sevgililer günü yaklaşıyor ne alacağız kızlar

canım bunlar %100 çakma yani imkansız o kadar pahalı şeyleri bu fiyatlara vermeleri. zaten ürünlerin altındaki yorumlara da bakarsan hep yok süper yok mükemmel filan yazıları var. çakma bunlar boşver.

bence de yaaa. zaten hediye almicam değmez

benim fikrim değişti yaa

çalar saat alacağım

sabahları uyanamıyor:26:

işe geç kalıyor habire

bende çalar saat alcam ona

benim hediye almak için bir çoook fikrim vardı ama sevgilim tuncelide olduğu için ne ben sevgilimin yanına gidebiliyorum ne de sevdiceğim benim yanıma gelebiliyor. yani bu sevgililer günü şafak saymaktan başka bir şey yapmayacağım.......

kızlar sevgilim pilot olucak ona uçuş tulumuna takabilecek bi atkı almayı düşünüyorum kaliteli üşüyo hep.. üzerinede armalarınımı yaptırsam diyorum:S yada bunu nasıl yaptırabilirim bilgisi olan varmı?

hahahahaaa süper bi süpriz yapıcam ona sehirfırsatlarından tatil aldım 2 gecelık oraya gıdıcezz

hahahahaaa süper bi süpriz yapıcam ona sehirfırsatlarından tatil aldım 2 gecelık oraya gıdıcezz

şehir fırsatları cok iyi ya doğum gününde pistte 2 tur ferrari kiralamıştım bende ordan delirmişti sevgilim cok uygun oluyo ve hiç bi sorun cıkmıyo

amaaaan hicbisi almayin ne gerek var birlikte olmak yeterli
ama tabi romantik bi erkek arkadsnz varsa hediyelesmek hos olabilir
bence gomlek yada kazak iyi bi hediye olabilir yada orgu biliyorsaniz kendi ellerinizle atki ormekte hos olur diye dusunuyorum
bilmiyorsaniz baskasina ordurun ben ordum deyin

hamile kalırsam bu ay gebelik testi sonucunu paketleyip vericem inşallahahhhhh

Cok güzel birsey geldi aklima Insallah hamile kalirsin... Eger öyle birsey olursada Kalpli bir kutu al icine bir mavi birde Pembe emzik koy altinada gebelik testinin sonucunu

Ay kim bilir esin görünce ne sevinir

gömlek, kazak, t-shirt, ayakkabı.. bunlar normal zmanlarda aldığımız şeyler aslında, biraz özel bir hediye olsun istiyorum ama
işte puzzle, 365 gün kağıtları, resmimizin olduğu şık bir çerçeve yukarda arkadaşların da dediği gibi daha çok bizlerin hoşuna gidiyo..
14 şubat hafta içine geliyor ama biz aynı ilin birbirine 300 km uzaklığı olan iki ilçesinde görev yapıyoruz yani o gün buluşmamız mümkün olamayacak internet üzerinden çiçek göndermeyi düşünüyorum çiçek daireye gidecek 3 tane bekar bayan personel var, hepsi acaba bana mı? diye düşünürken sevgilime gelmiş olması O'nu biraz şımartır ve mutlu eder diye düşünüyorum..

Biz sevdiceğimle sevgililer günü kutlamayanlardanız; ama hediye fikirleri her zaman lazım oluyor sonuçta Ben el yapımı veya değişik şeylerden yanayım mesela 1 senemizde 40x60 canvas yaptırmıştım ama normal fotoğrafımızı değil de abstract dediğimizden..

Kızlar valla 2 buçuk senedir çıkıyoruz artık ne alacağımı şaşırdım almadığım şey kalmadı.Parfüm,gömlek,kazak,atkı gördüm,resmimizi tişörte bastırdım bardağa bastırdım,tesbih çakmak aldım slayt hazırladım,çerçevelik saat aldım,mektup yazdım anlıyacağınız herşeyi yaptım sizde bunlardan birini yapabilirsiniz isterseniz bide erkek olunca alınacak pek seçenek olmuyor bu sevgililer gününde yine parfüm seti aldım valla artık aklıma alacak başka bişey gelmiyor sizin varsa önerileriniz bende bekliyorumm kızlar sizden..

Son düzenleme:
Sanırım benım işim daha zor 14 subat sevgılıler gunu 18 subat yıl dönumu cıft hedıye dusun dusun yedım kendımı

bu cok hoş bir fikir :):):) ve mukemmel olur 3 bayanın arasında mukemmel gullerı kapan erkek unvanı cok sımartıcaktır sevdıgını :)

benim sevgilim fanatik beşiktaşlıdır daha bugün beşiktaş battaniyesi baktığını söyledi ama almadı ya ben almak istiyorum onu kendisine:26: umarım almaz yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…