6 yaş az gibi görünüyor ama az değil.
Benim de vardı 6 yaş büyük bir flortüm.
Bana hep 'oyalama beni' derdi,evleneceksen gel hesabi
Onun bakış açısıyla benim bakış açım,onun görmüş geçirmişliğiyle benim görmüş geçirmişliğim coook farklıydı. Hoş bizim doğduğumuz yerler arasında 8 saat zaman farkı vardı... Ama yine de yaşın da etkisi buyuk
Mesela en basitinden o zamanlar Pokemon go oyunu meşhurdu, 'herkes kendini ash kutcher saniyor' dedim bir gün, o kim dedi. Resmini gönderdim pikaculu, 'böyle bir karakter ilk kez gördüm' dedi

Bu tabii basit bir örnek... Ama yüksek ihtimalle siz ona çok laylaylom yaşıyor gibi geleceksinizdir. İkiniz de öğrenci olsanız neyse ama o çalışıyor... Bir süre sonra sponsorunuz gibi tüm hesapları onun ödemesi,tüm biletleri onun alması ikiniz de rahatsız edebilir.
Kaldi ki yaşınız gereği ikili yakınlaşmalardan uzak durmak istiyorsaniz bu sevgilinizle zor olabilir. Çünkü kadın olsun erkek olsun, o yaşlar sadece sinemada Elele tutusulan yaşlar olmuyor. Kişiler bazı şeyleri (tabu mu desek?) artık aşmış oluyor. Bu konuda gerilebilirsiniz.
Yine de eğer hoşlandığınız biriyse kestirip atmayın, bir görüşün. Ama kendinizi çok kaptırmayın. Bazı şeylerin yaşla çok da ilgisi yok. Bakarsın frekanslariniz tutar...
Direkt sebepsiz yere görüşmezsen ve peşpeşe kötü ilişkiler yaşarsan bu kişi hep aklına gelir 'acaba mutlu olur muyduk,bir şans verse mıydım?' diye :)