• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgililik olayları

Mlskurtast

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2017
335
113
103
Herkese merhabalar size ve tecrübelerinize dayanarak bi sorum olacak kavga anında söylenen ayrılmak istiyorumlar uzak ilişkiler ve evlenmeye önümüzde uzun yıllar var tarzi konuşan bi erkekten gerçekten Hayır gelir mi

2 yıldır evet okulum 1 yıl sonra bitiyor belki yanına gitmek gibj bi riske girmeli miyim onuda bilmiyorum

ilişki yeni ise adama hak verirdim ama bi kere her tartışmada ayrılmak isityorum denmez. bid e 2 senelik ilişkide bunlar hiç denmez.

Nasıl neye dayanarak ya?basbayağı tecrübelere gözlemlere göre yazıyorum.neye dayanarak ı mı var Allah aşkına?
28 yaşındayım,erkeklerin aslında gayet direk ve net olduklarını kabullendim özellikle de sıkıntılı durumlarda

Nasıl neye dayanarak ya?basbayağı tecrübelere gözlemlere göre yazıyorum.neye dayanarak ı mı var Allah aşkına?
28 yaşındayım,erkeklerin aslında gayet direk ve net olduklarını kabullendim özellikle de sıkıntılı durumlarda
Canım ya neden sinirlendin orda 3 faktöru one surdum ben yani sıkıntın neydi senin ilişkide bunu sordum

Back
X