Sevgililer gününde yüzük ?

Alyans gibi bir şeyse, yüzüğünün bulunmasını istemiştir. Malum birinin yüzük parmağında yüzük varsa ilişkisi var diye düşünülür.

Tam sevgililer gününde yüzük gelmesi ne bileyim bir sevgiliden ben senle ciddiyim bunu tak isiyorım gibi hissettirdi bana

Evlenme teklifi etmediyse ciddiye alınacak bi durum yok ortada bence. Normal hediye olarak düşünebilirsin..

Yuzuk demek illa evliliğe acılan kapi demek degil ki...o kadar dar bakmayin yahu...
Hediye iste altinda bisey aramayin...

Ama yüzük zaten yeterince pahalı bir marka zenginlikle alakası ne ki
Alakası şu ve hatta bu yorumu yapan üyeye %100 katılıyorum.
Simdi diyelim ki benim kocam cok zengin ve bana elli bin liralık bir rolex aldı . Bu benim icin herhangi bir hediyedir.
Ve diyelim ki benim kocam ayda 3 4 bin kazanan siradan biri ve bana 9000 liraya bir cep telefonu aldi. O telefonun parasi icin 3 ay calisacak....
Iste bu benim icin önemlidir...

özel tüzel günler ve akabinde bdv konuları
ne kadar anlamsız ve basit
yıl başı olur en az 10 konu açılırbayramlar seyranlar ramazanlar günler ve dertler dertler dertler

Heh bende bunu demek istedim yani , bide bana ucuz gelir sana pahalı kime göre neye göre yani , ayrıca konu sahibi marka olması önemli değil ağırlığı ve ayarı önemli

Ben de ananeme altın kupe almak için kuyumcuya girdim geçenlerde. Kuyumcu da yuzuklerde sevgililer günü indirimi olduğunu söyledi. Baktıiim baktım, dedim ayni paraya küpe alacağıma yüzük alırım daha iyi ve yüzük aldım. Belki de onda da böyle olmustur.. sonuçta evlilik amaçlı verseydi bir teklif olurdu, daha 'sevgili yuzugu' olsa bile iki cümle kurardı konuyla ilgili...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…