Sevgililer gününde yüzük ?

Adamları geçtim hiç hediye almayanlar bizler napsın..
Sevgilisi oldugu halde sevgililer gunu mesaji alamayanlar var daha nolsun bence gostermez o an gozune o guzel gelmistir almistir yani gerci bu birazda iliskinizin durumuna gore degisir yani gelecek hakkinda konusuyor mu sizinle?

Arkadaşlar ben bir konu hakkında danışmak istiyorum size ve buraya yazıyorum. Bu demek oluyor ki ben tek başıma bunu çözememişim dış gözle bir akıl almak istemişim sizden kendi görüşünüzü beyan etmenizi istemişim.

Ancak görüyorum ki topiğimin altında kıyma patates soğan dalga geçilecek ne varsa yazmışsınız. Ben işin maddi boyutuna takılmadım ki güzel bir yüzük almış yani yüzük neticede ciddiyetin simgesidir diye düşünerek bir de size danışmak istedim . Ben neden bir üst hediyeyi almadı gibisinden bir memnuniyetsizlik belirtmedim. Yaptığı sürprizden yeterince memnun oldum. Bir kucak dolusu gülün içinden çok güzel bir yüzük çıktı neden memnun olmayayım. Yüzüğün ciddiyeti gösterip göstermeyeceği kafamı karıştırdı sadece çünkü tek taş değildi.

Markasını da merak edenler olmuş cartier almış sevgilim .

Kendisiyle şuan uzakta olduğu için görüşemedik kendisi takmadı yüzüğü evime göndertmiş. Sabah gönderdiği çiçeklerin içinde geldi. O nedenle pek anlayamadım kendisi verse ve parmağıma taksa idi anlayabilirdim

Biri bana bu "ciddi" kavramini anlatabilirmi? Yani bir kac ay yada bir kac yil sevdigin biri ile berabersen, zaten o iliski ciddi degilmi?

Normalde hediye fln pek alan bi insan da değildi ondan zaten etkilendim yüzük de olunca

Yüzük ile ilgili bir konuşma ya da yazılı bir not yok muydu?
Ciddi düşünmek derken evlenme teklifi olsaydı anlardınız. Size kıymet vermesi anlamında evet güzel bir düşünce olmuş diyebiliriz.

Bu arkadaş aldı sanırım yüzüğü. Siz de belki fikirleri değişmiştir diye düşündünüz. Az önce de yazmıştım evlilik teklifi olsa anlarsınız bu yüzük o yüzük değil. Cartier oldukça pahalı ve gerçekten üst segment bir hediye. Bu markayı düşünmek ve almak da ancak üst düzey gelire sahip kişilere has. En doğru cevabı hisleriniz ve karşınızdaki kişinin tavrı verir.

Evet arkadaşım galiba değil ama en azından değer verdiğini gösteriyor sanıyorum. Ne yapayım işte her hareketinden bişe çıkarmaya başladımm. Yüzük bana sanki aidiyet manasına geliyormuş gibi geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…