ayy çok sevindim yaa inşallah güzel haberlerinide alırız canım çok mutlu oluyorum böyle mutlulukları duyunca aşka inancım çoğalıyor .... ben iki kere aşk hayatıyla ilgili teşebbüste bulundum ikiside hayal kırıklığıyla sonuçlandı.. ama böyle mutlu haberler almak tekrardan aşka inanması sağlıyor
Hayal kırıklığı yaşamak çok şey katıyor insana.Ben de,aşkım da böyle düşünüyoruz.Ve ikimiz de aşka inancımızı neredeyse kaybetmek üzereyken bulduk birbirimizi. Acılar,kırgınlıklar insanı çok büyütüyor tatlım inan bana.
Gün gelecek,geçmişte olmayan kişiler için ''İyi ki olmamış.''diyeceksin.Çünkü Rabbim neyi,ne zaman,kime vereceğini çok iyi biliyor.
Sabret,dua et çok.Rabbim sana onu verecektir.Sonun olur,sonsuzun olur inşallah.(hepimiz için.)
Sevgiyle kal.
Burdaki hikayeler gibi ilginç bir hikayem yok ama sevgilimle eniştem ve kuzenim sayesinde tanıştım...
Birimiz doğu birimiz batıdaydık...
24 saatlik mesafelik yoldaki ilişkimiz karşılıklı hoşlantıyla başladı.
Yarı internet ve telefon odaklı başlayan bu durum 1,5 ay sonra gerçeğe taşındı...
lise 1 de okul bahçesinde bankta otururken beynimde patlayan bir top atmıştı bana, sonra dünyanın en öküz insanından beklenecek derecede bir özür diledi. sonra 3 sene suratıma bakmadı, ben de onu platonik olarak sevdim.
okul bitti, üniversite bitti, üzerinden 2 sene geçti, neredeyse 7 sene sonra feysten beni ekledi ki hala eklediği insanın o lisede beyninde top patlattığı insan olduğundan habersiz olarak bir 3 ay hiç bir şey yazmadı ama benim kalbimde hep ilk günkü gibi kalmış nedense. bir gün kıstırdım tenhada bir selam attım, 9 saatlik bir konuşma sonrası galiba kafasında yer ettim, ertesi gün online olduğumda ilk selamı o verdi. ikinci gün ben seninle çıkıcam dedim ona, şok geçirip bir süre kaçsa da sonra o da boyun eğmek zorunda kaldı. çünkü ben onu feyste ilk gördüğümde demiştim ben bu çocukla çıkıcam diye, ilk görüştüğümüz gün ben hakikaten çok güzeldim, onun da ağzının suları aktı ve görüşmemizin üzerinden 1 ay geçtikten sonra cebren ve hile ile benim sevgilim olmaya karar verdi, 10 aydır da birlikteyiz..
daha ne olsun 24 saatlik mesafeyi aşmışsınız.. çoğu ilişkiler bu yüzden yarım kalıyor ... maşallahh
benim hep inandığım bir söz var galiba bu gerçek okuduğum aşk hikayelerinden de o çıkıyo bir kız ne kadar severse sevsin eğer o erkek istemiyorsa bi rilişki ortaya çıkmıyor ama erkek isteyip kız o ilişkiyi istemiyorsa erkek allem edip kullem edip kızı sevgili olmaya kandırıyor
çocukluk aşklarının yeri çok başka oluyor çok temiz ve saf duygularla .. ama hayat bi şekilde yollarınızı kesiştirip duruyor sanırımm
Darısı başıma,darısı başıma,darısı başıma.Çok güzel bi hikaye canım,mutluluğunuz daim olsun.
Ben 6 yaslarında sirin bir kız cocuguydum.
Her yaz dedemlere izmit'e gidiyorduk. Orada anneannemin bir arkadası vardı cok yakın.
Onunda oglu vardı. Benden 3 yas büyük. Anneannemlere oturmaya gelirlerdi. Bana bakardı filan hep.
Ben gülerdim. Sonra bazen anneannem beni alıp onlara götürürdü. Oyun oynardık birlikte.
Benim yanımdan ayrılmazdı hic. Bense yüz vermezdim,kacardım yanından.
Böyle bir asktı iste. Kacıp kovalayarak. Bir zaman sonra pek göremedik birbirimizi.
Deerkeen tam 10 yıl sonra beni face'den buldu,ekledi. Ben onun ismini görünce isteklerde güm güm attı kalbim nedense.
Kabul ettim. Mesaj attı iyi akşamlar hanımefendi diye. Bende iyi akşamlar beyfendi dedim.
Beni tanıdın mı dedi filaaan öyle öyle konustuk,askımız alevlendi.
İlk askımlayım simdi 1 yıldır.Rabbim ayırmasın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?