sevgililerinizle tanışma hikayeleriniz neler :))

bal gibi aşk canım....
herkese kolayca soylenmez zaten hele sevdıgın arkanda dağ gibi durmuyorsa!

gerçektende alınyazısı kader bu olsa gerek o senin kısmetinse döner dolaşır yine seni bulur derler ya çok doğruymuş

bal gibi aşk canım....
herkese kolayca soylenmez zaten hele sevdıgın arkanda dağ gibi durmuyorsa!

Evet, napıcam ki, yanımda değil, ona bir de sana aşığım deyip niye havalara sokacağım.
Seviyorum diyince, "neyimi seviyorsun ?" diyip inanmayan aşkıma hiç inanmaz. :)​

bi insan sevdiğini anca bu kadar güzel anlatır yaa bayıldım anlatım tarzına :))

Mesaj tekrarı...

Son düzenleme:
esasında ilk okula giderken aynı sokakta idik sonra taşınmış bulunduk biz o sokaktan

liseye başladım okulun ilk günü bir erkek arkadan ismimle bana seslendi.. arkamı döndüm bana bakan kimseye yokk

bir erkek toplulugu vardı ama anlayamadım bu o değilmi ya dedi hatta arkadaşına biraz çaktım kimin seslendiğini

neyse ertesi gün sırada idik arkamda aaa sen şunun baldızı değilmisin diyerekten sohbet etmeye başladı benle..aynı semtte oturyoruz ayrıca ama liseye kadar görmüşlüğüm hiç yok

sende filancının kardeşi değilmisin dedim..abisi arkadaşımdı ufakta ..öyle bir konuşmaya çalıştı benle..sonra hep bir laf göndermeler..

yanındaki çoçuklara seviyorum seviyorum falan ben çaktım köfteyi tabi.gözlerini bende almıyor,sürekli takipte..bir koruma halllerinde beyfendi..

bu kız korumamda demiş sınıfa .çıkışta allaa ben kendii korurum sana gerek yok dedim yanlış anlama mahallemin kızısında ondan dedi olsun gerel yok dedim

4 ay ne macerelar ile peşimde dolandı.4 ay sonra çıkmaya başlamıştık işte.

beğendim hikayenizi allah mutlu etsin..

Son düzenleme:
Annem kuzenimin toplantısına gitcekti bana da gel dedi bende yok ya yarın cumartesi ben uyucam dedim neyse sonra sabah oldu ve gitmeye karar werdim kuzenim ben annem kuzenimin okuluna gittik annem toplantıya girdi bizde kuzenimle bahçede otruyoduk sonra okulun bahcesne arabayı kaydırarak biri girdi baktım ve bu ne ya havalı diye düşünmüştüm. Tabi biz orda tanIşmadık. Ondan sonraki gün yani pazar günü kuzenim sevgilisyle profiloya gitcekti annem tek göndermiyo benle gelirmisin dedi bende tamam dedim gittik sonra kuzenimin sevgilisinin yanında bi çocuk da gelmiş yani benm aşkmm :)tam oturcaktım benim oturcam sandalyeyi çekti kendi oturdu bende sinir oldum sinirden kızarmıştım:d neyse sonra arkadaşına benim anlamıcam şeklide yani tersçe çıktığı varmıymış sorsana diyodu sonrada arkadaşıda bana nuray çıktığın var mı dedi bende yok dedim tabi aşkmda sevinmiş olmadığını duyunca bunu sonradan anlatmştı orda normal konuştuk falan tabi o sıra aklımdan bile geçmiyo sevgili olcağımz. Sonra bizi evin yakınına bıraktılar gelirkende ben msnini istemediğim halde kuzenim, emre nuray senin msnini istiyor dedi :d sonra oda werdi msnini ekledm konuştuk bnden hoşlandığını söledi ve çıkma teklifi etmişti. Bende blimiyorum düşünmem lazm dedim çaktrmayın bende biraz hoşlanmaya başlamıştım ama gıcıklık değilmi 21 gün bekletmiştm. Sonra bu 21 gün içinde bikaç kere arkadaş olarak buluşuyoduk.neyse buluştuğmuz günlerden bigün(yani 17 ocak 2009 cumartesi) ambiansa(nargile cafe) gitmiştik orda bana dedıkı cevabını ver artık sana süprizim var dedi bende hemen sazan gibi atlayıp evet dedim ne evet dedi kabl ediyorum dedim :) ve çkmya başladık. İyi ki tanımışm iyi ki var çk sewviyorummm ASK'erimi o benim herşeyimmmmm♥

önce bir arkadaşımın arkadaşıydı sonra beni görmüş beğenmiş telimi falan almış bir ay falan peşimden koşturdum onu başka birine aşıktım çünkü ayrılmıştık daha doğrusu bırakmak zorunda kalmıştım neyse moralim çok bozuktu aşkım en ihtiyacım olduğu zaman beni buldu ,birbirmize aşık olduk 2 ay olucak birlikteliğimiz umarım hayatımın sonuna kadar onla olurum hiçbitmaz çok seviyorum onu.

sene 2006 nın sonları kız arkadasım sevgilisiyle buluşcaktı birlikte gittik zaten iki tarafta da ben tanıstırmıştım neyse oda ordaydı kuzeniymiş arkadasın biraz oturduk kalktık ordan cıkınca kız arkadasım bana<bu çocoklada sen çıksana dedi bende git ordan köylü çocugu o yaa demiştim< büyük konuşmusum aradn zaman geçti bi kac gün tabi hep beraber takılıyoz bi gün sahilde içtik kafamız güzel arkadslarda markete gitti biz yalnız kaldık nolduysa biz öpüştük neyse kalktık eve gidiyoz yanıma yaklaştı eee bizim artık çıkmamaız lazımdedi bende o kadar sert bi şekli de ne münasebet ne çıkması yanlış bi şeydi oldu bitti dedim.ondan sonra beyimiz bir hırs yaptı ne hediyeler gezmeler süprizler çicekler aklımı celdi tabi sonra aşık oldum bu sefer o süründürdü beni çok koştum peşinden ama kazanan ben oldum şimdi ewli mutlu çocukluyum 3 sene oldu ewleneli 7 aylıkta oglum var ALLAHıma ŞÜKÜRLER OLSUN...............

benim deli sevgilim beni hep okulda görüyormuş,aynı apartmanda oturduğum aynı zamanda aynı okula gittiğim bi kız var ona söylemiş bana ayarlasana diye.o da o sana bakmaz zaten daha yeni 4 yıllık ilişkisi bitti demiş.neyse aradan 1 yıl geçti.bir gün sınava gircektim sınıfın kapısı daha açılmamıştı kızlarla sohbet ediyoduk.bi arkadaşım bana seslendi yanına gittim ayak üstü muhabbet ettik sınava girdim çıktım 1 hafta 10 gün sonra sabahın köründe o arkadaşım aradı.önce açmadım sonra ne oldu acaba diye aradım.durumu anlattı.yok istemem kim ki o dedim.yanımdaydı o gün konuşurken falan dedi ama hiç hatırlamadım.bu konuşmadan sonra deli sevgilim arkadaşımız ve ben buluştuk ben ilk başta hiç istemedim.hiç beğenmedim.ama öyle şeyler yaptı aşık etti kendine.meğerse beyefendi o 1 hafta 10 günde beni soruşturmuş nasıl bir kız diye.şimdi ise bir küs bir barışık yuvarlanıp gidiyoruz.

benim hep inandığım bir söz var galiba bu gerçek okuduğum aşk hikayelerinden de o çıkıyo bir kız ne kadar severse sevsin eğer o erkek istemiyorsa bi rilişki ortaya çıkmıyor ama erkek isteyip kız o ilişkiyi istemiyorsa erkek allem edip kullem edip kızı sevgili olmaya kandırıyor

ünversite 1.sınıfın ilk yaz tatiliydi ağustosta balıkesire gitmem gerekiyordu(balıkesirde üniv okudum:)orda polislik sınavlarına hazırlanıyordum ve bi yurtda kaldım aynı odada 2 kız benden önce gelmiş ve arkadaş olmuşlardı..tanıştık arkadaş olduk uzun bir süre kaldık orda sonra x arkadaşım dedi benm amcam var çok yakışıklı tanıştıryım dedii bnde olur dedim :):):)sonra x arkadaşım amca böle böle tanışmak istermisin dedii...sevdiceğimde hayır sen işine bak daha erken dedii o sırada yeğenine mj atdı ben yatıyrum iyi geceler die..bendealdım elime telefonu sanada iyi geceler ben hayt yazdım:)) sonra o mjlaşma gece saat 4.de kadar sürdü ertesi gnde yüzyüze tanıştık ve o gün ciddi bir ilişkiye başladık şuan 4 yıldır beraberiz ve ağustosta evleniyoruzz rabbim nasip etsin inşllhh:):)

4 erkekten oluşan amatör metal grubuna ritmci aranıyormuş. En yakın arkadaşım grubun solistiyle sevgiliydi ben de ritmci olduğum için tuttu beni stüdyoya grubun yanına götürdü. 4erkegin içinde ben napiyim diyorum ben metalci değilim diyorum bana mısın demiyor resmen tuttu kolumdan beni stüdyoya götürdü veeee Grubun diğer gitaristine tutulduuuum :)) İlk görüşte aşk oldu benimki:) Sonra sırf ona yakın olmak için gruba girdim 4 erkek 1 kız olduk metal dinlemeye başladım mecbur her gün kafam şişiyordu yaww:) 1ay sonra da onu tavladım ve sevgili olunca biz, sevgilim beni gruptan çıkardı :) 3yıldır beraberiz..

resmen kaderin seni oraya çağırmış canım gitmek istemesen bile zoraki gitmişsinnn ama iyi ki zorlamış arkadaşın

Üniversite ikinci sınıfa yeni başlamıştım geçen yıl.Birinci sınıfta oda arkadaşım olan X isimli bir arkadaşın sınıfından bir çocuk evleniyordu.Arkadaşım sınıftaki en yakın arkadaşı o gün olmadığı için gitmeyecekti düğüne,ama ben ''Olur mu öyle şey ne kadar ayıp''dedim.O da ''Yalnız gitmek istemiyorum dedi.''Ben de onunla gidebileceğimi söyleyince çok sevindi ve gittik.

Kimseyi tanımıyordum.Sessizce oturdum kızların masasında,havadan sudan falan sohbet ettik.Bi ara bütün kızlar oyuna kalktı ama ben kalkmadım.Hem oynamayı hiç sevmem,hem de tanımadığım etmediğim yer,hem de oynamayı beceremem.Velhasıl kelam oturdum işte,oynamadım.

Meğersem sözlüm ilk orda görmüş beni.Kim bu diye sormuş soruşturmuş ama tanıyan çıkmamış erkeklerden,arkadaşıma da sormaya utanmış.Oynamayan tek kız olduğum için çok dikkatini çekmişim ve takdir etmiş.

Gel zaman git zaman...Dört ay geçti. Düğüne birlikte gittiğim arkadaşımın tiyatrosu vardı,sözlüm de onun sınıfındaydı. Arkadaşımı izlemeye gittim.Nerden bileyim hayatımın aşkını orada bulacağımı.İlk defa orada gördüm onu,içim kıpır kıpır oldu.Adını da orada öğrendim sahneye çağrılırken.Ama ağzımı açıp kimseye bir şey demedim.Kimseyi aracı etmek istemedim.Olacağı varsa olur dedim,sabrettim bekledim.

Son sınıftaydı.Alttan dersi varmış,not arıyormuş.En yakın arkadaşım facede oyun oynarken karşılaşmış onunla.Tabi o ne arkadaşımı biliyor ne beni,tek derdi not. Arkadaş hemen bana haber verdi böyle böyle diye.Ben de tamam okul açılsın bakarız falan dedim geçiştirdim.

Üniversite okuduğum şehre yarıyıl tatilinden dönmüştüm.Ben de bi gireyim şu face deki oyuna dedim.Girdim baktım.Orda. Cesaretimi topladım girdim oyuna. Havadan sudan muhabbet açtık,konuşuyoruz.Ne oldu nasıl oldu muhabbet o çocuğun düğününe geldiğimi öğrendi yani o gün hoşlandığı kızın ben olduğumu anladı.

Üç beş gün geçti.Birbirimize boş değiliz.Baktım itiraf edemiyor.Ben de topladım cesaretimi ve söyledim...

İyi ki de yapmışım. :) 15 aydır birlikteyiz. Geçen yaz ailelerimizi tanıştırdık. Hala söyler,''O düğünde oynasaydın olmazdı bu iş.''diye.

İçimden geldi paylaştım.Sizlerle nişan düğün haberlerimi paylaşmayı da çok istiyorum.Paylaşanlara çok imreniyorum ve dua ediyorum onlara da bize de.Allahım hepimizin gönlüne göre versin.

Aşk çok güzel bi duygu.Son nefesimize dek hepimiz sevdiklerimizle oluruz inşallah.

Sevgiyle kalın kızlar.

ayy çok sevindim yaa inşallah güzel haberlerinide alırız canım çok mutlu oluyorum böyle mutlulukları duyunca aşka inancım çoğalıyor .... ben iki kere aşk hayatıyla ilgili teşebbüste bulundum ikiside hayal kırıklığıyla sonuçlandı.. ama böyle mutlu haberler almak tekrardan aşka inanması sağlıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…