Aşka hiçbir zaman inanmamıştım, kabullenmesi benim açımdan zor olmuştu bunu.
Ama birgün kendi kendime itiraf ettim aşkımı. Bunu kimse bilmiyor. Hayatımdaki hiçkimseye, ne de ona aşık olduğumu hiç söylemedim.
Ama burada , sana karşı ilk kez söyleyebilirim ki, galiba aşk bu :)
Sene 1999 lise1 gidiyoruz,arkadaş olduk konuştukça gördükçe yakınlaştıkça içim gidiyo tabi,oda öyle biliyorum ama bi adım yok.Bigün karar verdim kagıda yazdım bütün duygularımı,tenefüste tam cebine iliştirirken elimi tuttu o anki kalp atışlarımı anlatmam mümkün degil.Okumuş çıkışta bekle dedi,yürüyerek aşaga dogru inerken bende sana şimdi söylemeyi planliyodum sen erken davrandın demezmie ben tavlamış oldum dogal olarak.Çok güzel 3 gecirdik aşıktık ilk aşk.Sonra gençlik ve bişey oldum havalarına girince ben ayrıldık.Hep özledim oda öyle biliyodum,gizli telefonlar açtım,2 3 defada gördüm.Aradan tam 5 sene geçtı kızlar,ve yıllar sonra tekrar bir araya geldik geçmişi sorgulamadan,el ele vererek,dahada çok severek gene 3 seneyi doldurduk.Ve 25 agustosta evleniyoruz Alınyazısı bu olsa gerek..
bal gibi aşk canım....
herkese kolayca soylenmez zaten hele sevdıgın arkanda dağ gibi durmuyorsa!
Ayy benimki o konuda tam benim tipim kızzzzzzzzzz....
Esmeeer... Geniş omuzlu... Uzunnn boylu... Büyük elli... Yağ yeşili gözleri,sonbahar rengi ....
Ama o gün, öyle koca yeşil gözlerini bana belerte belerte , beni bir lokmada yutucak gibi bakıp bir de senin ki gibi düşük çeneli konuşunca, korkmuştum
bi insan sevdiğini anca bu kadar güzel anlatır yaa bayıldım anlatım tarzına :))
Sene 1999 lise1 gidiyoruz,arkadaş olduk konuştukça gördükçe yakınlaştıkça içim gidiyo tabi,oda öyle biliyorum ama bi adım yok.Bigün karar verdim kagıda yazdım bütün duygularımı,tenefüste tam cebine iliştirirken elimi tuttu o anki kalp atışlarımı anlatmam mümkün degil.Okumuş çıkışta bekle dedi,yürüyerek aşaga dogru inerken bende sana şimdi söylemeyi planliyodum sen erken davrandın demezmie ben tavlamış oldum dogal olarak.Çok güzel 3 gecirdik aşıktık ilk aşk.Sonra gençlik ve bişey oldum havalarına girince ben ayrıldık.Hep özledim oda öyle biliyodum,gizli telefonlar açtım,2 3 defada gördüm.Aradan tam 5 sene geçtı kızlar,ve yıllar sonra tekrar bir araya geldik geçmişi sorgulamadan,el ele vererek,dahada çok severek gene 3 seneyi doldurduk.Ve 25 agustosta evleniyoruz Alınyazısı bu olsa gerek..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?