Pardon ama haddimi aştığımı kesinlikle düşünmüyorum.Daha önceki sayfalarda yazdıklarımı okursan bunun senin eşinle ilgisi olmadığını anlarsın.Genel anlamda bu tür erkeklere odun diyoruz,hiç de bir art niyetimiz yok.Ben de iki gülelim diye espri yapıyorum ama sanırım sen alıngansın,Ben gayet saygılı biriyimdir.Önceki yazdıklarımı okursan kimseye de sataşmam.Bu da vereceğim son yanıttır size.
yok ben evliyim şu anda
ve o kişinin eşimle uzaktan yakından bir alakası yok:)
çok şükür :Saruboceq:
bence dalga geçme değil de odunluk diyelim:)
evde böyle bir alete ihtiyaç olduğunu düşünmüş
şişe açacağı diyince cinsel bir ima filan akla gelmesin:)
o kadar derin düşünebildiğini sanmıyorum...
bende evliyim ama eski sevgilim bana doğum günümde cam tablo gibi bişi almıştı yarısında gül var yarısında iyiki doğdun yazıo ama ingilizce yarım ingilizcesiyle kendi yazmıs ay nasıl şok olmustum bütün arkadaslarım hediyeyi görür görmez bana bakıolar acaba kafasında parcalıcammı die ama yapmadım tabi oradan cıkarken hediyeyi bıraktım masanın altına o benden sonra cıkmıstı aradı hediyeni unutmussun diye bende alırım senden sonra dedim tabi bidaha görüşmedik
lisedede bi çocuk vardı ama nasıl yakısıklı görseniz işte biz çıkacak gibi olduk arkadasım benim doğum günüme çağırmıs benim haberim yok çocuk bi geldi hardalsarısı pantolon üzerine ipek gibi gece mavisi yakası kolları renkli çiçek işli gömlek benimle birlikte herkes şok oldu çünkü okulun hani derler ya popüler yakışıklısıydı neyse aldıgı hediyeye gelelim üzerindeki gece mavisi işli gömleğin aynısı small beden neymiş birlikte giycekmişiz bu aynı zamanda çıkma teklifiymiş doğum günümü burnumdan getirmişti
Şenizvereliniortak aynen canım ya..ben oğluma da diyorum,erkek kardeşime de..Genlerinde var bu erkeklerinklava:
benimde eşim ilk önceleri daha söz nişan yok aramızda en güzel hediyeler alıyodu neyse nişanlandık ne alsa beğenirsiniz orhan gencebay kaseti akannehir neymiş kendisi çok seviyomuş nasılsa evlenincede ona geri dönüşümlü bir hediye olacakmış kafamçokkarıştı yok böyle bişey yaa şok olmuştum ne bekliyodum ne çıktı :bbo: o günü hiç unutmam halada söylerim güler oda neyseki şimdi öyle şeyler yapmıyor...yerimseniben
evlisiniz ve hala bu kişiyi anabiliyorsunuz pess:umursamaz:
evlisiniz ve hala bu kişiyi anabiliyorsunuz pess:umursamaz:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?