sevgililer günü yaklaşıyor ne alacağız kızlar

benim sevgilim fanatik beşiktaşlıdır daha bugün beşiktaş battaniyesi baktığını söyledi ama almadı ya ben almak istiyorum onu kendisine:26: umarım almaz yani

almaz inşallah canım yoksa başka hediye düşünmek zorunda kalırsın.bende battaniye aldım ama seni seviyorum battanyesi:)

almaz inşallah canım yoksa başka hediye düşünmek zorunda kalırsın.bende battaniye aldım ama seni seviyorum battanyesi:)

aslında klişeleşmiş çoğu hediyeden daha sıradışı olduğunu düşünüyorum battaniyenin tabi bide tuttuğu takımın olunca eminim ki sevinecektir canım ama dediğim gibi umarım o benden erken davranmaz:26: ay nasıl unuttursam ki ona battaniye bakma fikrini:44:

Son düzenleme:

bence almaz mesaj verılmış..Sevgililer günü hediyesi diye ne istediği belli.. Hadi yine iyisin pinksweetlolita

o zor işte canım kafaya koyduysa alır.ya da sen beraber bakalım filan diyip ertelettirebilirsin.
eftelya 'nınkide farklı bi bakış açısı. sana mesajda vermiş olabilir

Son düzenleme:
bence almaz mesaj verılmış..Sevgililer günü hediyesi diye ne istediği belli.. Hadi yine iyisin pinksweetlolita

öyle mi dersin canım ya korkuyorum aslında ben aldıktan sonra kendiside alır diye bide internet üzerinden online satın alacağım en az 5 gün öncesinden almam gerek o süreçte alırsa falan:18:

o zor işte canım kafaya koyduysa alır.ya da sen beraber bakalım filan diyip ertelettirebilirsin.
eftelya 'nınkide farklı bi bakış açısı. sana mesajda vermiş olabilir

evet canım işte her iki ihtimalide göz önünde bulundurmam gerek :26: ben en iyisi başka seçenekleride bulundurayım göz önünde mesela neler olabilir başka:44:

evet canım alternatif bişeyler düşünmek lazım.
bilmiyorum sana klasik mi gelir ama takvim yaptırabilirsin. masa takvimi.12 tane ikinizin fotolarından seçersin. çok hoş oluyo bitince:))

evet canım işte her iki ihtimalide göz önünde bulundurmam gerek :26: ben en iyisi başka seçenekleride bulundurayım göz önünde mesela neler olabilir başka:44:

Madem beğendıgını ıfade etmiş,mesaj nıtelıgınde olmasa bile sizde almaması yönünde ürün hakkında olumsuz yorum yapın.. hedıye olarak sızden gelecegı sınyalını yakın :) bence almaz ya neyse

doğru canım ama süpriz bozulmuş olur bi bakıma

bilmiyorum sana klasik mi gelir ama takvim yaptırabilirsin. masa takvimi.12 tane ikinizin fotolarından seçersin. çok hoş oluyo bitince:))

aslında iyi fikir canım ama aysel01inde dediği gibi sürprizin pek bi anlamı kalmaz sanırım:44:
doğru canım ama süpriz bozulmuş olur bi bakıma
evett bencede canım

hımm buda güzel fikir canım taptazecik bi sürü resmimiz var onlarla yapabilirim aslında bunu

Son düzenleme:

günlük çok hoş

arkadslar trendyolda sevgılıler gnu butigi acılmış orda polo marka czdan vrdı onu sipariş ettim dün.içinede guzel bi fotografımı koyup onu vermeyi dusunuyorum sizce nasıl fikir :) 14 şubatta burda degl yani sevgililer gunu hediyesi olmck benimki gelince vercem :) guzel mi sizce

çok hoş olur canım çok güzel bir fikir hatta cüzdanın her bölmesine değişik bir kaç resmini daha koyarsan daha bi heyecanlanır bence

Benim hediyem sanırım tam erkek mantığında, pek romantik değil:)

Benim niişanlım hasta Fenerbahçeli, bende onun bu sevgisine çok ses çıkarmam..ama arada tabi naz yaparım :))

düşündüm düşündüm karar veremedim sevgilier gününe..en sonunda ona 18 Şubat için Fenerbahçe Sivasspor maçı için bilet ayarladım..ikimiz birlikte gideceğiz:) eminim çok mutlu olacak bazen erkeklerin mantığında düşünmek gerekiyor sanırım..:)

Canım, çok güzel düşünmüşsün Erkekleri çok mutlu edecek bir hediyedir bu genelde en azından maçtan hoşlananları ... Benim de genelde aklıma gelen bir fikirdir ama Fenerbahçe İzmir'e mağlum pek sık gelmiyor

evet canım bizim İstanbulda olmamızın güzelliği etkili tabi:) ama mesela hangi takımlıysa o takımın platinium kartı falan oluo, bilet satışında kolaylık sağlıyormuş:) sürekli maça gidiyorsa eğer o karttan alabilirsin:)

Evet canım, haklısın o da güzel bir fikir Fenerbahçeli benim eşim de

yaaaa kızlaaaarrrr açmayın bölee konularrr.... sevgilisi olan var olmayan vaaarrrr.... ayıp oluyoo amaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…