- Konu Sahibi Bir Eylul Aksami
-
Malesef bu size irrite edici bakışlarla bakan insanların, kapalı olup da açık bir kadına aynı şekilde bakanı da var..Yorum sahibinin haricinde söylüyorum bunu, bugün gittiğim bir ortamdan başörtülü olduğum için garinsendim, siyasi bir ortam vs de yoktu. Bana her "türbanlı" bir değil tabi diyerek güya sevgi gösterisinde bulundular. Ortamdaki insanlardan ne kadar irrite olduğumu anlatamam. Kimseye kendimi kabul ettirip aslında sizin gibiyim gibi bir derde sahip olmadığım için birarda olacağım sürece de esktra bir samimiyet kurmayı düşünmüyorum.
Belli şeyleri kendine ait görüp dış görünüşten dahi diğerleri etiketini vurmaya bayılıyor bazı insanlar. Bu farklı hayat görüşündeki herkesi belli bir kalıba sokan herkes için geçerli tabi.
Tabi ki sevdiklerimiz partilerden siyasetten önemli değil.Ben sol bir partiyi destekliyorum,eşim sağ partiyi ikimizde fanatik değiliz .Oy zamanı beraber gider oyumuzu kullanırız ne ben ona sorarım nede o bana zaten biliyoruz. Siyasetle ilgili güncel konulardan da konuşuruz ama sınırlarımızı aşmayız.Kısaca İki tarafta düşüncelere saygılı olunduğu sürece sıkıntı olmuyor.Bu sadece evlilik için değil hayatımızda ki bize yakın olan diğer insanlarla olan ilişkilerde de geçerli.Herkesin bizimle aynı düşünce de olmasını bekleyemeyiz ama saygı duymasını isteriz,bizde saygı duyduğumuz sürece sorun yok.Hiç bir parti,hiç bir siyasi görüş sevdiğimiz insanlardan değerli değil.
Biz aynı görüşte gibi görünüyorduk ama karşı taraf aynı zamanda sert bir şekilde eleştiriyordu düşüncelerimi. O her ne kadar aynı dese de ben içten içe hep aynı olmadığını düşünmüştüm, bu eleştirilerden sonra. O da eleştiri yapmam bunu göstermez, tabii ki iyi yönleriyle kötü yönleriyle objektif olmam gerekir diyordu ama ben bu huyundan hiç hoşlanmıyordum.Sizce sevgililikte iki tarafın siyasi görüşlerinin birbirinden farklı olması anlaşamamayı da beraberinde getirir mi? İlerde iş ciddiye binince sorun yaratır mı? Benimle aynı durumda olup da uzun süreli ilişkisi olan veya evlenip mutlu olan var mı?
Detay vermem gerekirse sevgilim daha sağcı ve muhafazakar bir yapıya sahipken ben daha sol görüşlü ve dini anlamda da dini çok hayatının merkezinde yaşamayan biriyim. Normalde her görüşten arkadaşım vardır ve gayet de iyi anlaşırız yani hoşgörülü saygılıyım her türlü farklılığa. Ancak sevgililik çok farklı bir olay. Şu an yeni sevgili sayılırız o yüzden ilerisi beni biraz tedirgin ediyor.
İyi anlaşıyoruz şimdilik, çok derin konulara girmiyoruz. Başka ortak noktalardan vs konuşuyoruz. Sevdiğim bir çok özelliği de var. Ama bu durum biraz kafamı kurcalıyor
Kesinlikle getiriyorSizce sevgililikte iki tarafın siyasi görüşlerinin birbirinden farklı olması anlaşamamayı da beraberinde getirir mi? İlerde iş ciddiye binince sorun yaratır mı? Benimle aynı durumda olup da uzun süreli ilişkisi olan veya evlenip mutlu olan var mı?
Detay vermem gerekirse sevgilim daha sağcı ve muhafazakar bir yapıya sahipken ben daha sol görüşlü ve dini anlamda da dini çok hayatının merkezinde yaşamayan biriyim. Normalde her görüşten arkadaşım vardır ve gayet de iyi anlaşırız yani hoşgörülü saygılıyım her türlü farklılığa. Ancak sevgililik çok farklı bir olay. Şu an yeni sevgili sayılırız o yüzden ilerisi beni biraz tedirgin ediyor.
İyi anlaşıyoruz şimdilik, çok derin konulara girmiyoruz. Başka ortak noktalardan vs konuşuyoruz. Sevdiğim bir çok özelliği de var. Ama bu durum biraz kafamı kurcalıyor
Seninle aynı durumdaydım. Evlendim boşandım. Tavsiye etmem.Sizce sevgililikte iki tarafın siyasi görüşlerinin birbirinden farklı olması anlaşamamayı da beraberinde getirir mi? İlerde iş ciddiye binince sorun yaratır mı? Benimle aynı durumda olup da uzun süreli ilişkisi olan veya evlenip mutlu olan var mı?
Ben çok sorum yaşadım...çok kavgalar ettim..hala daha izlerini taşıyorum...ben iyi düşün derim...daha evlenmeden herşey tatlı gelir sana eminim...iyi düşünSizce sevgililikte iki tarafın siyasi görüşlerinin birbirinden farklı olması anlaşamamayı da beraberinde getirir mi? İlerde iş ciddiye binince sorun yaratır mı? Benimle aynı durumda olup da uzun süreli ilişkisi olan veya evlenip mutlu olan var mı?
Benim için evetİlerde iş ciddiye binince sorun yaratır mı?
Malesef bu size irrite edici bakışlarla bakan insanların, kapalı olup da açık bir kadına aynı şekilde bakanı da var..
Malesef her daim,
Tabi ki sevdiklerimiz partilerden siyasetten önemli değil.
Ama bu parti ve siyaset dediklerimiz aslında hayat görüşümüz, ideolijimiz değil mi.
Malesef bu size irrite edici bakışlarla bakan insanların, kapalı olup da açık bir kadına aynı şekilde bakanı da var..
Malesef her daim,
Tabi ki sevdiklerimiz partilerden siyasetten önemli değil.
Ama bu parti ve siyaset dediklerimiz aslında hayat görüşümüz, ideolijimiz değil mi.
İlk kriterim siyasi gorustur. Sonra diger konular gelir. Karsit siyasi gorusteki insana zerre saygim yoktur hayatima da asla almam.
Kusura bakmayın ama Türkiye'deki mevcut durumun sebebi olan insanlardan birisiniz kendinizle gurur duyun
TamamKusura bakmayın ama Türkiye'deki mevcut durumun sebebi olan insanlardan birisiniz kendinizle gurur duyun
Ne mutlu siz uyum saglamissiniz.Sağ partinin ideolojisi :Muhafazakarlık
Sol partinin:Atatürkçülük
Sol partiye oy veriyorum Atatürkçüyüm ama ateist değilim.Dini mi seviyorum.
Eşim sağ partiye oy veriyor ama yobaz değil.
Oy verdiği partiye göre zaten pek çoğumuzun hayat görüşü birbirinden farklı ne yapalım o insanları hayatımızdan mı çıkaralım?Çok radikal olmadığı ve benim sınırlarımı aşmadığı sürece bence sorun yok hayat farklılıklarla güzel hepimiz aynı olamayız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?