Sevgililer gününde yüzük ?

Ceyl_an

Bolluk , bereket, aşk 💚
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2018
2.878
2.450
63
29
Merhaba arkadaşlar , erkek arkadaşım sevgililer gününde bana yüzük hediye etti pahalı bir marka ama normal bir yüzük tek taş değil. Ciddi düşündüğünü gösterir mi ?

İlişkinizin durumuna ve karakterlerinize göre cevabı değişecek bir soru. Belki çok beğenmiş almıştır belki evlilik düşündüğünü belirtmek istemiştir bunu ancak siz yorumlayabilirsiniz.

Aksesuar olarak yuzugu gunluk yasantinizda siklikla kullanir misiniz? Cevap hayirsa, sevgiliniz ciddi dusunuyor olabilir.

Aksesuar olarak yuzugu gunluk yasantinizda siklikla kullanir misiniz? Cevap hayirsa, sevgiliniz ciddi dusunuyor olabilir.

Yok ben kullanmam hatta aksesuar kullanmam . Bir kere elimde yüzük görmüştü sen takmazdın dedi arada takıyorum dedim .

Ama yüzük zaten yeterince pahalı bir marka zenginlikle alakası ne ki

Sana göre pahalıdır başkasına göre o kadar pahalı değildir.
Arkadaş demek istiyor ki kendi bütçesini çok zorlamissa almak için ciddi düşünüyordur. Standart alabileceği bişeye sadece bir hediyedir.

Kadın olsun erkek olsun,herkes bilir yüzüğün az çok ne anlama geldiğini. Bir sürü takı seçeneği arasından yüzüğü tercih etmesi ciddiyetini gösterir sanki

Yüzük nasıl taşlı falan mı yoksa normal mi ? Hani acaba tektaşa benzeyen birşey mi?

İlişki belli zamanı geçmişse zaten konuşulmaz mı şu gun nişan olsun şöyle olunca söz olsun su zaman evleniriz gibi

Ciddi düşündüğünü gösterse dahi, bu illa evleneceğiniz anlamına gelmiyor..herşeyi zaman gösterir.

Tabii genelleme yaparsak “seninle ilerisi olsun” anlamını taşıyan yüzük tektaştır ama bunlar hep film dayatmaları

Ama yüzük zaten yeterince pahalı bir marka zenginlikle alakası ne ki
Aslında yeni sevgili olduğunuzu düşünüp öyle yorum yaptım durumu iyiyse ondan daha alt bir hediye düşünmez normaldir yani onun için, durumu kötüyse he paraya kıymış bak demekki niyeti ciddi diyede düşünülebilir,tabiki ilişkiniz ne durumda öncelikli bu önemli

Adamları geçtim hiç hediye almayanlar bizler napsın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…