sevgililer günü yaklaşıyor ne alacağız kızlar

bende bu sefer ılgınc bısey olsun ıstıorum kıyafet alıorum hep ya kucuk gelıor ya buyuk kac yıldır tutturamadım ama ne alacgıma da karar veremedm:S

geçen sevgilimle geziyorduk..oyuncakçıya takıldı...kumandalı helikopter..kumandalı araba ve sanırım model araba ismi onlarla oyalandı...
sanırım ne alacağım belli oldu

rubinaaaa bu bana da fikir oldu sağolll
7. sevgililer günümüz olcak ne alsam bilmiyodum. oyuncak almıştım da böyle kumandali fln değildi, benimki de geçen toys and more da gezerken bi tanesine bayılmıştı ama hangisiydi acaba, o sırada barbienin mutfağını inceliyodum hatırlamıyorum :26:
neyse en kısa zamanda yine oraya gidelim de iyice bi anlıyayım hangisini beğenmiş

ogun bızım evlılık yıl donumumuz ve esımle kayak merkezıne gıdıp eglenıcez baska hedıyesı olucakmı bılmıyorum ama ben ona ne alıcagımı hala bılemedım

Buz mavisi bi kazağım vardı onun rengini çok beğenmişti aynı renkten kazak alacağım sanırım bulamazsam da parfüm :26:

14şubata az kaldı ve ben henüz ne alacağımi bilmiyorum kıyafet almak istemiyorum özel birşey olsun istiyorum ama henüz birşey bulamadım lütfen bana fikir verirmisiniz?

eşim 9 yıldır hayatımda 3 yıllık ta evlıyız muhakkak onem verırız özel gunlere ben her yıl muhakkak bi aykkabı alırım ya yıldonumumuzde ya sevgılıler gununde ya dogumgununde artık yıne mı demeye baslamıstı

5 mayıs dogum gunuydu o gun izinlydım ve o calıstıgımı bılıyordu sabah erkenden ıse dıye evden cıktım gıttım saclarımı boyattım ki hayatta boyatmamı ıstemıyordu sonra kucuk guzel bır pasta yaptırdım eve geldım hazırladım esımı aradım cuzdanım ı kaybettım eve bakarmsın ordamı dedım eve gıdıp bakım dedi bende kapıyı açtım pastayı kapının kenarına koydum...kapının arkasında bekledım surrpprızz demek ıcın baktım ayak seslerı kesıldı suprıızzz dedım şok oldu evde hırsız var sanmışsaçlarımı gorunce sok oldu tabı sana daha guzel bı hedıye bulamadım demıstım

evlılık yıldonumumde de ınternetten isim yazılı oscar ödulu aldım 2011 yılının en iyi eşi ödulu yazıyor anlatamam nasıl begendıgını sureklı alıp elınee hehee odul de alırmsıım der

Ben de yazim bu zamana kadar aldıklarımı inşallah fikir olun kızlar :)

Puzzle yapmayı çok sever puzzle almıştım. Böyle 1500lük sonunda beraber bitirdik tabi :))
Paket hazırlamıştım, bir tane kazak, odası için fosforlu yıldızlar, pull&and bear'dan parfüm (çok güzel kokuyor kızlar yanında deodorantı vardı hem de) bir de ağrı kesici koymuştum :) başını ağrıttığım zamanlar ihityacın olur diye
boxer ve kışın sıcak sıcak giysin diye çift tabanlı çoraplar
bilgisayar oyunu delisi olduğundan assassin's creed midir nedir onu almıştım :) sabah 8 de yattı kaç gün düşünün artık :) yenisi çıkmış şimdi ona bakıcam
Kartlık almıştım; kızlar cüzdan yanında çok kullanışlı oluyor
Sevdiği araba modifiye markasının anahtarlığını almıştım nasıl seviyor anlatamam
en son aldığım da , araba delisi demiştim ya lamborghini'nin bir arabasının modelini almıştım toyzzshop'tan

şimdi de izmir'de ferrari ve lamborghini sürme şansı sunuyor bi pist. Ona bakıcam mydays.com.tr diye bi site kızlar mutlaka bakın. Yada beraber düzgün bi yerde masaj faan düşünüyorum hadi bakalım hepimiz kolay gelsiin

sevgililer gününde parfüm
dogum gunude 5 guns onrası saat almayı dusunuyorum ama bunların hıcbırı orjınal degıl bence ya off baska bısı olmalı

Bembeyaz dikdörtgen bi kutunun etrafını kırmızı tülle sarıp tepeden beyaz kurdele ile bağladım. İçine tişört ve hırka alıp koyucam. Bir kaç not, gül yaprakları birde 2 tane elma şekeri alıp koyucam, beraber yicez onu o anda..

Son düzenleme:
bagzi ilaçlar var dişi plastik gibi içinde tozu oluyo. ben kullanmadiklarimin içini boşaltmiştim tek tek sonra kucuk kagitlara guzel sozler yazmiştim kac tane iste içine sokup kapattim ilaci eski haline getirdim içndeki kagitlar ilacin boyutna goreolmali kizlar yapmak isteyen için tabiki sonra ilaç kutusunu yikadim içine koydum üstüne GÜNDE 1 TANE UNUTMA DİYE YAZDİM ole olmadi hepsini bi anda okdu tabi

Evet bunu bende nette okumuştum. Yapmayı düşünüyorum, bakalım..

Kızlar birde şöyle birşey söyliyim. Eğer pahalı birşey alacaksanız, mutlaka kullanacağı birşey alın. Çünkü erkekler kullanacağı, işe yaracağı şeyleri severler. Öyle süs püs, çerçeve vs. bu tür şeylerden hoşlanmıyorlar, kimi belli etmesede. Eğer yinede kullanışı olmayan sadece ufak tefek şeyler yapmak isterseniz maddiyatı fazla tutmayan şeyler yapmaya çalışın.

aslinda hediye önemli değil en güzeli birbirlerini cok sevmeleri ve anlaşabilmeleri birbirleirne deger vermeleri her neolursa olsun en buyuk hediye birbirleridir ondan daha gusel birşey yok ona onu sevdginizi soyleyin bu bile yeter

kızlar nette dolaşırken şöyle bi site buldum. çok pahalı saatleri çok çok uygun fiyatlara veriyolar. acaba saatler orjinalmidir çakma olabilir mi :44:
MarkaBOX - İnternetteki Yeni Alışveriş Kutunuz

canım bunlar %100 çakma yani imkansız o kadar pahalı şeyleri bu fiyatlara vermeleri. zaten ürünlerin altındaki yorumlara da bakarsan hep yok süper yok mükemmel filan yazıları var. çakma bunlar boşver.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…