Sevgililer gününde yüzük ?

Yüzük büyük ihtimalle Cartier Love değil mi? Daha konuyu okur okumaz siz pahalı deyince Cartier olduğunu anladım. Çünkü artık herkes sevgilisine bu yüzüklerden alıyor ama ben orijinal alanına daha rastlamadım.
Eğer ciddi anlamda bir şeyler göstermek isteseydi sana hediyeyi kendisi verirdi. Aynı yüzükten bilekliği ile beraber benim de var. Tabii erkek arkadaşının gerçekte niyetini bilemeyiz ama Love serisinden bir yüzük ise eğer çok ümitlenme çünkü niyeti öyşe bir şey olsaydı Cartier'ın o seri de alyans gibi duran yüzükleri ve hatta tektaş tarzı yüzüğü de var onlardan alırdı. Hiç olmadı öyle bir şey ima edecek olsam ikili setlerinden alırdım.

Bir de yüzük orijinal mi diye kesinlikle baktırın. Çünkü orijinal Cartier aksesuarlar çok sınırlı yerlerden alınabiliyor. 400 tlye replikasını kullanan arkadaşım var benim yüzüğüm orijinal olmasına rağmen ikisini gözle ayırt etmek imkânsız gibi. Yüzüğün sertifikası var mı? Çünkü malum dolar uçuyor.

Emin ol öyle bir yüzük olsaydı anlardın anlayamadığına o da bir açıklama yapmadığına göre normal bir hediye olarak almış.

Hediyeye anlam katmak için evlenirmisin diye sorardı
Çogunlugun kutladıgı günde alınan bir hediye olmuş

Çakma olduğunu sanmıyorum sertifikası fln var ama dolarla kazanıyor zaten onun için sorun olcağını sanmıyorum . Mesele parası değil zaten yüzüğün keşke atasay tek taş alsaydı da evlenme teklif etseydi ben bunu istiyorum. Yoksa pahasında falan değilim. Ama evet galiba bu bir evlenme teklifi değil ya da ciddiyet göstermiyor. Yani ben en azından ciddiyetini gösteren bir şey mi diye düşünmüştüm. Evlilik teklifi değilde zaten evlilik teklifi olsa bunu söylerdi. Ancak yüzükle ciddiyetini beyan mı etti diye düşündüm.

ciddiyet göstermez bence, ciddiyet olsa teklifle gelirdi

Evlenme teklifi tabi ki değil ama değer verdiğini gösteriyor bence sürprizi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…