ha ha ha doğru tespitZenginse hayır , fakirse evet
Yüzük altın mı?Ama yüzük zaten yeterince pahalı bir marka zenginlikle alakası ne ki
Tam sevgililer gününde yüzük gelmesi ne bileyim bir sevgiliden ben senle ciddiyim bunu tak isiyorım gibi hissettirdi bana
Alakası şu ve hatta bu yorumu yapan üyeye %100 katılıyorum.Ama yüzük zaten yeterince pahalı bir marka zenginlikle alakası ne ki
Heh bende bunu demek istedim yani , bide bana ucuz gelir sana pahalı kime göre neye göre yani , ayrıca konu sahibi marka olması önemli değil ağırlığı ve ayarı önemliAlakası şu ve hatta bu yorumu yapan üyeye %100 katılıyorum.
Simdi diyelim ki benim kocam cok zengin ve bana elli bin liralık bir rolex aldı . Bu benim icin herhangi bir hediyedir.
Ve diyelim ki benim kocam ayda 3 4 bin kazanan siradan biri ve bana 9000 liraya bir cep telefonu aldi. O telefonun parasi icin 3 ay calisacak....
Iste bu benim icin önemlidir...
Hiç yani , Allah’a şükür de geç :)özel tüzel günler ve akabinde bdv konuları
ne kadar anlamsız ve basit
yıl başı olur en az 10 konu açılırbayramlar seyranlar ramazanlar günler ve dertler dertler dertler
Katılıyorumbunu yüzüğü almadan anlayamıyorsanız o ilişkiden hayır gelmez.
Hiç yani , Allah’a şükür de geç :)
Birazdan bende dertlencem niye 5 Gül almışta 150 tane almamış diye
hayat pahallı arkadaşım millet patates soğan almıyor
ayy bu ayrılma nedeni kesinnn kesinnnnnHiç yani , Allah’a şükür de geç :)
Birazdan bende dertlencem niye 5 Gül almışta 150 tane almamış diye
Ay hemen konu açmam lazımayy bu ayrılma nedeni kesinnn kesinnnnn
patates aralara da minik soğanla yapılan kolyeee hem değerli hem anlamlı bir hediye
hayat pahallı arkadaşım millet patates soğan almıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?