma hediye!

sevgilime bana hiç sürprizler yapmıyosun demiştim. ona küçük seylerlede mutlu olabilcemi anlatmak için bi buzdolabı magneti alsan bile yeter dedim. sözümüde ne kadar tutarmıs. akrabalarının nişanda dagıttıkları içinde badem sekeri olan magneti getrmiş bana. :)

bi diğer hediyeside dogum günümde aldıgı kolye. e bunda ne var diyceksiniz. sevgilimin oriflame temsilciliği yapan bi arkadası varmıs, sevgilime kuyumcu tanıdıgı oldugunu söylemiş ve adam bi kolye getrmiş. sevgilimde tamam demiş almıs. bide üstüne 300 lira para vermiş. ama kolyenin 5 kurusluk değeri yok,oriflame nin hediye olarak ürettiği bedava bi kolyeymiş. sevgilimin kazık yemesine mi yanayım, aylarca altın sanıp 5 para etmez iğrenc bi kolye taktıgıma mı?

bi tane daha anlatıyımda gülün. bigünde sevgilime gene hiç sürpriz yapmıyosun, bahceden bi cicek koparıp getirsen bile mutlu olurum demiştm. bütün gece o bahce senin bu bahce benm çicek aramıs. sonuc cicek bulamamıs. akıllı askımın bi cicekciden cicek almak aklına bile gelmemiş.

valla benimkine odun da diyebilirsin balta da hiç alınmam.alınacak olsam buraya yazmam di mi?

Esimin 31 aralik da dogum gunu kizlar..araba-teknoji ilgi alanlari..arabasina birsey aliyim diyorum.bu arada yzugunu kaybettiyuzuk de alabilirim.Var mi degisik bir fikri olan ?Simdiye kadar ne aldin derseniz..Cok manali olduklari soylenemez:)Takim elbise-kravat-gomlek//cep telefonu//yurtdisi gezilerimdende parfum//arabasina anahtarlik..sevgililer gunu falan hakgetire;zaten 2 senedir birlikteyiz;7 aydir evliyiz:)Oda bana bir dolu parfum-anti aging kremler-selulit kremleri:)viski:)almistir.Ama aldigi ve unutamadagim evlendigimiz gun takdigi 5 tas..en favorim birde cok guzel bir hikayesi olan 1 set..
ilk olarak setin kolyesini armagan etmisti;arabada giderken sevgililer gununde;ben hemen taktim tabii.ama gumus zannediyorum:)Phada hafif ya aa ne guzel dedim yarim agiz.Sonra kolyem kirildi--ee diyorum ucuz etin yahnisi tabii..anneme al dedim bir gumus kolye;annemle gumuscuye gittik gumuscu dediki ''bu guzelim pirlanta dolu kolye ucunu gumuse takmak istediginize emin misiniz?''aldigim gibi kolye ucunu eve geldim..sonra kupesi--yuzugu geldi yavas yavs:)Ahh benim canim kocacim..simdi cok uzuluyorum ve utaniyorum dusunduklerime...ne hediye aliyim kizlar?lutfen fikir verin

Son düzenleme:
kızlar okudum çok şaşırdım sadece benim başıma geldi sanmıştım sevgilim bana bir kere annesinin kullanılmış güneş gözlüğünü getirdi ama ben kabul etmedim almadım hediyesini özel birgün değildi gözlüğüm yok diye getirmiş bende bari eski demeseydin kalmadım ben buna dedim bir kerede doğumgünümde çin malı kupa getirdi üstünde ayı vardıokadar ne bir çiçek ne birşey neyseki ayrıdlık

ayy kızlar sabahtan beri revirde yatıyordum mide bulantısı ile... yeni kendime geldim...
yazdıklarınız da moral oldu valla :)))

hepsi oduuuunnnn...

evlisiniz ve hala bu kişiyi anabiliyorsunuz pess:umursamaz:

bende evliyim ama eski sevgilim bana doğum günümde cam tablo gibi bişi almıştı yarısında gül var yarısında iyiki doğdun yazıo ama ingilizce yarım ingilizcesiyle kendi yazmıs ay nasıl şok olmustum bütün arkadaslarım hediyeyi görür görmez bana bakıolar acaba kafasında parcalıcammı die ama yapmadım tabi oradan cıkarken hediyeyi bıraktım masanın altına o benden sonra cıkmıstı aradı hediyeni unutmussun diye bende alırım senden sonra dedim tabi bidaha görüşmedik
lisedede bi çocuk vardı ama nasıl yakısıklı görseniz işte biz çıkacak gibi olduk arkadasım benim doğum günüme çağırmıs benim haberim yok çocuk bi geldi hardalsarısı pantolon üzerine ipek gibi gece mavisi yakası kolları renkli çiçek işli gömlek benimle birlikte herkes şok oldu çünkü okulun hani derler ya popüler yakışıklısıydı neyse aldıgı hediyeye gelelim üzerindeki gece mavisi işli gömleğin aynısı small beden neymiş birlikte giycekmişiz bu aynı zamanda çıkma teklifiymiş doğum günümü burnumdan getirmişti

güzel hediyelerde aldim ama aramizda kalsinda bana bi hediye almisti ama askim okadar safki ucuzluktan aldigi hediyeninin etiketini unutmus , ama bence unutmaktan iyidir yada sabun konserve falan haha

şükürler olsun ki benim sevgilim böyle saçma sapan hediyeler almadı en son aldığı hediye tek taştı opuyorumnanaktan ama arkadaşım sevgilisi için doğum gününde özel bi hediye yapmıştı resimlerinden oluşan masa takvimi gayet hoş oldu neyse arkadaşımın doğum günü geldiğinde bizde baya güzel bişi alır diye umutlanmıştık yüzük kutusunun içinde arkadaşıma uzatmış tabi bizim kızda yüzük sanmış heyecanlanmış açınca resmen hayal kırıklığına uğramış akannehir ufacık bi gümüş kolye ucu sırnaşık şey zinciri bile yok daha önce aldığım kolyeyle beraber takarsın demiş bi de üstüne çok gülmüştüm hala aynı kolyeleri tek zincirde takar saf :bbo:

:roflol::roflol:delikafaduldendelikafaduldenAllahım süper:roflol::roflol::roflol:

Şenizvereliniortak aynen canım ya..ben oğluma da diyorum,erkek kardeşime de..Genlerinde var bu erkeklerin klava:

sen benim sözlümü gör pınarcım;odun da değil...işlenmemiş ağaç halen:1closedeyes::1closedeyes:

:içelim:

Son düzenleyen: Moderatör:

yaahhaaaaaaaaa inanmioreeemmmmmmdelikafaduldendelikafadulden

Zuhauzhauhzua aklıma geldi çok utandım şimdi öğretmenime çok küçüktüm ama kolonya götürmüştüm sırnaşık şey sırnaşık şey Bide bizim sınıfta bi kıza erkek arkadaşı ayakkabı kutusu vermişti içinden kocaman ayakkabı kadar kabak çıktı :roflol:

bizim sınıftada diyarbakırlı biri vardı öğretmenler gününde karpuz getirmişti kocaman kucaklamıs bide şaşırmıstık bizde yerli malı deilki bu ne fln die öğretmende oğlum madem getirmişsin poşete koysaydın nasıl götüreyim demişti çocukta niye hocam forsunuzmu bozulur demişti hala arkadaslarla anarız ya

Kızlar bişey daha diyeceğim bikeresinde bende sevgilimle onun iş çıkışı buluştuk dedim sana hediyem var sonracığıma paketi verdim pakette pek sükseli duruyordu. Hani tüğlü kalemler oluyorya kırmızılı mavilikaydirigubbakcemile3 böyle ince uzun süslü püslü üstündede siyahlı kalp var kocaman iğrenç bişey yani sırf tepkisini ölçmek için:roflol:. Bi de diyorum ki hayatının en önemli imzalarını bu kalemle at yoksa küserim:dance: Hala da güleriz aklımıza geldikçe iyi terk etmemiş bu çocuk beni yaw. Hh kafama koydum nikah defterini o kalemle imzalamam lazım çöpe atmadıysa.

evlisiniz ve hala bu kişiyi anabiliyorsunuz pess:umursamaz:

bu yorumu gören de eski sevgilimi unutamadım filan yazdığımı düşünür.
ben de sana pess! diyorum...
sanırım tartışma ortamı yaratıp dikkat çekmeye çalışıyorsun ama öyle bir şey olmayacak.

[ı]ayyyyy koptum resmen ya ne komik şeyler varmış
böle bişey hiç başıma gelmedi
ayrıca eşim çok güzel hediye seçer
tanışma yıl dönümümüzde çok şık bi elbise almıştı yine çanta ve askılı bi badi almıştı bi erkekten beklenemicek kadar zevkli şeylerdi ama benim eşim işte çok harikadır[/ı]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…