- 10 Nisan 2014
- 43.728
- 116.259
- 798
aç tabiii milletten neyin eksik kuzumAy hemen konu açmam lazım
250 gr kıymayla al sana 2 günlük kıymalı patates yemeği devir hesap devripatates aralara da minik soğanla yapılan kolyeee hem değerli hem anlamlı bir hediye
çiçek te fuzuli para onun yerine birer demet maydonozla dereotu şahane olur.harika kısırlık malzeme işte250 gr kıymayla al sana 2 günlük kıymalı patates yemeği devir hesap devri
şaka bir yana gerçekten zor günlerden geçiyoruz ülke olarak250 gr kıymayla al sana 2 günlük kıymalı patates yemeği devir hesap devri
bugünkü konular şaka gibi bi sevgilliler gününde pastamı alınır diye pastayı beğenmez, birinin kuzenleri kahve makinesimi alınır diye dalga geçer, biri yüzük almış ama tektaş değil diye beğenmez. napsın bu adamlar size
Aynen katılıyorum arkadaşım otsa ot yaniçiçek te fuzuli para onun yerine birer demet maydonozla dereotu şahane olur.harika kısırlık malzeme işte
Sevgilisi oldugu halde sevgililer gunu mesaji alamayanlar var daha nolsunAdamları geçtim hiç hediye almayanlar bizler napsın..
öğretmene bile canlı saksı çiçeği alıyoruz diğeri eve gidince hoppp çöp oluyor yazık parayaAynen katılıyorum arkadaşım otsa ot yani
Ya dimi yazık bide zaten böyle belirli gün ve haftalarda 2 katı oluyor çiçeklerdeöğretmene bile canlı saksı çiçeği alıyoruz diğeri eve gidince hoppp çöp oluyor yazık paraya
Bu arkadaş aldı sanırım yüzüğü. Siz de belki fikirleri değişmiştir diye düşündünüz. Az önce de yazmıştım evlilik teklifi olsa anlarsınız bu yüzük o yüzük değil. Cartier oldukça pahalı ve gerçekten üst segment bir hediye. Bu markayı düşünmek ve almak da ancak üst düzey gelire sahip kişilere has. En doğru cevabı hisleriniz ve karşınızdaki kişinin tavrı verir.merhaba arkadaşlar canım gerçekten çok sıkkın
Sevgilim evlenmiş boşanmış biri ve ben onu aşırı derecede çok seviyorum. Lakin kendisinin aklında bir daha evlenmek asla yok. Evlenmeyeceğini ancak benimle beraber yaşamak istediğini benden bir bebek istediğini falan söylüyor. Ya ben ne yapıcam ben onunla beraber yaşayamam ama çok seviyorum evlensin istiyorum benimle. Ne yapmalıyım ? Ne olur bir akıl fikir verin ? Biliyorum o da beni seviyor ama evlenmiyor.
Onu evliliğe nasıl ikna edebilirim ?
Bu arkadaş aldı sanırım yüzüğü. Siz de belki fikirleri değişmiştir diye düşündünüz. Az önce de yazmıştım evlilik teklifi olsa anlarsınız bu yüzük o yüzük değil. Cartier oldukça pahalı ve gerçekten üst segment bir hediye. Bu markayı düşünmek ve almak da ancak üst düzey gelire sahip kişilere has. En doğru cevabı hisleriniz ve karşınızdaki kişinin tavrı verir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?