canım bunlar %100 çakma yani imkansız o kadar pahalı şeyleri bu fiyatlara vermeleri. zaten ürünlerin altındaki yorumlara da bakarsan hep yok süper yok mükemmel filan yazıları var. çakma bunlar boşver.
hahahahaaa süper bi süpriz yapıcam ona sehirfırsatlarından tatil aldım 2 gecelık oraya gıdıcezz
vayyy süpermiş bu site çok işime yarıcak gibi
hamile kalırsam bu ay gebelik testi sonucunu paketleyip vericem inşallahahhhhh
Cok güzel birsey geldi aklimaInsallah hamile kalirsin... Eger öyle birsey olursada Kalpli bir kutu al icine bir mavi birde Pembe emzik koy altinada gebelik testinin sonucunu
Ay kim bilir esin görünce ne sevinir
gömlek, kazak, t-shirt, ayakkabı.. Bunlar normal zmanlarda aldığımız şeyler aslında, biraz özel bir hediye olsun istiyorum ama
işte puzzle, 365 gün kağıtları, resmimizin olduğu şık bir çerçeve yukarda arkadaşların da dediği gibi daha çok bizlerin hoşuna gidiyo..
14 şubat hafta içine geliyor ama biz aynı ilin birbirine 300 km uzaklığı olan iki ilçesinde görev yapıyoruz yani o gün buluşmamız mümkün olamayacak internet üzerinden çiçek göndermeyi düşünüyorum çiçek daireye gidecek 3 tane bekar bayan personel var, hepsi acaba bana mı? Diye düşünürken sevgilime gelmiş olması o'nu biraz şımartır ve mutlu eder diye düşünüyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?